- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Amin canım benim aa gerçekten mi senin kaç yazıyordu ki transfer kagidinda benimki 3bb imiş. Zaten doktor tedaviye başlarken bana da demişti iyi değilse iptal olabilir diye ana bu gün canlılar yapalım dedi . Düşün eşim muhasebeye gidecekti doktor ücret almiycaz öylesine bi transfer edelim dedi. Ama hiç üzülme dim ya çünkü hayırlısı diye dua ediyorum hep. Bi kan pihtisina Can veren Allah im benim kuzucuklarin bu dünyada kismetii varsa can verir brnimkilerede :)Canim yaa bi alemsin neresi kötü 4. Günü görmüş dayanmis. Bana embrilog transfer olmayabilir cok heveslenmeyin demisti bak hamileyim cok şükür. Allahim hic kimsenin emegini bosa cikarmasin. Guzel haberle gel canim benim
Iyiyiz canim benim agirlasiyoruz giderek her firsatta uzaniyorum karnimin alt taraflari aciyor tekmelerini dinleyerek geciyor vakit.kizim da cok hareketli sagolsun bir is bir dinlenme bir oyun boyle siralayarak dikkat etmeye calisiyorum.sen nasilsin hareketlerini hissetmissin galiba cok sevindim gozunaydin.bu kipirtilari omrunce unutamayacaksin canim tadini cikar bol bol uzan kizini dinle.ecrennnn imm 3 kuzuyla aran nasil :)
benimkiler de kizim ve ikizlerim 4.gun embriyosuydu blast asamasina gecmeye baslamislardi a b soylemiyor bizim merkez.bence gayet iyi hic moralini bozma rabbim verecekse 2.gun embriyosu da tutar rahat ol allah emeklerinin karsiligini versin insallah.İnşallah canım benim 5. Gün embiryosu ana 4. Gün embiryosu gibiymis kalitesi 3bb. Benle beraber bi kişi daha vardı canım daha 20 yaşındaydı yumurta lari çok kaliteliydi 4aaa imiş onunki en yüksek kalite dedi doktor. Çok küçük başlamış tedaviye inşallah bu son olur dedim . Yasa paraya puka kariyere bakmiyor bebek sahibi olmamak kimi 40 yaşında hamile kalıyor Rabbinden umut kesilmez can veren allah. hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin insallr
Amin canım benim aa gerçekten mi senin kaç yazıyordu ki transfer kagidinda benimki 3bb imiş. Zaten doktor tedaviye başlarken bana da demişti iyi değilse iptal olabilir diye ana bu gün canlılar yapalım dedi . Düşün eşim muhasebeye gidecekti doktor ücret almiycaz öylesine bi transfer edelim dedi. Ama hiç üzülme dim ya çünkü hayırlısı diye dua ediyorum hep. Bi kan pihtisina Can veren Allah im benim kuzucuklarin bu dünyada kismetii varsa can verir brnimkilerede :)
İnşallah canım benim. siz böyle söyleyince rahatliyorum ama doktor hiç iyi değil dedi ya o yüzden yani dusunki bu transferde hiç ücret almaya. umutlanma çok Bu kadar hazırlandı n öylesine bi transfer diye düşün dedi . Tutmazsa farklı bi tedavi uyguliycam dedi . O kadar umutsuz konuştu yani %15 20 ihtimal dedi ama içim rahat nedense Üzgün değilim hiç çok rahatım akışına bıraktım Rabbim ol der ve olur inşallah. Ne güzel ya sen ikiz annesi olacaksın maşallah sana Rabbim sağ salim kucağına almanın nasip eder inşallah canım benimIyiyiz canim benim agirlasiyoruz giderek her firsatta uzaniyorum karnimin alt taraflari aciyor tekmelerini dinleyerek geciyor vakit.kizim da cok hareketli sagolsun bir is bir dinlenme bir oyun boyle siralayarak dikkat etmeye calisiyorum.sen nasilsin hareketlerini hissetmissin galiba cok sevindim gozunaydin.bu kipirtilari omrunce unutamayacaksin canim tadini cikar bol bol uzan kizini dinle.
benimkiler de kizim ve ikizlerim 4.gun embriyosuydu blast asamasina gecmeye baslamislardi a b soylemiyor bizim merkez.bence gayet iyi hic moralini bozma rabbim verecekse 2.gun embriyosu da tutar rahat ol allah emeklerinin karsiligini versin insallah.
Hmm benim kaç hücreli olduğu yazmıyor birleşme yazıyo sadece kagitta . Canım düz mu yattınız siz hep. sırtım çok ağrıyor akşam yana doğru yattım ayaklarını buktum. İnşallah bi şey olmaz zaten iğne beni kötü yaptı popo çok acıyor kalkarken dönerken. Sabit mi yatmam Gerek evde yalnızım da zaten. eşim kahvaltısı hazırladı yaptık ise gitti.Canim transferden onceki gün biri iki hucreli biri uc hucreliydi. Transfer günü canlandi sekiz hücre oldu. Nasip kismet canim benim insallah mutlu haberini alacagiz seninde.
Hmm benim kaç hücreli olduğu yazmıyor birleşme yazıyo sadece kagitta . Canım düz mu yattınız siz hep. sırtım çok ağrıyor akşam yana doğru yattım ayaklarını buktum. İnşallah bi şey olmaz zaten iğne beni kötü yaptı popo çok acıyor kalkarken dönerken. Sabit mi yatmam Gerek evde yalnızım da zaten. eşim kahvaltısı hazırladı yaptık ise gitti.
Ay canım ya çok sağol yan yatabilirim ozaman çok ağrıdı ya sirtimm. Aynen tatlım sadece eşim ve ben bi de ablam var bilen uzakta. onun haberi var o da benim gibi tüp yaptırdı kimse ye söylemedi. Herkesten habersiz neler yaşıyoruz . Benim eşim istemedi kimsenin haberi olmasın dedi. Peki Senin şimdi tüp bebek olduğunu biliyorlar mi canım . Pozitiften sonra söyledin mi tedaviyle olduğunuCanim bende yalnizdim tedavimi kimse bilmiyordu o yüzden yardima kimse gelemezdi. Ben sol tarafima yattim çoğun lukla tarif ettigin gibi bacaklarimi cekerek. Yatis pozisyonun önemli degil önemli olan senin rahat etmen. Mesela sirt ustu ben ayak uzatarak yatamam o yuzden sirt ustu yatarkende ayaklarimi kendime cektim topuklarim acimisti.
Canim ben kalktim hep yatmadim oturdum el isi ordum falan. Kendini nasil rahat hissediyorsan öyle takil onemli olan rahat olman. Benim de sadece hucre sayisi baska bilgi vermediler canim
Canim bobrek agrisi degilmis zaten. Ben agrinjn yerini tam bilemiyordum. O donem sık idrara cikmam vardi. Başka bi sıkıntı yyoktu. Ben bobrek agrisindan supheleniyodum.doktota sordugumda kas agrisi demisti.idrarda da bakteri cikmistiSagol kuzum. Amiin, hepimizi insallah.. Canim, sana bir sey soracam. Senin bobregin agridiginda idrarda yanma ya da zor idrar yapma vs olmus muydu? Yoksa sadece direkt bobrek agrin mi vardi?
Ya masallah sana . Her yere yetismeye calisiyorsun. Ben ev isi hic yapmiyorum ki cevremdeki kimse de musaade etmiyor buna. Haftaya annem gelecek sanirim.insallah i zaman bayan cagirip bahar temizligi mevzusunu halledicem. Hareketi bi kerecik hissettim. Arada kasinti gibi oluyo ama cok hissedemiyoru . Bu ara yine 20.haftadaki detayli ultrasinu meraklardayim.Iyiyiz canim benim agirlasiyoruz giderek her firsatta uzaniyorum karnimin alt taraflari aciyor tekmelerini dinleyerek geciyor vakit.kizim da cok hareketli sagolsun bir is bir dinlenme bir oyun boyle siralayarak dikkat etmeye calisiyorum.sen nasilsin hareketlerini hissetmissin galiba cok sevindim gozunaydin.bu kipirtilari omrunce unutamayacaksin canim tadini cikar bol bol uzan kizini dinle.
benimkiler de kizim ve ikizlerim 4.gun embriyosuydu blast asamasina gecmeye baslamislardi a b soylemiyor bizim merkez.bence gayet iyi hic moralini bozma rabbim verecekse 2.gun embriyosu da tutar rahat ol allah emeklerinin karsiligini versin insallah.
Ay canım ya çok sağol yan yatabilirim ozaman çok ağrıdı ya sirtimm. Aynen tatlım sadece eşim ve ben bi de ablam var bilen uzakta. onun haberi var o da benim gibi tüp yaptırdı kimse ye söylemedi. Herkesten habersiz neler yaşıyoruz . Benim eşim istemedi kimsenin haberi olmasın dedi. Peki Senin şimdi tüp bebek olduğunu biliyorlar mi canım . Pozitiften sonra söyledin mi tedaviyle olduğunu
Sagol kuzum. Benim de bel agrisi mi bobrek agrisi mi kestiremiyorum. Doktor hamileliktendir, normal deyip gecistirdi. Teste filan gerek yok dedi. Bel agrisi icin erken saniyordum. Ama, netten baktigimda yasayan cokmus. Belki benim de kas agrisidir. Senin nasil gecti peki kas agrin?Canim bobrek agrisi degilmis zaten. Ben agrinjn yerini tam bilemiyordum. O donem sık idrara cikmam vardi. Başka bi sıkıntı yyoktu. Ben bobrek agrisindan supheleniyodum.doktota sordugumda kas agrisi demisti.idrarda da bakteri cikmisti
Haklısın canım daha tüp bebeğin nasıl bi tedavi olduğunu bikeKalp atisinida duymama rağmen pozitif haberini soylemedim canim. Daha onceki tedavileri biliyorlar o yuzden tüp oldugunu anlarlar ama onceki tedavileri bilmeselerdi soylemezdim canim. Beni tedavilerden çok insanlara aciklama yapmak yoruyor
Kalp atisinida duymama rağmen pozitif haberini soylemedim canim. Daha onceki tedavileri biliyorlar o yuzden tüp oldugunu anlarlar ama onceki tedavileri bilmeselerdi soylemezdim canim. Beni tedavilerden çok insanlara aciklama yapmak yoruyor[/QUOTE
haklısın canım daha tam anlamıyla tüp bebeğin ne tür bi tedavi olduğunu bilmeyen ne çok insan var. Anlat anlatabilirsen. Başkasının bebeğimiz gibi gören bile var günah diyen bile var insanlara laf anlatmak çok zor.
Sicak su torbasi almistim canim. Belime koymadan agriyan yere hafif hafif koydum. Bir de kat kat giyinmistim.lahana misali :)Sagol kuzum. Benim de bel agrisi mi bobrek agrisi mi kestiremiyorum. Doktor hamileliktendir, normal deyip gecistirdi. Teste filan gerek yok dedi. Bel agrisi icin erken saniyordum. Ama, netten baktigimda yasayan cokmus. Belki benim de kas agrisidir. Senin nasil gecti peki kas agrin?
Ben de sicak su torbasi uygulayayim bari :))Sicak su torbasi almistim canim. Belime koymadan agriyan yere hafif hafif koydum. Bir de kat kat giyinmistim.lahana misali :)
Ben de sicak su torbasi uygulayayim bari :))
Haklısın canım daha tüp bebeğin nasıl bi tedavi olduğunu bike
hic belli olmaz canim ben iki kez 4.gune gidebildim ve ikisi tuttu sadece.diger tedavilerde 2. Ve 3. Gune ancak gidebildik.bence umut var.5.gun cok iyi kalite embriyolar da tutunamayabiliyor dr lar da buna sasiriyor.para almamasi baska tedavi uygularim demesi de guzel net ve acik bi dr demekki.insallah tutunsun da dr da coooook sasirsin.duan icin tesekkur ederim rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter versin insallah.İnşallah canım benim. siz böyle söyleyince rahatliyorum ama doktor hiç iyi değil dedi ya o yüzden yani dusunki bu transferde hiç ücret almaya. umutlanma çok Bu kadar hazırlandı n öylesine bi transfer diye düşün dedi . Tutmazsa farklı bi tedavi uyguliycam dedi . O kadar umutsuz konuştu yani %15 20 ihtimal dedi ama içim rahat nedense Üzgün değilim hiç çok rahatım akışına bıraktım Rabbim ol der ve olur inşallah. Ne güzel ya sen ikiz annesi olacaksın maşallah sana Rabbim sağ salim kucağına almanın nasip eder inşallah canım benim
duz yatmanin bi etkisi yok ki sadece cok gerinme uzanma istedigin tarafa yat surekli de yatma gez dolas evde rahat ol.agir is yapma supurme gibi.Kızlar bişey sorucam ya benim daha 2. Günüm ama sırtında çok ağrıdı yatmaktan. Kalkıp biraz dolaasiyirum ama geçmiyor. Siz hep düz mu yattınız ilk günlerde. Yan yatsam bişey olur mu gece zaten biraz yan yattım dayanamadım kuluncum çok batıyor
Ah halidem nerde yetismek mumkunmu dun bi yere davetliydim 2 -3 saat oturdum yol dahil o bile sanci yapti ayaklarimi uzatamadigim icin.gece uyuyana kadar agridi karnim.annenin gelmesine de cok sevindim sakin is yapma zaten cok onemli.bebisin hareketini gidiklanma gibi de hissedersin coook tatli.sonra ilerledikce de tekmeleri yersin.ayrintilin da cok iyi gecer insallah canim.bebegin gelisimi 1 hafta geri yani bunu mu demek istedin?eger oyleyse de adet tarihine gore gidilir canim ona bakilmaz bebek on gun geri on gun ileri olabilir ve bu sonralari degisir.dr kac haftalik gel dediyse o zaman git.yani gercek gebelik haftana gore.Ya masallah sana . Her yere yetismeye calisiyorsun. Ben ev isi hic yapmiyorum ki cevremdeki kimse de musaade etmiyor buna. Haftaya annem gelecek sanirim.insallah i zaman bayan cagirip bahar temizligi mevzusunu halledicem. Hareketi bi kerecik hissettim. Arada kasinti gibi oluyo ama cok hissedemiyoru . Bu ara yine 20.haftadaki detayli ultrasinu meraklardayim.
Bir de ecrenim sana sunu sorucam benim sson regl tarihine gore 16+3 uz. Ama doktora gittigimizde doktor bi hafta onCe demisti bebis.simdi ben gelisime gore 20.haftada gidicem kontrole. Hata etmis olmam de mi sekwrcim?
benim de ilk 3 ay belim cok agrir dr una guven canim gecmis olsun.Sagol kuzum. Benim de bel agrisi mi bobrek agrisi mi kestiremiyorum. Doktor hamileliktendir, normal deyip gecistirdi. Teste filan gerek yok dedi. Bel agrisi icin erken saniyordum. Ama, netten baktigimda yasayan cokmus. Belki benim de kas agrisidir. Senin nasil gecti peki kas agrin?
hic belli olmaz canim ben iki kez 4.gune gidebildim ve ikisi tuttu sadece.diger tedavilerde 2. Ve 3. Gune ancak gidebildik.bence umut var.5.gun cok iyi kalite embriyolar da tutunamayabiliyor dr lar da buna sasiriyor.para almamasi baska tedavi uygularim demesi de guzel net ve acik bi dr demekki.insallah tutunsun da dr da coooook sasirsin.duan icin tesekkur ederim rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter versin insallah.
duz yatmanin bi etkisi yok ki sadece cok gerinme uzanma istedigin tarafa yat surekli de yatma gez dolas evde rahat ol.agir is yapma supurme gibi.
Ah halidem nerde yetismek mumkunmu dun bi yere davetliydim 2 -3 saat oturdum yol dahil o bile sanci yapti ayaklarimi uzatamadigim icin.gece uyuyana kadar agridi karnim.annenin gelmesine de cok sevindim sakin is yapma zaten cok onemli.bebisin hareketini gidiklanma gibi de hissedersin coook tatli.sonra ilerledikce de tekmeleri yersin.ayrintilin da cok iyi gecer insallah canim.bebegin gelisimi 1 hafta geri yani bunu mu demek istedin?eger oyleyse de adet tarihine gore gidilir canim ona bakilmaz bebek on gun geri on gun ileri olabilir ve bu sonralari degisir.dr kac haftalik gel dediyse o zaman git.yani gercek gebelik haftana gore.
ben de cok dikkat ediyorum artik.ev isi kocamin haftada bir.ben yemek bulasik camasik mak.doldurup bosaltiyorum.kv lere biraktim bahar temizligini.ramazana dogru gelecekler.insallah ikizlerime kavustuktan 1,2ay sonra da aileler gidince hafta ici hergun sabahtan oglene yardimci almayi dusunuyorum ev isleri yemek yapsin kizimla ilgilensin arada,ben de ikizlere bakayim diye.yoksa cok zor kizim 2.5 yasina girecek bebisler gelince, o da bebek sonucta.acliktan ölmeyelim ev çöp eve dönmesin diye mecburum buna.
benim de ilk 3 ay belim cok agrir dr una guven canim gecmis olsun.
Sagol canim. Almanya'daki doktorlar hep boyle canim. Hamile olmasan bile Ilac vermiyolar, test yapmiyorlar. Iki doktora gittim ; belki test vs yaparlar diye. Eve git dinlen dedi ikisi de. Hayirlisi artik :))Kasigina yakin sakin koyma canim. Gecmis olsun baska bi doktora daha mi gitsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?