ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hamileyiiiiiim.Allahima binlerce sukurler olsun.Dilerim isteyen herkese Allah nasip eder.Çok mutluyum çok
gozun aydin canim saglikli bir sekilde kucagina almayi da nasip etsin Rabbim...

canim senin de gozun aydin olsun Yaradan istedi mi ol dedi mi olmayacak sey yok ....saglikli bir sekilde kucagina almayi kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin Rabbim ,bol bol dua edin kizlar hepimize....

kızlar Allah hepinizden razı olsun, hepinizde, bebek isteyen herkese de Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, endişeler bitmiyor yine de... bizim sorun erkek infertilitesi, sperm sayısı ve ileri hızlı hareket sorunu vardı, varikosel ameliyatı olalı tam 1 sene 1 ay oldu öptüm hepinizi iyi geceler

Kizlar gunaydin valah suan aglayarak yaziyorum aksAm yatarkrn karnim agriyofu bide belim adetolCakmis gibi az once yani transferimin 9.gunu tuvaletr gittim pedimde acik rengte kan vardi sulu kan gibiydi rengi pecete silince belli belirsiz kan gelmemisti bile karnim hala cok Agriyo ve deli gibi agliyorum olmadi galiba dimi daha 2gunun vardi kan testind

Kızlar umdinizi kesmeyin. Insanlar için her zaman bir umut vardır. Ben ikinci denemede kavuştum. Esim azosperm hastasiydi ilaç tedavisi gördü 1 yıl sonunda. Sonra 1. De olmadı ağladım üzüldüm tabiki. Ama 3 ay sonra tekrar denedik ve oldu cok şükür. Rabbim bir gün sizlerede nasip edecek. Her zaman hersey çok güzel olacak deyin ve olacakta. Rabbim Her isteyene ikiz ikiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Canim benim bence dr unu ara ve test yaptir belki hamilesin ve baska ilac kullanman gerekebilir bebise bisey olmasin diye

Hayirli olsun bebisiniz

Canım benim olumsuz tüp bebekten kaç ay sonra hamile kalın?

Amin canım inşallah bende ikinci de kavuşurum rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…