ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amaninn vok tehlikeli eltiye kv anlatmak :))) o da senin agzindan laf almak icin yapmis olmasin. Belki bisey dememislerdir ama o uydurduu... neyse artik olan olmjs :)) kuzucum ben ahmet ismine en cok eren i yakistiriyorum. Bana cok sicak geliyo Ahmet Eren :)
hissedersin ya. Ben sirt ustu uzaninca hissediyodum :) dene bakalim belki sende de ise yarar

İyi akşamlar canlarım bir hafta ara ile iki kanama geçirdim çok şükür bebeğim iyi kanama bölgesi de görünmüyor ama oluyo işte hala lekelenme devam ediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Çok şükür hepiniz iyisiniz Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Nasılsın halidem cici kızın da iyidir inşallah kocaman oldu maaşallah

Denizcim gunaydin ben iyiyim cok sukur sen nasilsin kuzum. Hic kafana takma kanamalari. Bebisin iyiyse o da gecer. Baska bi topikte arkadasin 20li haftalara kadar hep yogun kanamasi olmustu ama simdi kanamasi falan yok.minisi de masallah cok iyi :) biz de buyuyoruz kizcemle :) ben enden de buyuyom ne guzel de mi :) döt döbek aldi basini gidiyo baslarina buyruk takiliyolar :)

Ahmet eren çok güzel canim gercekten. Söyleyim bakim ne dicek bizimkisi. Ya soy adimiz da da 10 harf var bu cocuk nasil adini soyadini yazacak ilerde stresse girer mi acaba? Allahtan oss de kodlama kalkti sinavin yari suresini ona harcamaz heralde

Valla halidem agzima geleni saydim gidip anlatirsa bilmem

Ben hic sola yatamiyorum bunun cok önemli bir sakincasi varmi bilmiyorum ama sirt ustu ve sag tarafta uyuyorum hep ve bebegi hic hissetmiyorum. Gercekten hamilemiyim ki ya :)).

Yaramaz senin minnosun annesi :) seviom seni yaaa

Kanamalar bitecek tekmeler başlayacak cano. Anneye şiddet hic bitmez :)

Amaninnn :)) soyadi uzunsa tek isim koyun anacim usagi strese sokmanun anlami yuk agzina geleni sayip da rahatladiysan ne mutlu sana o xaman bekle bakalim sessizlik bi firtina dogurur mu sol tarafa yatinca bebise oksijen daha cok gidiyormus. Ozellikle karnin buyudugunde onemliymis. Ben de sola yatiyorum sozde ama her uyanmamda sag taraftan gozumu aciyom zaten soyle deliksiz bi uyku nedir unuttum gibi. Buralar cok sicak ve nem fazla. Acayip terliyorum. Yatarken vantilatorzaman ayarli sekilde acik kaliyo. 1 saat sonra kapaniyo be kan ter icinde gozumu aciyorum. Saga sola donup terleyip tuvalete gitmekle geciyor gecelerim... yine de sikayet etmwk istemem. Mevlam cok sukur bu gunleri gosterdi yaaaa tamamina da erdirir insallahh

Aminnnnn inşallah saglikla dogsun sipalarimiz canim. Valla bende tek isim taraftariyim tamam iste ahmet oldu diyorum. Ne hayirli gelinim onca benden nefrete karsi hala kayinbaba ismi koyuyorum. Yuzsuzluk galiba benimki
Ama eşim istemiyo. Ona kalsa babasinin adini koyma taraftari degil. Bende yillar evvel soz verdim diye dönmek istemiyorum. Bunlarin ailede ilk erkek torun olacak diye heyecanlilar. Koymazsam sozumden dönersem Allahin zoruna gider dedi herkes. Hayirlisi bakalim.

Sen hangi ildesin canim? Kontrole falan erzurum a gittin diye hatirliyrm ama senin ili bilmiyorum.

Strese girer dimi ya o kadar yazarken. 3 karakteri gecmemeli ikinci isim. Anamm bu kocam da cok inatçı

Maalesef canım haberler iyi değil... Bu gebeliğim de düşükle sonuçlandı Hayırlısı böyleymiş, takdir Rabbimin...
Yorgunum çok... Allah'ım kızıma ve sizlerin bebişlerine hayırlı ömürler nasip etsin...

Cok üzüldüm canim. Niye böyle oldu ki acaba kese ve kalp olustu mu oncesinde mi düştü? Kan pihtilasmasi olabilir mi canim sende? İgne kullaniyor musun.
Allahim sabir versin canim. Tuh ya...

Kuzum yaaa cok gecmis olsun neden boyle oldu ki. Memorialdeki doktorlar ne diyorlar duruma? Arastiracaklar ni. Mevlam sana esine ve kizina hayirli uzun omurler versin insallahhh canimmm

Canım göğüs kalkanını ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm, göğüs uçlarım çıkık çok şükür ve lansinoh krem kullanmaya başladım, eğer buna rağmen çatlak veya acı falan olursa o zaman eşime aldırırım diye düşünüyorum, bende şimdi okiedog sakawa sumo çanta sipariş ettim, ebebek gerçekten uygun ve güzel, burda babymall diye bir mağaza var Avrupa'nın en büyük bebek mağazasıymış, eşim gelsin diğer eksikleri de ordan bakıp tamamlayalım diye düşünüyorum,

Bebişler nasıl bu arada, benim oğlan acayip şekillere sokuyo karnımı, bi taraflarım bombeleniyo sürekli :)) ay çok tatlı oluyo

Canım şimdi hissedersin biraz dikkat etsen, birşeyler yedikten sonra sırtüstü uzan ayaklarını uzat, bi süre sonra hissetmeye başlarsın kıpır kıpır :)

Ben şu topiği çok beğendim bi göz at istersen, bazı şeyler gereksiz herkesin ihtiyaç algısı da farklı o yüzden kendine göre bi liste yap canım, yalnız herkesin ısrarla dediği şey çok kıyafet almayın çok hediye geliyor dediler. Bende o yüzden temel şeyleri alıp sonra ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum, ben alışverişimi bu ay sonuna tamamlıcam inşallah listeyi buraya yazarım fikir vermesi açısından

Aman canım niye eltinin gazına geldin, ay ne sinir insanlar yaa, onlardan sana laf getiren senden de ona götürür. Canım kulak asmamaya çalış kv olayı her zaman sıkıntılı bir durum maalesef, sen evinin huzurunu korumaya çalış gerisini boşver

Canım geçmiş olsun sakın korkma bende 10. Haftada iki kez kanama geçirdim bir hafta arayla, koyu renkse kanaman endişelenme Allahın şzniyle bişey olmaz

Yaaa, hay Allah, canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, canım sende tutunma sorunu varsa buna yönelik bi araştırma yapılsa keşke, tekrar geçmiş olsun

Topiği kopyalamayı unutmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-anne-olacaklara-tavsiye-ve-oneriler.238764/

Ya tek tek okuyarak geçtim o yüzden tek tek msj yazdım bir sürü yazmışım :)

hayırlı olsun cantan şeker :) şimdi netten baktım baya afilli güzel bişeymiş ya hu
Allah ağızz tadı can sağlığı ile kullanmanızı nasip etsin.
bizde durumlar aynı. babymall ı internette görmüştüm ama güvenip de bişey alamadım. sen alıp sorun yaşamadıysan ben de bakiyim oraya.
haftaya pazartesine doktordan randevu aldım. bakalım gelişim nasılmış , suyumuz ne durumda. amandaya üzüldüm Allahım sabır versin inşallah tez zamanda bebiki ya da bebikleri gelir. Bende de bazen karnımın bi tarafına toplanıyo sanırım, seviyorum ben de elimi sürüyorum oraya balkızım diyom oy yerim onun popişini

Sağolasın Halidem, herşeyimizi ağıztadıyla kullanalım inşallah,
Canım daha babymall'den bişey almadım, zaten her markanın her şeyi varmış, büyük bir bebek pazarı diyolar, gidip görcez bakalım.

Kız onların popişi yenmezmi kız, ben de dört gözle el ve ayaklarını yemeyi bekliyorum öyle tatlı geriniyoki içimde, valla içime zor sığıyo sanki şimdiden böyleyse son ay nasıl olcak diyorum.
Şaka maka sona da yaklaşıyoruz Allahtan bi aksilik olmazsa 1,5 ay kaldı teyzesi
İlk defa bu hafta hafif hafif ağrı hissetmeye başladım canım gsliba yalancı doğum sancıları uğramaya başladı bana, hafif nir adet ağrısı geliyo geçiyo, hafi bakalım neler yaşayacaz

Yaaa, hay Allah, canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, canım sende tutunma sorunu varsa buna yönelik bi araştırma yapılsa keşke, tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım... Aslında tedavi bu tedavi öncesi Genetik Test de dahil tüm testleri tekrarladık... Bilimsel olarak bir neden yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…