Selam kizlar
Dun doktora gittim ben yine goremedim kalp atisini
Doktor var ama senin gozun secemez dedi
İki hafta sonraya cagirdi ozaman gorursun dedi bebis iyi Allaha sukur
Herkes iyidir insallahhh
Kuzum cok sukur evime dondum. Biraz uyusukluk var bu aralar uzerimde :) sen nasilsin canim? Masallah degerin cok guzel artiyor. Sakin temizlik filan yapma canim.Gunes canim nerdesin hic sesin cikmiyor nasilsin?
Kuzum cok sukur evime dondum. Biraz uyusukluk var bu aralar uzerimde :) sen nasilsin canim? Masallah degerin cok guzel artiyor. Sakin temizlik filan yapma canim.
Burada gittim canimBacilar Naber nasilsiniz. Biz addalara gittik geldik.
yeloyelo Yelizcim doktor dinletmeyip sadece kalp atimini goruyorsa sorun yok demektir. Bisey olsa derdi elbette . Hangi doktora gittin bi de?
Canim doktorlara takilma sen. Anin tadini cikarmaya bak. Yavruna Rabbim saglik versin gerisi hikayeBurada gittim canim
Erzuruma birkez gittim sadece kontrole
Onda da butun hevesimi heyecanimi sönümlediler mutsuz olarak geri geldim
Degerin cok guzel canim masallah.valla bizim evdede obek obek tuyler ucusuyor ama napiyim sabredip gormezden geliyorum inan sabah bulasik topla corba yap iki parca kiyafet utule derken hemen karnim acimaya basladi bebisler asagiya cekiyor sanki tabanlarim agriyor.ama bu kadarini yapmaya da mecburum.temizlikciyi de dogumdan sonra ayarliycam insallah 1 ay sonra kvler gelecek onlar temizlik cok iyi yapiyorlar.benim dr da 100 aliyor dogum fiyatini sormadim ama burdaki en pahali hastane oldugunu biliyorum.seninki daha pahaliymis kiiiz hele ikizse yandin o zaman iyi arastir bence.uc gunde bir ultrasona mi gireceksin onu anlamadim ama cok sık girme yine de.ecrennnn canim pislik batiyo valla gozume :) hali yosun bagladi resmen
Degerin 3820 olmasi gerekiyodu 5270 olmus maşallah bol bol artiyor.
Simdi baska bir doktordan randevu aldim keseyi kalbi görünce oradan testler yapilsin muayenesi 177 liraymis valla ne pahali ya. 5500 de paket son fiyat dediler vercek artik napalim..
Uç gun arayla ultrasona girmek zarar verir mi sence? Zaten bes dk yi gecmez bakmalari?
canim dr un goruyorsa sorun yok dert etme bebis cok kucuk daha.Selam kizlar
Dun doktora gittim ben yine goremedim kalp atisini
Doktor var ama senin gozun secemez dedi
İki hafta sonraya cagirdi ozaman gorursun dedi bebis iyi Allaha sukur
Herkes iyidir insallahhh
Degerin cok guzel canim masallah.valla bizim evdede obek obek tuyler ucusuyor ama napiyim sabredip gormezden geliyorum inan sabah bulasik topla corba yap iki parca kiyafet utule derken hemen karnim acimaya basladi bebisler asagiya cekiyor sanki tabanlarim agriyor.ama bu kadarini yapmaya da mecburum.temizlikciyi de dogumdan sonra ayarliycam insallah 1 ay sonra kvler gelecek onlar temizlik cok iyi yapiyorlar.benim dr da 100 aliyor dogum fiyatini sormadim ama burdaki en pahali hastane oldugunu biliyorum.seninki daha pahaliymis kiiiz hele ikizse yandin o zaman iyi arastir bence.uc gunde bir ultrasona mi gireceksin onu anlamadim ama cok sık girme yine de.
canim dr un goruyorsa sorun yok dert etme bebis cok kucuk daha.
Halideeem gezmelere gittin demek neler aldin bakim???
Ayy sorma tutamadim kendimi :) kizceme corap aldim cilek zibinlar aldimDegerin cok guzel canim masallah.valla bizim evdede obek obek tuyler ucusuyor ama napiyim sabredip gormezden geliyorum inan sabah bulasik topla corba yap iki parca kiyafet utule derken hemen karnim acimaya basladi bebisler asagiya cekiyor sanki tabanlarim agriyor.ama bu kadarini yapmaya da mecburum.temizlikciyi de dogumdan sonra ayarliycam insallah 1 ay sonra kvler gelecek onlar temizlik cok iyi yapiyorlar.benim dr da 100 aliyor dogum fiyatini sormadim ama burdaki en pahali hastane oldugunu biliyorum.seninki daha pahaliymis kiiiz hele ikizse yandin o zaman iyi arastir bence.uc gunde bir ultrasona mi gireceksin onu anlamadim ama cok sık girme yine de.
canim dr un goruyorsa sorun yok dert etme bebis cok kucuk daha.
Halideeem gezmelere gittin demek neler aldin bakim???
Ayy iyi yapmissin canim aynen bana da batiyor pislik.kv ler gelecek diye duzenli alamadim ben de.iyiki kopek de almamissin benim kedim vardi esim ilk tedaviye basladigimizda almisti 2 yil yasadi.iyiki sonra almamisim.bence cocuklu evde olmamali.randevuna da dr dedigi tarihte git canim kasma kendini.parka da gittik 1 saat zor dayaniyorum kosturmadak tekmeleri hissetmek ne mumkun,mincir ona da doymuyor da yanimda cikolata seker goturuyorum onlar gosterip zorla eve getiriyorum.Canim dayanamadim dun yarim gun kadib aldim sildi supurdu rahatladim cok şükür. İki haftada bir gelsin yapabilecegim bisi yok ev piskken nefes alamiyrm ben. Bide kopek beslicem diye dirdirlanmistim iyiki esim razi olmamis.
Bende bisi ypmyrm cok uykum var benim doyamadim uyumaya.
Uc gun arayla randevu aldim ama icime sinmedi o da ertelicem i randevuyu en azindan bir hafta. Hele kese kalbi bi gorseydim cok havada hersey.
Kuzum valla hava cok guzel tadini cikar kuzusu parka götür digerleri de tekmikle eslik ederler:))
iyi yapmissin canim tadini cikar bosver.yerim senin kizceni saglikli guzel gunlerde giysin insallah prenses...Ayy sorma tutamadim kendimi :) kizceme corap aldim cilek zibinlar aldim
Ohhh guzel gunlerde giysin kuzusumm hayirli olsun annesiAyy sorma tutamadim kendimi :) kizceme corap aldim cilek zibinlar aldim
Ayy iyi yapmissin canim aynen bana da batiyor pislik.kv ler gelecek diye duzenli alamadim ben de.iyiki kopek de almamissin benim kedim vardi esim ilk tedaviye basladigimizda almisti 2 yil yasadi.iyiki sonra almamisim.bence cocuklu evde olmamali.randevuna da dr dedigi tarihte git canim kasma kendini.parka da gittik 1 saat zor dayaniyorum kosturmadak tekmeleri hissetmek ne mumkun,mincir ona da doymuyor da yanimda cikolata seker goturuyorum onlar gosterip zorla eve getiriyorum.
iyi yapmissin canim tadini cikar bosver.yerim senin kizceni saglikli guzel gunlerde giysin insallah prenses...
Ayy eveet doymuyor ama i 1 sat bile burnumdan geliyor koca gobekle pesinde kosturmaktan.insallah seneye biraz daha akilli uslu olur da ikizleri de arabaya koyup cikarim diye dusunuyorum.köpüş konusunu sen bilirsin canim cocuk sayisi fazla olursa daha zor tabii.beta dengesiz artarsa dis gebelik diye biliyorum canim hatta bazen duser dusuk seyreder seninkinin hic alakasi yok gayet duzenli artmis.ama kalp atisini gormeden icin rahat etmeyecek biliyorum o yuzden dusunmemeye calis baska seyler yap.Bir saat parka kim doyar ki kuzun doysun annesi :) sen cümbüşü seneye gör uc bidikla park :)))))
Allah nasip ederse insallah cocugum bes yasina filan girince alacagim. Kopuş bebis beraber buyusun insallah.
İkiz olursa bilemem ama iki bebik bi kopuş bas edemem :)
Ya cnm beta boyle iki bucuktan fazla da katlayinca bos gebelikten bahsedilio o yuzden korkuyrm hayirlisi ile bi gorsem rahatlayacagim insallah.
Bakalim bebek olunca bizim yasam nasil olcak. Kv gel bizde kal moduna girmez umarim hic cekemem. Ztn bi sure soylemeyiz onlara. Yeterince canimi siktilar her tedavide. Bu tedavidrn de haberleri yok.
Selamm kizlar nasilsiniz. Her sey yolundadur jnsallah herkes icin :) merserayim misafirleri ile mesgul ya giremiyo :) ozletti kendini cingene :) ecrenim senin koca gobusunu sevsinler kiiiiz :)
Kiz emeeel ne dis gebeligi ne bos gebeligi. Anam degerin cok guzel artiyor. Oyle manyakliklar yapma akilli uslu miniki ya da minikleri gormeyi bekle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?