Tatlım geçen bi arkadas vardı eşi azosperm hastasıydı ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı inşallah canım çıkış olur rabbim yardımcımız olsun rabbim şifa versin eşlerimize:)canım bizim 6 ay önce testte 4.5 milyon çıkmıştı doktor iki üç defa daha tekrarlayalım testi dedi
allah razı olsun canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz :)Tatlım geçen bi arkadas vardı eşi azosperm hastasıydı ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı inşallah canım çıkış olur rabbim yardımcımız olsun rabbim şifa versin eşlerimize:)
Hayirlisi olsun cnm rahim filmin temiz cikar ins cnku insana gercektn moral oluo bnde oyle oldu acayip bi umut ve inanc oldu umarim snn icinde ayni etkiyi yaratirHosbuldum canim.29 yasindayim canim. Ben de bu zamana kadar birsey cikmadi. 9 gun sonra rahim filmi cekilcem.bakalim artik ne olacak. Insallah bisey cikmaz
Cnm bizimde ayni testten teste sonclarimiz dusuo obyzdn brz acele ediyorm artik herseyin bir caresi var sakin uzulme moral cok onemlicanım bizim 6 ay önce testte 4.5 milyon çıkmıştı doktor iki üç defa daha tekrarlayalım testi dedi
moralimi bozmuyorum canım rabbim kısmet etmişse zaten çıkar hayırlısı olsunCnm bizimde ayni testten teste sonclarimiz dusuo obyzdn brz acele ediyorm artik herseyin bir caresi var sakin uzulme moral cok onemli
Cnm keci boynuzu kurunu denedik ama o ay aksine hareketlilik iyice azaldi ben napicagimi sasirdim vllGunaydin canim mutlu pazarlar herkese..sigarayi azaltms olmasida gzl canim napalim..sperm icin keci boynuzunu arastrn derim arkadslar..
Hosgeldin canm listeye ekleyecegim yasini ogrenebilirmiyim
Hosgeldin aramiza ...insaallah bu sefer tutar...benimde 3. Denemem bendede heterozigot ,(kan pihtilasmasi )var.ama dktr bana igne vermedi.hayirlisiyla son tuplerimiz olur...
Hoşbuldum canım, ben biraz yaşlıyım 38 olduminşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.. Listeye şehir ve yer eklersen Bursa Acıbadem..
Ileryen zamanda yumurta sayisi ve kacinci gun embriyosu eklicm o zmn bilgilendirirseniz vok sevinirm
Hoşbulduk, inşallah canım bu son olur, çocuklarımıza kavuşuruz. Bende homozigot var o yüzden öncesinde ve sonrasında tedavi şartmış, 2 denemeden sonra öğrendim bunu..
Aynenn cnm bak ben tek degilmisim bize mahsus biso sanmistim oysaBizde keciboynizu kullandik. Evet sayuyi arttirdi ama ileri hareketli de biseye yaramadi. Artan spermler hareketsiz yani ise yaramayan spermler oldu.
Mrb canim bnm doktorm rahim filminden bahsetmedi bana..tereddutte kaldim simdi..cektrmelimiyim sizce..tup bbk olucagi icin cektrmeye gerek yok dye dsnmustmHosbuldum canim.29 yasindayim canim. Ben de bu zamana kadar birsey cikmadi. 9 gun sonra rahim filmi cekilcem.bakalim artik ne olacak. Insallah bisey cikmaz
Haklisin canim insan neye inanicagini sasriyor..en iisi ekstra bsyler yapip daha kotu olmamak..bn fshimi dsrmek icn hayit suyu ictm ve prolaktnimi firlatmistim..bunlar kisiden kisiye degisiyo herkese yaramiyo anlasilanAynenn cnm bak ben tek degilmisim bize mahsus biso sanmistim oysa
Mrb canim bnm doktorm rahim filminden bahsetmedi bana..tereddutte kaldim simdi..cektrmelimiyim sizce..tup bbk olucagi icin cektrmeye gerek yok dye dsnmustm
bende aralık basında tüp denemesine başlayacagım inş.arkadaşlar.3.denemem olacak 27 yasındayım sorun sperm sayı ve morfoloji...denemeye geçmeden önce 74 gün vitamin kullanıp öyle başlayalım dedik cünkü malesef morfoloji düşük olunca tüp bebekgin tutma olasılıgıda azalıyor..deneyimlerimizi burdan paylaşalım inş..ama listeyi yapan arkadaşım problemin ne oldugunuda eklerseniz sanki bize daha faydalı olur saygılarımla
oncelikle hosgeldn listeyi guncel tutmaya calisiorm fakat sitede mi sorun anlamadim guncellme yapamiyorm mobil kullaniyorm gun icersinde ilgilenicm mtlakabende aralık basında tüp denemesine başlayacagım inş.arkadaşlar.3.denemem olacak 27 yasındayım sorun sperm sayı ve morfoloji...denemeye geçmeden önce 74 gün vitamin kullanıp öyle başlayalım dedik cünkü malesef morfoloji düşük olunca tüp bebekgin tutma olasılıgıda azalıyor..deneyimlerimizi burdan paylaşalım inş..ama listeyi yapan arkadaşım problemin ne oldugunuda eklerseniz sanki bize daha faydalı olur saygılarımla
Cnm bzmde epey ortk yanmz varmis ayni seklde bnde sogan suyu ictim bnmde prolaktin tavan yapti smdi ck sukur brz daha iyi dmkkI herkzde ayni etkiyi yaratmuo bana aksine zarari oldu cnkuHaklisin canim insan neye inanicagini sasriyor..en iisi ekstra bsyler yapip daha kotu olmamak..bn fshimi dsrmek icn hayit suyu ictm ve prolaktnimi firlatmistim..bunlar kisiden kisiye degisiyo herkese yaramiyo anlasilan
benim doktorum da istemedi canim. Bi de benim 1tane kimyasal gebeligim var. Ama yine de ben cekilmek istiyorum. Sonucta tup bebek oncesi kafamda soru isareti kalsin istemiyorum. Sen de istersen cektir belirsizlik olmaz en azindan icinde[/QUOTE="
dogru soyluosun canim ben bunu doktrmla bi konusaym..asilamadan oncede cektrmeyerek hata yapmisiz ama artik yapicak bsy yok insan zmn gectkce bilincleniyo bu konularda
oncelikle hosgeldn listeyi guncel tutmaya calisiorm fakat sitede mi sorun anlamadim guncellme yapamiyorm mobil kullaniyorm gun icersinde ilgilenicm mtlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?