Canim ben de uyariyim seni. Kasiklarina falan sakin koyma sicak su torbasi ve beline de koyma.Sagol canim. Almanya'daki doktorlar hep boyle canim. Hamile olmasan bile Ilac vermiyolar, test yapmiyorlar. Iki doktora gittim ; belki test vs yaparlar diye. Eve git dinlen dedi ikisi de. Hayirlisi artik :))
hic belli olmaz canim ben iki kez 4.gune gidebildim ve ikisi tuttu sadece.diger tedavilerde 2. Ve 3. Gune ancak gidebildik.bence umut var.5.gun cok iyi kalite embriyolar da tutunamayabiliyor dr lar da buna sasiriyor.para almamasi baska tedavi uygularim demesi de guzel net ve acik bi dr demekki.insallah tutunsun da dr da coooook sasirsin.duan icin tesekkur ederim rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter versin insallah.
duz yatmanin bi etkisi yok ki sadece cok gerinme uzanma istedigin tarafa yat surekli de yatma gez dolas evde rahat ol.agir is yapma supurme gibi.
Ah halidem nerde yetismek mumkunmu dun bi yere davetliydim 2 -3 saat oturdum yol dahil o bile sanci yapti ayaklarimi uzatamadigim icin.gece uyuyana kadar agridi karnim.annenin gelmesine de cok sevindim sakin is yapma zaten cok onemli.bebisin hareketini gidiklanma gibi de hissedersin coook tatli.sonra ilerledikce de tekmeleri yersin.ayrintilin da cok iyi gecer insallah canim.bebegin gelisimi 1 hafta geri yani bunu mu demek istedin?eger oyleyse de adet tarihine gore gidilir canim ona bakilmaz bebek on gun geri on gun ileri olabilir ve bu sonralari degisir.dr kac haftalik gel dediyse o zaman git.yani gercek gebelik haftana gore.
ben de cok dikkat ediyorum artik.ev isi kocamin haftada bir.ben yemek bulasik camasik mak.doldurup bosaltiyorum.kv lere biraktim bahar temizligini.ramazana dogru gelecekler.insallah ikizlerime kavustuktan 1,2ay sonra da aileler gidince hafta ici hergun sabahtan oglene yardimci almayi dusunuyorum ev isleri yemek yapsin kizimla ilgilensin arada,ben de ikizlere bakayim diye.yoksa cok zor kizim 2.5 yasina girecek bebisler gelince, o da bebek sonucta.acliktan ölmeyelim ev çöp eve dönmesin diye mecburum buna.
benim de ilk 3 ay belim cok agrir dr una guven canim gecmis olsun.
Tamam kuzum tesekkur ederim ;*Canim ben de uyariyim seni. Kasiklarina falan sakin koyma sicak su torbasi ve beline de koyma.
Amin canım benim. cinsiyeti ne kuzucugunO yüzden saklamak en guzeli:) bos beyin cok kisi var. Hayirlisi bakalim canim
Amin canım benim. cinsiyeti ne kuzucugun
Amin inşallah canmhic belli olmaz canim ben iki kez 4.gune gidebildim ve ikisi tuttu sadece.diger tedavilerde 2. Ve 3. Gune ancak gidebildik.bence umut var.5.gun cok iyi kalite embriyolar da tutunamayabiliyor dr lar da buna sasiriyor.para almamasi baska tedavi uygularim demesi de guzel net ve acik bi dr demekki.insallah tutunsun da dr da coooook sasirsin.duan icin tesekkur ederim rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter versin insallah.
duz yatmanin bi etkisi yok ki sadece cok gerinme uzanma istedigin tarafa yat surekli de yatma gez dolas evde rahat ol.agir is yapma supurme gibi.
Ah halidem nerde yetismek mumkunmu dun bi yere davetliydim 2 -3 saat oturdum yol dahil o bile sanci yapti ayaklarimi uzatamadigim icin.gece uyuyana kadar agridi karnim.annenin gelmesine de cok sevindim sakin is yapma zaten cok onemli.bebisin hareketini gidiklanma gibi de hissedersin coook tatli.sonra ilerledikce de tekmeleri yersin.ayrintilin da cok iyi gecer insallah canim.bebegin gelisimi 1 hafta geri yani bunu mu demek istedin?eger oyleyse de adet tarihine gore gidilir canim ona bakilmaz bebek on gun geri on gun ileri olabilir ve bu sonralari degisir.dr kac haftalik gel dediyse o zaman git.yani gercek gebelik haftana gore.
ben de cok dikkat ediyorum artik.ev isi kocamin haftada bir.ben yemek bulasik camasik mak.doldurup bosaltiyorum.kv lere biraktim bahar temizligini.ramazana dogru gelecekler.insallah ikizlerime kavustuktan 1,2ay sonra da aileler gidince hafta ici hergun sabahtan oglene yardimci almayi dusunuyorum ev isleri yemek yapsin kizimla ilgilensin arada,ben de ikizlere bakayim diye.yoksa cok zor kizim 2.5 yasina girecek bebisler gelince, o da bebek sonucta.acliktan ölmeyelim ev çöp eve dönmesin diye mecburum buna.
benim de ilk 3 ay belim cok agrir dr una guven canim gecmis olsun.
Ayy ben 24 haftalik gördüm sanki yanlış gormusum :) hayırlı sağlıklı olsun gönlünden hangisi geçiyorsa o olsun inşallah canmDaha 6 haftalik canim cinsiyete 10 hafta daha gecmesi lazim inşallah o gunleri de göre cegiz
geçmiş olsun canım Rabbim şifani versin inşallahcok tesekkur ederim canim :)
Canimm cok tesekkur ederim. Insallah senin guzel haberini almayi bekliyoruz hayirlisiyla :)Ge
geçmiş olsun canım Rabbim şifani versin inşallah
İnsallah o gunleri de görüyor oluruz canimAyy ben 24 haftalik gördüm sanki yanlış gormusum :) hayırlı sağlıklı olsun gönlünden hangisi geçiyorsa o olsun inşallah canm
Amin canım haktan hayırlısı 9 gün kaldı :)Canimm cok tesekkur ederim. Insallah senin guzel haberini almayi bekliyoruz hayirlisiyla :)
İnşallah tatlım beni. M anneler gününü kutluyorum :*)gunaydin canlarimm! hepimizin, tum kadinlarin anneler gunu kutlu olsun!
allah'im hepimize bu guzel duyguyu hayirlisiyla tatmayi nasip etsin insallah.. Y yenibidunya , canim insallah cok guzel olacak her sey..
cook tesekkur ederim canimm :) :*İnşallah tatlım beni. M anneler gününü kutluyorum :*)
Amin... inşallah tatlimCanlarim anneler gunumuz kutlu olsun.rabbim evlatlarimizla birlikte saglikli huzurlu omurler versin seneye ve nice senelere bebislerimizle kutlamayi nasip etsin.evlat hasreti ceken tum kadinlara hayirli saglikli evlatlar versin.evlat acisi yasayan annelere ve annesini kaybeden evlatlara da sabirlar versin bizi ve evlatlarimizi bu acilardan korusun.opuyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?