ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kuzum yaaa cok gecmis olsun neden boyle oldu ki. Memorialdeki doktorlar ne diyorlar duruma? Arastiracaklar ni. Mevlam sana esine ve kizina hayirli uzun omurler versin insallahhh canimmm

Çok sağol canım... Neden yok herşey iki seferdir gayet güzel gidiyor ama kısmet olmuyor devamı...
Bir öncekinde kalp atışları gayet normal gelişimi haftasında olan bir bebekti ama olmayınca olmuyor...
Önümüzdeki hafta negatif gebelik görüşmesine gideceğiz büyük ihtimal o zaman ayrıntılar konuşulacak...
Yaptırmadığım bir tek rahim çizilmesi ve embriyolara pgt işlemi kaldı belki bu kez onu yapmak isterler ama net bilmiyorum bende şuan... Zaten son iki tane dondurulmuş embriyom kaldı

Cok üzüldüm canim. Niye böyle oldu ki acaba kese ve kalp olustu mu oncesinde mi düştü? Kan pihtilasmasi olabilir mi canim sende? İgne kullaniyor musun.
Allahim sabir versin canim. Tuh ya...

Bir öncekinde herşey normaldi kese, kalp atışı, haftasına göre gelişimi ama şok bir şekilde kaybettik...
Bu seferkinde kese görmeye gitmedim. Test sonucu sonrası kalp atışı için 3 hafta sonrasını bekliyordum ama yine hüsranla sonuçlandı...

Vardır herşeyde bir hayır canım, Allah sabır versin ve yardımcın oldun, inşallah bu kalan dondurulmuşların sana sımsıkı tutunur, sağlıkla kucağına alırdın inşallsh

canım galiba hamile değilim ben :) Kıpırtı falan yok valla.
Eğer ki kıpırtı dediğiniz genelde alt karında olan karınca yürür gibi kaşıntıysa bi ondan var bende

Ben şöyle not aldığım bi liste oluşturmaya başladım ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
En son eleyip gereksizleri çıkarırım dedim. Listeye yeni başladım bu arada eksik çoktur

pişik kremi
Gögüs Kremi
Bebek Telsizi
Süt Sağma Cihazı
Yan Yatırma Yastığı
Emzirme Yastığı
Küçük bebek yastığı
ped
yatak koruyucu ped
Bebek Bezi (prima yeni doğan- göbek bağı yeri olandan)?? Parfümlüymüş.
Ağız mendilleri (ne kadar çok o kadar iyi)
Islak Mendil
Pamuk (bebek altını silmek için)
Gögüs Pedi
Emzirme Sütyeni
Gögüs Koruyucu
Önden Düğmeli Gecelik
Atlet ( Hastane odası sıcak olduğundan anne terliyormuş)
Mama (her ihtimale karşı 1 küçük paket/kavanoz) hastane için
uyku tulumu
eldiven ( 2-3 tane )
bebe yağı
süt saklama poşeti
Alt açma minderi
Alt açma bezi
Kundak ( yarım kundaklardan 1 tane yeterli)
bebe şampuanı
bebe kuveti (banyo seti)
bebe lifi
buhar makinesi
mama önlüğü

valla arkadalarından konuşsam da konuşmasamda yok yani 5 yıl oldu bir bağ kuramadık. bebek ten sonra bana kızım cicim dediler anca onu da yemezler :)

Eşimin umrunda değil ailesi canım. İlginç ama onları hiç sallamıyor

Bende fiyatını görünce kapadım Özelliğine bakmayım dedim hahahaha :)

Güzel günlerde kullanın canlar:)

Çok üzüldüm canım.. Ne yazik ki elden birşey gelmiyor. Her şer de bir hayır vardır nolur unutma. Allahım kızına sizlere uzun ömürler versin. Çok şükür ki annelik duygusunu tattın. Nasip değilmiş ve henüz zamanı gelmemiş demekki canım. Zamanı geldiğinde olacak mutlaka. Ben 5 kez negatif aldım. Ama hiç birinde beta yuksellmemişti ona rağmen çok üzülmüştüm. Allahım sabrını verir insallah canım.. Diğer donmuşların tutunacaktır belki annesi :)

Canım benim de ofis yapıldıktan sonraki tedavim tuttu. Diğerleri tutmamıştı. belki sana da o gerekiyordur. Eğer amh ın da sorun yoksa baştan tedavi olsan? Yaşımız ilerliyor benim amhım çok düştü şansım yok ama senin şansın varsa bence baştan dene canım. Deneyecek yumurtaların olsun

kuzular ben netten ihtiyaç listeleri buldum ve çıktılarını aldım yani almıştım yaklaşık bir ay önce. o listelerde şu an için bize gereksiz olacak şeylerde var ama güzel işe yarar listeler. ekledim dosyaya sizlerde faydalanabilirsiniz bacılarrr

Eklentiler

• 1433844942505.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 135
  • bil-anne1.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 600
  • bil-banyo2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 104
  • bil-beslenme.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 720
  • bil-gezi.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 122
  • bil-guvenlik1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 236
  • bil-kiyafet.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 116
  • bil-oda.webp
    54 KB · Görüntüleme: 124
  • bil-oyuncak.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 227
  • bil-temizlik.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 383
Denizcim gecmis olsun sorun olmaz insallah bebegine iyi bak

Amanda cim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum yasadigin yorgunlugu tahmin edebiliyorum canim gec olsun guc olmasin hayirlisi olsun allah guc kuvvet versin

Halide eakgul merseray sizler de iyisiniz insallah kizlar.

Ben o kadar hissizim ki.kizimin yanina haftada bir gidiyorum gecen hafta kalbinde delik oldugunu ogrendik akcigerlerinde tansiyon varmis hala oksijen aliyor bu hafta tekrar bakilacak kalbine insallah kuculme olur da ameliyata gerek kalmaz.hipotioidi problemi de var.butun bunlar down oldugunu gosteriyor zaten.genetik sonucu cikmadi ama dr lar kesin gozuyle bakiyor benim umudum vardi ama son problemlerden sonra o da kalmadi.cok ozluyorum onu oglumu birakamadigim icin sık gidemiyorum yanina.bir kez bile kucagima alamadim sarilamadim.bu hafta sonu 1 ay olacak dogali.canim oglum da yavas yavas buyuyor yarin kontrolumuz var dr begenir insallah kilosunu.cok aci kizlar hep kucagimda iki bebek hayal etmistim buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum oglumu emzirdikce sevdikce sarildikca kizima haksizlik ettigimi dusunuyorum.dr lar ne zaman cikacagiyla ilgili gun vermiyorlar icim yaniyor aci cekmesin istiyorum.sutum kesilmek uzere uzuntuden.yine yazarim hoscakalin

Ecrenim canim Allahim dayanma gücü versin. Saglik sihhat versin sizlere. Cok zor bir imtihan kelimeler insanin boğazına diziliyor inanki. Allah büyüktür. Lutfen umudunu kaybetme ve kendini suclama. Senin kendini suclamanin sana ve diger bebeklerine zarari daha büyük. Güçle sabirla hareket etmeye calis canim. Sütün ogluna da kizina da lazim. En onemli ilac o biliyorsun. Bebegin kalbi ultrason larda gozukmedi mi canim? İnşallah küçülür kuzum ameliyata girmez. Annesi sen güçlü ol ki canim bebeginde güçlü olsun. Haftada bir den fazla gitmeye calis. Hava sicak oglun da pusette hastaneye gelir babasi ile arabada bekler olmazsa. İcindeki ozlemi azaltirsan haksizlik ettigini de dusunmezsin canim. Bir ay oldu demek.. Zaman cok hizli geciyor. İnan bu günlerde su gibi akacak ve geride kalacak. Cok guzel olacak hersey canim benim. Rabbim yardimciniz olsun..

canım benim, Allah yar ve yardımcınız olsun. benim de aklımdasın ama seni bunaltmak istemediğim için yazamıyorum. Sen içini dökmek istediğin zaman gel yaz dök içini . belki bir nebze olsun ferahlarsın. Kuzucum Rabbimden gelmiş , imtihan bu şekilde. Allahım inşallah imtihanınızı kolaylaştırsın zorlaştırmasın. bak sen bir ay boyunca alamamışsın ama benim bir tanıdığım 6 aylık doğum yaptı ikizlere. biri vefat etti. biri 3 ay boyunca küvezde kaldı biliyor musun. Ve ne oldu, Rabbim o miniğe hayat nasip etti. Annesiyle nette resimlerini görüyorum bin maşşallahhh. Sen de her şeyin iyi olacağını düşün ki güzel şeyler gelsin seni ve aileni bulsun. Hiç bir zaman Allahtan umut kesilmez. insanların başına her an her şey gelebilir. biz bilebiliyor muyuz sonumuzun gebeliğimizin ne olacağını. Rabbime emanet yaşıyoruz. kendi kendine moral vermeye çalış ki sütün kesilmesin. Oğlun ve büyük kızın sana muhtaç. Dualarımdasın kuzum

Bende fiyatını görünce kapadım Özelliğine bakmayım dedim hahahaha :)

Güzel günlerde kullanın canlar:)

Canım biraz pahalı evet, ama anne için de tasarlanmış ön tarafı, tasarımı hoşuma gitti çok kullanıllı içi ve ekstra parçaları var, en az 2 sene kullancam bi de inşallah kardeşi olur oğlumun onada kullanırım diye düşündüm, hayırlısı bakalım
Ecren ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım Rabbim acil şifalar versin çok zır bi durum, imtihan dünyası Allah kaldıramayacağımız yük vermesin, inşallah tez zamanda kızını da kucağına alıp koklarsın arkadaşım Allah yatdımcın olsun

Canim fetal eko yapmisti kalp dr u sorun gozukmuyor ama dogunca tekrar bakalim demisti.guzel dileklerin icin tesekkur ederim guzel arkadasim
Ne bunaltmasi canim benim rica ederim halidem sizin gebeliginiz guzel sonuclansin insallah siz bari mutlu olun arkadasim.
sagolasin arkadasim tesekkur ederim

Dun genetik testi sonucumuz geldi malesef sonuc pozitif 47 xx trizomi yani down.cok uzuldum ama faydasi yok.oglumu kontrole goturduk gelisimi iyi cok sukur sonra kalp dr uyla gorustuk kizimla ilgili hic iyi seyler soylemedi.en az 1 ay daha kuvezde kalacakmis kilo aldirmaya calisacaklarmis bi ihtimal delik kuculur diye ve ameliyatta riski azaltmak icin kilo azaldikca risk artarmis cunku.delik 4-6 mm arasi.1 haftadir kuculme yok gelecek haftaya da kuculme olmaz dedi.durumunda uyilesme de kotulesme de yokmus.akcigerlerinde tansiyon var cok hizli nefes alip veriyor.dr benim ongorum acik kalp ameliyati olur dedi fakat bu hastanede yapilmiyormus ankaradaki merkez hastane yaparmis cok yogunmus almazlar diyor diger hastanelere guvenmiyor gondermem zaten diyor bide istanbulda tavsiye ettigi hastaneler var.downlularin ameliyatina zaten cogu dr yanasmazmis daha zor oldugu icin.kucucuk kizim nasil dayanacak bu aciya bilmiyorum.kuvez suresinin uzamasina da uzuluyorum.ameliyattan sonra ne kadar yatacagi da belli degil.cok zor gunler yasiyorum.bir de iki kucuk cocukla nasil ilgilenicem bilmiyorum.

Merhaba
Uzun zamandir girmiyorum sayfaya bugun aklima geldiniz kim ne yapiyor bakayim dedim
Ecren Allah sana sabir versin ve evlatlarini sana bagişlasin
Senin icin dua edecegim inşalllah korktugun ne varsa Rabbim senin icin kolaylastirsin ve minik kizin icin kolaylaştirsin
Yasadigimiz bazi seyler Allahin buyuk sinavlari ve bunu da sevdigi kullarina yasatir diye inaniyorum ben..Allah yardimciniz olsun insallahh

ALLAH yar ve yardımcınız olsun kuzum. ne diyelim. Allahtan gelmiş imtihanımız. İnşallah Rabbim her şeyin hayırlısını verir hakkınızda.

selamlar nasılsın yeliz?hamilelik nasıl gidiyor

kızlar selamlar,
bebeklerinizin kıyafetlerini yerleştirmeden önce dolaplarınızıın içine kapitone örtü veya türevi bir şeyler serdiniz mi? nasıl yaptınız veya yapacaksınız?

Allah razi olsun canim insallah oyledir.ben daha cok cezalandirildigimi dusunuyorum.sen de iyisindir umarim.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun kuzum. ne diyelim. Allahtan gelmiş imtihanımız. İnşallah Rabbim her şeyin hayırlısını verir hakkınızda.
sagolasin halidem insallah

selamlar nasılsın yeliz?hamilelik nasıl gidiyor
Merhaba halide
İyiyim cok sukur sen nasilsin?
Hamilelik iyi geciyor sukur Daha yeni yeni hissetmeye basladim oglum olacak Allah nasip ederse
Allah razi olsun canim insallah oyledir.ben daha cok cezalandirildigimi dusunuyorum.sen de iyisindir umarim.

sagolasin halidem insallah
Lutfen oyle dusunme sabret Allah yardimcin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…