3.gun transferiydi.12 . gunde baktim canim 301 di.Tesekkur ederim Dilerim isteyen herkese Allah nasip ederAyy cok sevindim cnm masallah :)) kacinci gun transferiydi ve kacinci gun baktin kanda
12.gun degeri keselerden sonra netlesir dedilercanım gözün aydın bu kaçıncı gün değerindi belki ikiz olabilir
valla canım benim bi hızlı geçiyoki hiç anlamıyorum bilehadi bakalım heycanlıyım ama her sonuca hazırlamaya calısıyorum kendimi şu bir ay bi geçse ne olacaksa olsa
sağlıklı hayırlı olsunlar canım inş mevlam kucağına aldığın günleri nasip etsin inş12.gun degeri keselerden sonra netlesir dediler
amin insallah canimsağlıklı hayırlı olsunlar canım inş mevlam kucağına aldığın günleri nasip etsin inş
canım senide sıkıyorum o günleride hatırlatmak istemiyorum da bi kaç soru sorsam ilk denemen miydi sorun neydi sizde acabaamin insallah canim
Meraba arkadasim ucuncu gun demissin transferin icin birmi ikimi embriyo konuldu ve kac hucreliydi biliyomusun acaba....amin insallah canim
gozun aydin canim saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin Rabbim...hamileyiiiiiim.Allahima binlerce sukurler olsun.Dilerim isteyen herkese Allah nasip eder.Çok mutluyum çok
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye ocak topiğine de yazıyordum, ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dediği düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim ayın 26 sından beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :)
Canim benim bence dr unu ara ve test yaptir belki hamilesin ve baska ilac kullanman gerekebilir bebise bisey olmasin diyeKizlar gunaydin valah suan aglayarak yaziyorum aksAm yatarkrn karnim agriyofu bide belim adetolCakmis gibi az once yani transferimin 9.gunu tuvaletr gittim pedimde acik rengte kan vardi sulu kan gibiydi rengi pecete silince belli belirsiz kan gelmemisti bile karnim hala cok Agriyo ve deli gibi agliyorum olmadi galibadimi daha 2gunun vardi kan testind
Hayirli olsun bebisinizKızlar umdinizi kesmeyin. Insanlar için her zaman bir umut vardır. Ben ikinci denemede kavuştum. Esim azosperm hastasiydi ilaç tedavisi gördü 1 yıl sonunda. Sonra 1. De olmadı ağladım üzüldüm tabiki. Ama 3 ay sonra tekrar denedik ve oldu cok şükür. Rabbim bir gün sizlerede nasip edecek. Her zaman hersey çok güzel olacak deyin ve olacakta. Rabbim Her isteyene ikiz ikiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
3.denememdi ilk ikisini baska bir.merkezde idi.bende pco var esimdde sperm sikintisi varcanım senide sıkıyorum o günleride hatırlatmak istemiyorum da bi kaç soru sorsam ilk denemen miydi sorun neydi sizde acaba
Canım benim olumsuz tüp bebekten kaç ay sonra hamile kalın?kızlar Allah hepinizden razı olsun, hepinizde, bebek isteyen herkese de Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, endişeler bitmiyor yine de... bizim sorun erkek infertilitesi, sperm sayısı ve ileri hızlı hareket sorunu vardı, varikosel ameliyatı olalı tam 1 sene 1 ay oldu öptüm hepinizi iyi geceler
Amin canım inşallah bende ikinci de kavuşurumKızlar umdinizi kesmeyin. Insanlar için her zaman bir umut vardır. Ben ikinci denemede kavuştum. Esim azosperm hastasiydi ilaç tedavisi gördü 1 yıl sonunda. Sonra 1. De olmadı ağladım üzüldüm tabiki. Ama 3 ay sonra tekrar denedik ve oldu cok şükür. Rabbim bir gün sizlerede nasip edecek. Her zaman hersey çok güzel olacak deyin ve olacakta. Rabbim Her isteyene ikiz ikiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım benim inşallah bizi ve kendini mutlu edecek haberler verirsin... inşallah sonucun pozitif çıkar tatlımAyyy yaptiramadim yaa. Neyse yarina ne kaldi şurda. Yanliz cok stresliyim. Heyecan hic yok, umutta pek yok full stres. Yarin haberdar edicem sizi kizçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?