Canim bende kist patlamis. Agri o yuzden olmus. Birkac gun cekeceksin agriyi dedi. Insallah tez zamanda gecer de kurtulurum agridan. Doktor o yuzden idrar testi vs istemedi canim.
hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.gozunaydinKızlar biz geldik :)
Aglamaktan pek bebisi goremedim:)
Tek kese kalbi atiyo cok şükür
Kalp icin alttan bakti ustten gozukmezmis.
Rabbim olmayan herkes e versin insallah..
Canim bende kist patlamis. Agri o yuzden olmus. Birkac gun cekeceksin agriyi dedi. Insallah tez zamanda gecer de kurtulurum agridan. Doktor o yuzden idrar testi vs istemedi canim.
hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin.gozunaydin
Gunesates gecmis olsun canim.
Hayirli cumalar canlarim
Canimmmm geldim ben odaya aldılar onlugumu giydim bekliyom çok sıkıştı m yineeeeee dua edin adım sultan benim ismimle dua edin nolurrrr . Birazdan alicaklarCanim cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese insallah. Rabbim saglikla hepimizinkini kucagimiza almayi nasip etsin.
Y yenibidunya canim naptin cuma transferin nasil gecti?
Cok sagol canim. Amiinn.. yoktu kuzumÇok çok çok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin agrin dinsin insallah. Tup bbkte kist varmiydi tedavi asamasinda sonra mi oluş muş canim
Biraz idrarini birak canim oyle gir isleme hemen dua ediyorum Allah yardimcin olsunCanimmmm geldim ben odaya aldılar onlugumu giydim bekliyom çok sıkıştı m yineeeeee dua edin adım sultan benim ismimle dua edin nolurrrr . Birazdan alicaklar
Cok sagol canim. Amiinn.. yoktu kuzum
Hamilelikte hormonlarimiz cosuyor ya ondan vucut yaparmis bu kistleri
Canim hepsini bıraktım Afedersin iyiki bırakmışim tekrar geldi hemen zaten .transferimi oldum geldim. bu defa çok rahattim sizlerin de sayesinde gevşek bıraktım ve dua okudum içimden hep. Ama doktorum transfer öncesi geldi yanıma enbiryolar iyi durumda değil dedi ama bukadar hazirlandin yapıcam transferini dedi insanlar % 1 umut olsada deniyo dedi . Ben de yapıcam sonuçta yaşıyor enbiryolar in ölü değil canli dedi. Ve hiç bi ücret talep etmiyorum dedi . Yapalım bakarsın bu defa tutar dedi. Embiryologda umudunu kaybetme olmayacak diye bisey yok yine de tutunabilecek yapida dedi. Doktor umutsuz konuştu. ben uzulmedim gerçekten .zaten ben hazırlıklı gitmiştim iptal olur diye kendimi hazır lamistim. Nasip te ne varsa artık o olur canım.Biraz idrarini birak canim oyle gir isleme hemen dua ediyorum Allah yardimcin olsun
Sagol kuzum. Amiin, hepimizi insallah.. Canim, sana bir sey soracam. Senin bobregin agridiginda idrarda yanma ya da zor idrar yapma vs olmus muydu? Yoksa sadece direkt bobrek agrin mi vardi?Canim gecmis olsun. Iyi ki gitmişsin doktora. Mevlam beterinden korusun hem seni hem de minik kuzunu:)
eakgull canim cokca su ic. Beyaz ic camasiri kullan. Utuleyebilirsen utule oyle giy. Bir de sekerli seyler cok tuketmemeye calis. Insallah tez zamanda bakteri filan gecer
C
Canim hepsini bıraktım Afedersin iyiki bırakmışim tekrar geldi hemen zaten .transferimi oldum geldim. bu defa çok rahattim sizlerin de sayesinde gevşek bıraktım ve dua okudum içimden hep. Ama doktorum transfer öncesi geldi yanıma enbiryolar iyi durumda değil dedi ama bukadar hazirlandin yapıcam transferini dedi insanlar % 1 umut olsada deniyo dedi . Ben de yapıcam sonuçta yaşıyor enbiryolar in ölü değil canli dedi. Ve hiç bi ücret talep etmiyorum dedi . Yapalım bakarsın bu defa tutar dedi. Embiryologda umudunu kaybetme olmayacak diye bisey yok yine de tutunabilecek yapida dedi. Doktor umutsuz konuştu. ben uzulmedim gerçekten .zaten ben hazırlıklı gitmiştim iptal olur diye kendimi hazır lamistim. Nasip te ne varsa artık o olur canım.
İnşallah canım benim 5. Gün embiryosu ana 4. Gün embiryosu gibiymis kalitesi 3bb. Benle beraber bi kişi daha vardı canım daha 20 yaşındaydı yumurta lari çok kaliteliydi 4aaa imiş onunki en yüksek kalite dedi doktor. Çok küçük başlamış tedaviye inşallah bu son olur dedim . Yasa paraya puka kariyere bakmiyor bebek sahibi olmamak kimi 40 yaşında hamile kalıyor Rabbinden umut kesilmez can veren allah. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin insallrCanim hadi hayirli olsun tedavin inşallah bebisde gelecek annesi. İkinci. Gun transferi ile bile bir suru hamile kalan var. İnsallah güzel haberler alalim sen pozitif yanini hic birakma canim benim
İnşallah canım benim 5. Gün embiryosu ana 4. Gün embiryosu gibiymis kalitesi 3bb. Benle beraber bi kişi daha vardı canım daha 20 yaşındaydı yumurta lari çok kaliteliydi 4aaa imiş onunki en yüksek kalite dedi doktor. Çok küçük başlamış tedaviye inşallah bu son olur dedim . Yasa paraya puka kariyere bakmiyor bebek sahibi olmamak kimi 40 yaşında hamile kalıyor Rabbinden umut kesilmez can veren allah. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin insallr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?