ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merhaba halide
İyiyim cok sukur sen nasilsin?
Hamilelik iyi geciyor sukur Daha yeni yeni hissetmeye basladim oglum olacak Allah nasip ederse

Lutfen oyle dusunme sabret Allah yardimcin olur insallah
Hayırlı olsun yelocum, bir paşamız daha geliyor demek, Allah sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim insallah oyledir.ben daha cok cezalandirildigimi dusunuyorum.sen de iyisindir umarim.

sagolasin halidem insallah

Canım neden cezalandırıldığını düşünüyosun, Allahın kimi nasıl imtihan edeceğini nerden bilebiliriz, Allah senin için de birşey takdir etmiştir, hem bu kadar umutsuz olma, gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür canım benim, çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcın olsun ama bu kadar karamsar olma bitanem, hakkında herşeyin güzel olumlu ve hayırlı olmasını diliyorum

slm kızlar nasılsınız bayadrr giremedım nasl gidiyo hamileliğiniz raporluyum ben artk evde dınlenıyorum bol bol bende bebişlerde ıyı cok şükür günleri syıyoruz..

slm kızlar nasılsınız bayadrr giremedım nasl gidiyo hamileliğiniz raporluyum ben artk evde dınlenıyorum bol bol bende bebişlerde ıyı cok şükür günleri syıyoruz..

Selam canim. Evet artik dinlenmelisin. Yorma kendini annecik :) kontrollerin nasil haftada bir mi gidiyorsun? Planlanan bir dogum tarihi var mi. Bende iyiyim yrn insallah bebegimi göreceğim. Bir ay oldu gormeyeli baya merak ediyorum. Sonra da tatile gidicem. Bakalım hamile tatili nasil olacak:)

yok canm henüz ıkı haftaya dustu artık kontrol haftaya salı kontrolum ondan sonra dogum ıcın konusacagız bakalım 36 yı bıtırmeyı hedeflıyoruz sımdılık 33 bıttı bu hafta inş ıyıdır senın bebıste bıze bu sene tatıl hayal seneye bebıslerle ınsallah..

Allah razi olsun canim insallah oyledir.ben daha cok cezalandirildigimi dusunuyorum.sen de iyisindir umarim.

sagolasin halidem insallah
daha neler ne cezalandırılması yav. Allah aşkına böyle düşünme. şimdi olayın sıcaklığı ile böyle söylüyorsun ama her şey yoluna girince daha sağlıklı düşünebileceksin kuzucum

Merhaba halide
İyiyim cok sukur sen nasilsin?
Hamilelik iyi geciyor sukur Daha yeni yeni hissetmeye basladim oglum olacak Allah nasip ederse

Lutfen oyle dusunme sabret Allah yardimcin olur insallah
maşşallah canım, bir paşamız daha olacak Allahın izniyle.gözümüz aydın :) ben de iyiyim çok şükür, bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Allahım ağız tadı can sağlığı ile kullanmak nasip olur inşallah şekercim

ooo artık dinlenmeye geçtiysen doğumun yaklayıor :) ha gayret sağlıkla huzurla sağ salim gelsin inşallah minnakların kuzum :) ben de iyiyim elhamdülillah

iyi gez , bol bol dinlen :) kuzun inşallah iyidir , kocaman selam söyle halide teyzoşundan :)

İnsallah 36. Haftayi da gecersiniz canim saglikla nasip etsin Allahim dogumunu. Bende eşimi birakip gidiyorum baya macerali olacak gibi :)

Ooooo :)))))) kolay gelsin halidem. Minik minik ciciler ne de guzeller :) guzel gunlerde giysin kizimiz insallah. Erkenden bavulunu da hazirla kafandan ciksin. Nasipse bende eylül sonunda yapacagim. Ara verdim tüm alisverislere.

Amin herkese sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canm
Amin canim hepimize insallah
Bizim henuz hicbirseyimiz yok sadece bir cift ayakkabi ile bir takım zibini var :)))
Onlari da cinsiyet ogrendigimize anı olsun diye aldik :)
Bende arastiriyorum iste gunde elli kez fikrim degisiyor yataktır pusettir ana kucagidir sonra vazgecip birakiyorum hic kolay bir iş degilmiş nekadar gec baslasam
Okadar iyi :))

Canim aslinda yavas yavas almak daha iy . Sahsen ben cok stresliyim. Son ana kalsa heralde sfresten bisey yapamam. O yuzden yavas yavas aldim ki hem son aya masraf kalmasin dogum masrafi olsun bi, bi de unuttugum bisey olursa zaman içinde alayim dedim. E bebekten aldım cogu ihtiyacimi. Banyo setini yani kuveti falan pazaristanbul diye bi yer vardi.ordan aldim.netteki fiyatlar ucmustu ama ben 65e kuveti filesi masapasi kovasi lazimligi icinde olan seti aldim.
Sen de ufak ufak basla hatun :)

Ya ben karar verebilsem almaya baslicam da
Yatak beşik park yatak puset ana kucagi boyle buyuk ihtiyaclar hangisini nasil alayim hangisi kullanisli olur daha buna karar veremedigim icin baslayamadim hala
Yoksa işte kiyafet diger tekstil urunleri alnir onda problem yok alirim yavas yavas artik

Merhabalar guzel annisler goruyorumki cogunuz hamilesiniz Rabbim hepinizin evladini bagislasin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Bana dua eder misiniz hamilelerin dualari kabul olur derler. Tup bebege basliycaz biz de Allahin izniyle ama oncelikle esimin ameliyat la sperm bulunmasi gerekecek Rabbim isterse ismim zeliha ismimle gobisinizdeki o mucizelerle banada dua eder misiniz Allah simdiden razi olsun

Allah yardimciniz olsun. Insallah hayirlarla kavusursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…