Canim bekliyorum valla da gunler gecmek bilmiyor ki. Valla ankarada hava yagmurlu hic adda gunu degildi. Valla o kadar cok uyuyor um ki isten cikmamis olsam napardim acaba :) bu uyku hali ne zaman geciyor?
Sen napiosun canim bidigin nasil :)
Iyiyiz biz kuzum. Ahh Ankara..cok seviyorum Ankarayi. Universiteyi orada okudum ve benim icin ozel bir sehirdir. En sevdigim havalardir yagmurlu soguk havalar :)
Hakkaten sen calissaydin bu uykuyla neydecektin uykucu sirin seni :) heralde mesaiyi yata yata fosur fosur tamamlardin sonunda da odana bi yatak atarlardi heralde:) :)
Günaydın kızlar hamisler Nasılsıniz bakalım bebisler iyidir inşallah. Tedavi de olan transfer olanlara bol şans inşallah pozitifleri görürsünüz. Topigin hamisleri sizlere sorum var benim cuma günü yemişler de bi sorun çıkmazsa transferim var. Rahim duvari kalinlasmis iyi durumdaymis 11 .5 olmus. Neler yapmalıyım yemeliyim icmeliyim neler yapmamaliyim
transfer öncesi...
transfer sırasında..
transfer sonrasında.....hadi onerilernizi bekkliyorum hamis arkadaslarim
Canim cok naziksin sagolasin. Nasip de varsa oturup cay icmek olur neden olmasin :) bana kalirsa gitme derim ben. Cunku cok minik bi sarsinti bile telafisi zor olan sonuclarq sebebiyet verebilir. O yuzden hele minik 3 aylik olsun da sonra seyahat et derim benHerzaman gelebilirsin canim sizi agirlamayi cok isteriz. Ayy bilmiyrm ya ye uyu acik. Enerji harcamiyrm ama yine de karnim ac. Yemekten önce ilk tercihim uyku.
Valla yata yata calisiyor deyimini gercek kilardim maasimi alirdim :) muhtemelen de gidemezdim sanirim.
Sizce konyaya gitsem yol da bisi olur mu? Ablam cagiriyor ama pek emin olamiyrm ben yol konusunda?
İNŞALLAH canım ya muhyi ya vasi çekiyorum şimdiden bol bol. İlk denemem olumsuz olmuştu transfer anında aklıma hiç dua gelmedi nedense korkuyordum sanırım ondan ama bu defa edicem inşallah. Kabızlık sorunu normalde de yaşıyorum. Bakalım bu defa olur da ben de sizler gibi hamis takvimimi yaparım hayirlisiykaÖNCELİKLE TEDAVIN HAYIRLI OLSUN CNM İNŞ GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN TRANSFER OLDUKTAN SONRA İLK 3 GUN GENELLIKLE YAT AMA MUTLAKA KALK EVIN İÇİNDE DOLAŞ HAREKET ÖNEMLİ KAN DOLAŞIMI İÇİN KABIZ OLMAMAYA DİKKAT ET KABIZ OLMAYACAGIN SEKILDE SIVI GIDALARI BOL BOL YE BOL SU İÇ BEN ANANAS YEDIM BOL BOL AYRICA ELINI KARNINA KOYUP YA MUHYİ İSMİNİ ÇEK VE DUALARINI UNUTMA EN ÖNEMLİSİ DUA TABIKI GÜZEL SONUÇLAR BEKLIYORUZ İNŞALLAH..
Canim transfer aninda olabildiğince serbesr birak vucudunu. Baska seyler dusun. Vucudunu kasarsan bebekler tutunacak yer bulamaz. Sen relaks ol. Kasma sakin rahmini. Transfer sonrasinda kabak cekirdegi ye her gun. Ananas 2 3 dilimsabah aksam ye.İNŞALLAH canım ya muhyi ya vasi çekiyorum şimdiden bol bol. İlk denemem olumsuz olmuştu transfer anında aklıma hiç dua gelmedi nedense korkuyordum sanırım ondan ama bu defa edicem inşallah. Kabızlık sorunu normalde de yaşıyorum. Bakalım bu defa olur da ben de sizler gibi hamis takvimimi yaparım hayirlisiyka
Günaydın kızlar hamisler Nasılsıniz bakalım bebisler iyidir inşallah. Tedavi de olan transfer olanlara bol şans inşallah pozitifleri görürsünüz. Topigin hamisleri sizlere sorum var benim cuma günü yemişler de bi sorun çıkmazsa transferim var. Rahim duvari kalinlasmis iyi durumdaymis 11 .5 olmus. Neler yapmalıyım yemeliyim icmeliyim neler yapmamaliyim
transfer öncesi...
transfer sırasında..
Canim cok naziksin sagolasin. Nasip de varsa oturup cay icmek olur neden olmasin :) bana kalirsa gitme derim ben. Cunku cok minik bi sarsinti bile telafisi zor olan sonuclarq sebebiyet verebilir. O yuzden hele minik 3 aylik olsun da sonra seyahat et derim ben
Kiz ben o cay iciyorum ama acik cok cok acik nenemin abdest suyu gibi cay iciyomAblam kusmezse gelemiyrm diyim. İnşallah darilmaz. Cay yasak portakal sikarim ben sana :)
Geldik kuzuuum dun minigi buyuk buyuk parklara goturduk babasi dolandi bu kez pesinde bense her bos buldugum yere oturdum.Kiz nerelerdesinizzzz hepiniz addalarda misiniz :)
Bence de 3 ay bitmeden yola cikma canim sonucta tutunma sureciHerzaman gelebilirsin canim sizi agirlamayi cok isteriz. Ayy bilmiyrm ya ye uyu acik. Enerji harcamiyrm ama yine de karnim ac. Yemekten önce ilk tercihim uyku.
Valla yata yata calisiyor deyimini gercek kilardim maasimi alirdim :) muhtemelen de gidemezdim sanirim.
Sizce konyaya gitsem yol da bisi olur mu? Ablam cagiriyor ama pek emin olamiyrm ben yol konusunda?
cok komik yaaa demezler insallah.laboratuar cocuklari bunlar ben de bilim insanlari olurlar diye dusunuyorum.Bizim cocuklara boyke demezler dimi ya:)))
Kiz ben o cay iciyorum ama acik cok cok acik nenemin abdest suyu gibi cay iciyomicine bi de linom atiyrum ki obhhh degmeyun keyfume anacim ablan da kusmesin. Kiymetli gebelik yasiruk da
Geldik kuzuuum dun minigi buyuk buyuk parklara goturduk babasi dolandi bu kez pesinde bense her bos buldugum yere oturdum.
Bence de 3 ay bitmeden yola cikma canim sonucta tutunma sureci
cok komik yaaa demezler insallah.laboratuar cocuklari bunlar ben de bilim insanlari olurlar diye dusunuyorum.
canim hayirli ugurlu olsun simdiden transferin. insallah sen de hayirlisiyla guzel haberi alacaksin bu sefer.Günaydın kızlar hamisler Nasılsıniz bakalım bebisler iyidir inşallah. Tedavi de olan transfer olanlara bol şans inşallah pozitifleri görürsünüz. Topigin hamisleri sizlere sorum var benim cuma günü yemişler de bi sorun çıkmazsa transferim var. Rahim duvari kalinlasmis iyi durumdaymis 11 .5 olmus. Neler yapmalıyım yemeliyim icmeliyim neler yapmamaliyim
transfer öncesi...
transfer sırasında..
halidemm, cok gecmis olsun kuzum. malum, ilac alamayacagimiz icin bol bol tuzlu su ile gargara yap kuzucanim. iyi gelir.Kizlar bademcikler sisti cok kotu oldum. Ne yapiyim ne iyi gelir benim guzel canlarim?? Bogazim cok kotu
Canimciiimmm teşekkür ederim ne güzel anlatmıştı detaylı detaylı allah razı olsun. İlk transferinde kendimi çok kasmistim aleti takarken . Brbeklerim tutunacak yer bulamadı demekkiCanim transfer aninda olabildiğince serbesr birak vucudunu. Baska seyler dusun. Vucudunu kasarsan bebekler tutunacak yer bulamaz. Sen relaks ol. Kasma sakin rahmini. Transfer sonrasinda kabak cekirdegi ye her gun. Ananas 2 3 dilimsabah aksam ye.
Yine sabah ac karna ve aksam yatmadan taze sıkılmış havuc suyu ic.
Her gun ya musavvir ya varis ya halik ya muhyi ya mubdi isimlerini cek.
Evde hep yatma. Arada kalk yuru ki rahmine kan gitsin.
Kabiz olmamak icin sabahlari ac karna ilik su ic ve kuru kayisi ye.
Maydanozdan uzak dur. Naneden uzak dur.
Oturarak banyo yapma.ayakta hizlica ilik su ile dus al cik.
Insallah pozitif haber alirsin. Sevgilerimle
Allah razı olsun canimm çok sağol inşallah bu defa hayırlı haberler veririm sizlereCanim tedavin hayirli olsun. Ben bu denememde farkli olarak cok yatmadim. Oturdum genelde evde yemege falan kalktim bir oncekinde 12 gun yatmistim ama bunda hareket ettim. Kabak cekirdegi yedim. Opu dan sonra sabahlari ilik su ve kayisi yedim kabiz olmamak icin.
İnşallah guzel haberlerle gel canim. Dualarimiz seninle
Allah razi olsun canım benim uu 10 saat yol mu çektin kuzumm sen Mersinde misin¿ yakinmisiz ben de adanada yim. İnşallah güzel geçer de ben de sizlere güzel haberler veririmcanim hayirli ugurlu olsun simdiden transferin. insallah sen de hayirlisiyla guzel haberi alacaksin bu sefer.
arkadasim ben transfer gunu hep evdeydim. ama, ufak ufak hareket ettim. transferin ertesi gunu sabah erkenden de istanbul'dan mersin'e seyahat ettim. arabayi abim surdu sagolsun. ben arkada hep yattim. 10 saat surdu. sonra da hep hareket halindeydim. disari da ciktim, alisveris merkezi de gezdim. ama, tabi ki yavas hareket ettim. doktorlar cok yatmanin da iyi olmadigini soyluyorlar. onun disinda transfer sonrasi ben de kabak cekirdegi ve ananas yedim. cok duzenli olmasa da yemeye calistim. halide'nin dedigi gibi nane, maydonoz yememek gerekiyormus. sicak suyla dus almadim. vallahi bunun disinda da bir sey yapmadim. insallah hayirlisiyla pozitif sonucu alirsin arkadasim. yardimci olabilecegim bir sey olursa, her zaman sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?