Insallah canim. Amiinn.. Canim benim ailem Mersin'de yasiyor. Ama, ben Almanya'dayim.A
Allah razi olsun canım benim uu 10 saat yol mu çektin kuzumm sen Mersinde misin¿ yakinmisiz ben de adanada yim. İnşallah güzel geçer de ben de sizlere güzel haberler veririm
Ayy canım gurbettesin demek Allah yardimcin olsun inşallah bebislerin sagsalim gelurlerde sana oralarda Yoldaş olurlar.Insallah canim. Amiinn.. Canim benim ailem Mersin'de yasiyor. Ama, ben Almanya'dayim.
Canim 6.haftada duymustum kalp atisini. Sen naptin daha duymadiysan sikinti etme 7 de ve hatta 8dr duyan varhalide25 , canim sen kalp atisini kacinci haftada duydun?
Canimciiimmm teşekkür ederim ne güzel anlatmıştı detaylı detaylı allah razı olsun. İlk transferinde kendimi çok kasmistim aleti takarken . Brbeklerim tutunacak yer bulamadı demekkiDoktor kendini gevşek bırak dedi ama ben o kadar kastimki birinin elini tutmaya ihtiyacım var dedim narkozcu hemşire sağolsun benimkini tut dedi 2 elini de tutup sıktim . Zaten Afedersin çok cisim gelmişti nasıl gevşek birakayim transferde 5 dk sonra sürgü koydu eşim ama ben o anda da kendimi kastım biyerler batmasın diye Afedersin arkadaşım bi insan 2 saatte 6 defa çıkar mı ¿ ufo bu defa çık şu icmiycem konsantre olamıyorum sıkmak tan :) tamam tatlım hepsini uygulliycam inşallah. Sevgiler Öpücükler halidecim :*) sonra bi şey takilirsa yine sorarım sizlere
halide25 , canim sen kalp atisini kacinci haftada duydun?
Amin canim. Dun gece kotuydu.uyuyamadim. bogazim sisti.butnum tikandi nefes alamadim falan zordu yahalide25 halidem canim cok gecmis olsun canim. İlik seyler tuket kuzum. Az az tuzlu gargara yap. Hemen iyiles annecik :) Allah acil sifalar versin canim
Amin canim. Dun gece kotuydu.uyuyamadim. bogazim sisti.butnum tikandi nefes alamadim falan zordu yainsallah tez zamanda atlatirim. Persembe doktora git bakalim kese mi kesecikler mi gorucwn ogren de gel.biz de seninle meraklardayiz :)
Canim doktorlar yani tup bebek doktorun haricinde gittigin doktor transfer tarihinden 14 gun cikarip son bulunan tarihe gore bebegi hesapliyorlar. Ben son regl tarihim 12 ocak.transfer tarihim 28 ocak. Burda kadin doguma gittigimde 28 ocak transfer tarihimi deyince 14 ocak son regl tarihi olarak aldi ve oyle hesapladi bebisi. Diger topiklerde de boyle yaptiklarini okumustum ben. Sende ona gore hesapla istersen. Kiz ayeica daha ne testi rahat birak usaklari :)Bol su ic canim havalar bi soğuk bi sicak ne oldugu belli degil ceyeran da kalmamaya dikkat et. Kalp atisini bekleyip ikisini bir gormeyi istedim ama hesaplara göre galiba bes arti uc deyim onu hesaplamayi da tam beceremiyrm hesaplayicilar öyle diyor bu degerde kalp atisi olmaz sanirim ama valla beklemek de cok zor belki yrn kan veririm o beni iki gun idare ettirir cmtsiyi beklerim ayyy surekli kararsizim:)
Canim dun doktora gittim. 6 +1 gunlukmus. Ama, duyamadik. 2 hafta sonra gel dedi. Ben dayanamam haftaya giderim buyuk ihtimal.Canim 6.haftada duymustum kalp atisini. Sen naptin daha duymadiysan sikinti etme 7 de ve hatta 8dr duyan var
Canim dun gittim. 6+1 gunlukmus bebik. Ama, duyamadim daha. Haftaya bi daha gidecem. Insallah duyarim bu kez.Kuzum gittin mi doktora? 8. Haftaya kadar kalp atisi herkeste farkli oluyormus.
Bende artik beklemek istemiyorum perşembe sanirim gidecegim doktora. En azindan kese yi goregim
Keseyi gormus olursun. Bence de git mutlaka :))Kuzum gittin mi doktora? 8. Haftaya kadar kalp atisi herkeste farkli oluyormus.
Bende artik beklemek istemiyorum perşembe sanirim gidecegim doktora. En azindan kese yi goregim
Canim benim insallah.. senin guzel haberinle de sevinecez insallah.Ayy canım gurbettesin demek Allah yardimcin olsun inşallah bebislerin sagsalim gelurlerde sana oralarda Yoldaş olurlar.
Olacaklar insallah annesiii akilli cocuklar bizimkiler tup bebek merkezindeki bi hemsire daha guzel ve akilli oluyorlar demisti.bence de oyle.eveet ama doymazki bizimki parka.gece yatmadan yarin parka goturecek baba seni dedim sabah uyanmis yanima gelmis park park diye uyandiriyor beni cimcime.uc ay onemli canim tutunmus olsa da daha cok kucuk oldugu icin dikkat etmek lazim.Bak benim aklima hic bilim insani gelmediohhh parklara doymustur annesi super eglenmistir:)))
Uc ay mi tuttunma suresi amma cokmus yaf :)
cok gecmis olsun canim ilik balli süt ve ilik balli limonlu su iyi gelir sıksık ic.dikkat et kendine.Kizlar bademcikler sisti cok kotu oldum. Ne yapiyim ne iyi gelir benim guzel canlarim?? Bogazim cok kotu
İnşallah tatlım yaa ben de senin gibi yapıcam şu çok içmeycem işte o aleti takarken napıcam bmiyorum korkuyorum dua okurum bol bol inşallah o anda. Duş kısmına gelince iyiki havalar ısındı ilk transferde ocak ayiydi ben de çok usurum sıcak suya ayakta duş yapmıştım ama bi defa ılık suyla yapayim. Çok sağol tatlım benimCanim benim ilk iki tüp bebegimde dedigin gibi idrardan o kadar skisiktim ki zaten ultrason cihazini tutan kisi az bastirinca ben doktorun yuzune iseyecek gibi oldum :) kastim idrari tutmak icin. Sonra embriyoya bisi olmasin diye yattiktan sonra da idrari tuttum ama ne işkence. Evde lavaboya gittimde bir saat cis yapmistim sanirim. Sonuc negatifti ikisindede.
Bu denemede bende su icmeyi reddettim. Adim islem icin okundugunda uzerimi giyerken küçük boy bi su ictim sıkısık misiniz dediler olmadigim halde evet dedim. İslem aninda dua etme modundaydim doktordan ve ultrasonu tutanlardan rica ettim bende okudum. Sonra bitti dediler ben henuz katateri taktiklarini dusunuyordum nasil ya bitti mi falan dedim. Ekranda embriyonun gecisini bile gormedim. Rahat olmak cok onemliymis canim. On bes dk yattim sadece sonra hastanede lavabo ya gittim sakince idrari bosalttim.
Transferden sonra yaptiklarimi yazmistim bir de duş meselesi.
Eşim benim yikanmama izin vermedi. 3. Gun 7. Ve 11. Gün o beni hizlica yikadi ara günler de sadece sacimi yikadi. 11. Gun sonuç aldim. Tek amaci ilik su idi. Sicak da asla yikanmaman lazim.
Daha bilincli olunca surec daha kolay geciyor. Ben kk da o ay tup yapacaklar grubundan falan uzak durdum. Hic okumadim. Belirti falanda yasanmiyor o yuzden belirtilerede hic takilma derim ben.
Haydi inşallah guzel haberle geleceksin canim..
Canim doktorlar yani tup bebek doktorun haricinde gittigin doktor transfer tarihinden 14 gun cikarip son bulunan tarihe gore bebegi hesapliyorlar. Ben son regl tarihim 12 ocak.transfer tarihim 28 ocak. Burda kadin doguma gittigimde 28 ocak transfer tarihimi deyince 14 ocak son regl tarihi olarak aldi ve oyle hesapladi bebisi. Diger topiklerde de boyle yaptiklarini okumustum ben. Sende ona gore hesapla istersen. Kiz ayeica daha ne testi rahat birak usaklari :)
Canim dun gittim. 6+1 gunlukmus bebik. Ama, duyamadim daha. Haftaya bi daha gidecem. Insallah duyarim bu kez.
İnşallah tatlım yaa ben de senin gibi yapıcam şu çok içmeycem işte o aleti takarken napıcam bmiyorum korkuyorum dua okurum bol bol inşallah o anda. Duş kısmına gelince iyiki havalar ısındı ilk transferde ocak ayiydi ben de çok usurum sıcak suya ayakta duş yapmıştım ama bi defa ılık suyla yapayim. Çok sağol tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?