Amaninn vok tehlikeli eltiye kv anlatmak :))) o da senin agzindan laf almak icin yapmis olmasin. Belki bisey dememislerdir ama o uydurduu... neyse artik olan olmjs :)) kuzucum ben ahmet ismine en cok eren i yakistiriyorum. Bana cok sicak geliyo Ahmet Eren :)Aslinda aramiz biraz duzelmisti canim sonra eltim oturmaya geldi bana ( 5 yillik evliym ikinci gelişi) iste kv ve kb seni şöyle sevmiyor böyle arkadan konusuyor diye anlatinca onun yaninda bozuntuya vermedim ama sonra cok sinirlendim. Eşime verdim veristirdim tabibaşa dönmüş olduk. Bide ben gaza gelip kadina kv kb arkasindan attim bakalim onlari yetistirirse ne olacak.
Hissetmeyi cok istiyorum bebegi. 18. Haftadayiz. Sanki sadece gobegim var ve hamile degilim gibi hissediyorum . 11 agu da kontrolum var saglika gorurum insallah bidigimi.
Kizlar isim önerilerinin var mi? Ahmet ismine ek olarak. Kb ye soz vermistim onun adini koyalim diye. Eşim de illa bi isim daha koyalim diyor. Bora diyor ama o da bana pek uyumlu gelmedi. Ahmet ege , ahmet efe olsun dedim ona da yanasmadi. Bi isim bulamadik .
Nasılsın halidem cici kızın da iyidir inşallah kocaman oldu maaşallahAmaninn vok tehlikeli eltiye kv anlatmak :))) o da senin agzindan laf almak icin yapmis olmasin. Belki bisey dememislerdir ama o uydurduu... neyse artik olan olmjs :)) kuzucum ben ahmet ismine en cok eren i yakistiriyorum. Bana cok sicak geliyo Ahmet Eren :)
hissedersin ya. Ben sirt ustu uzaninca hissediyodum :) dene bakalim belki sende de ise yarar
Denizcim gunaydin ben iyiyim cok sukur sen nasilsin kuzum. Hic kafana takma kanamalari. Bebisin iyiyse o da gecer. Baska bi topikte arkadasin 20li haftalara kadar hep yogun kanamasi olmustu ama simdi kanamasi falan yok.minisi de masallah cok iyi :) biz de buyuyoruz kizcemle :) ben enden de buyuyom ne guzel de mi :) döt döbek aldi basini gidiyoİyi akşamlar canlarım bir hafta ara ile iki kanama geçirdim çok şükür bebeğim iyi kanama bölgesi de görünmüyor ama oluyo işte hala lekelenme devam ediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Çok şükür hepiniz iyisiniz Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Amaninn vok tehlikeli eltiye kv anlatmak :))) o da senin agzindan laf almak icin yapmis olmasin. Belki bisey dememislerdir ama o uydurduu... neyse artik olan olmjs :)) kuzucum ben ahmet ismine en cok eren i yakistiriyorum. Bana cok sicak geliyo Ahmet Eren :)
hissedersin ya. Ben sirt ustu uzaninca hissediyodum :) dene bakalim belki sende de ise yarar
İyi akşamlar canlarım bir hafta ara ile iki kanama geçirdim çok şükür bebeğim iyi kanama bölgesi de görünmüyor ama oluyo işte hala lekelenme devam ediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Çok şükür hepiniz iyisiniz Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Amaninnn :)) soyadi uzunsa tek isim koyun anacim usagi strese sokmanun anlami yukAhmet eren çok güzel canim gercekten. Söyleyim bakim ne dicek bizimkisi. Ya soy adimiz da da 10 harf var bu cocuk nasil adini soyadini yazacak ilerde stresse girer mi acaba? Allahtan oss de kodlama kalkti sinavin yari suresini ona harcamaz heralde
Valla halidem agzima geleni saydim gidip anlatirsa bilmem
Ben hic sola yatamiyorum bunun cok önemli bir sakincasi varmi bilmiyorum ama sirt ustu ve sag tarafta uyuyorum hep ve bebegi hic hissetmiyorum. Gercekten hamilemiyim ki ya :)).
Amaninnn :)) soyadi uzunsa tek isim koyun anacim usagi strese sokmanun anlami yukagzina geleni sayip da rahatladiysan ne mutlu sana o xaman bekle bakalim sessizlik bi firtina dogurur mu sol tarafa yatinca bebise oksijen daha cok gidiyormus. Ozellikle karnin buyudugunde onemliymis. Ben de sola yatiyorum sozde ama her uyanmamda sag taraftan gozumu aciyom zaten soyle deliksiz bi uyku nedir unuttum gibi. Buralar cok sicak ve nem fazla. Acayip terliyorum. Yatarken vantilatorzaman ayarli sekilde acik kaliyo. 1 saat sonra kapaniyo be kan ter icinde gozumu aciyorum. Saga sola donup terleyip tuvalete gitmekle geciyor gecelerim... yine de sikayet etmwk istemem. Mevlam cok sukur bu gunleri gosterdi yaaaa tamamina da erdirir insallahh
@ecrennnn canim merhaba nasilsin? Minişler ve kizin nasil canim benim. İnşallah hersey yolundadir.
Merserayy canim hosgeldin :))) nasilsin nasil gecti yolculuk. Bal oglun nasil? Hangi hastaneye karar verdin canim ankarada? Birseye ihtiyacin olursa haber et, yakiniz artik :)
@laleaslan canim hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah. Bu topikte sanirim hepimiz hamile kaldik. Cok şükür
amanda29 canim nasilsin. Bebegin nasil. Keseyi gördünüz mu? Guzel haberlerini bekliyoruz
halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim
Maalesef canım haberler iyi değil... Bu gebeliğim de düşükle sonuçlandıHayırlısı böyleymiş, takdir Rabbimin...
Yorgunum çok... Allah'ım kızıma ve sizlerin bebişlerine hayırlı ömürler nasip etsin...
Kuzum yaaa cok gecmis olsunMaalesef canım haberler iyi değil... Bu gebeliğim de düşükle sonuçlandıHayırlısı böyleymiş, takdir Rabbimin...
Yorgunum çok... Allah'ım kızıma ve sizlerin bebişlerine hayırlı ömürler nasip etsin...
Canım göğüs kalkanını ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm, göğüs uçlarım çıkık çok şükür ve lansinoh krem kullanmaya başladım, eğer buna rağmen çatlak veya acı falan olursa o zaman eşime aldırırım diye düşünüyorum, bende şimdi okiedog sakawa sumo çanta sipariş ettim, ebebek gerçekten uygun ve güzel, burda babymall diye bir mağaza var Avrupa'nın en büyük bebek mağazasıymış, eşim gelsin diğer eksikleri de ordan bakıp tamamlayalım diye düşünüyorum,Kuzucum ben cevremdeki annislere danistim bi de arastirdigim kadari ile dalin sivi deterjan iyiymis. Bingonun da varmis sivi deterjani ama benim tercihim dalinden yana olacak sanirim. Sabun tozu falan bebis kiyafetlerinde toz seklinde kaliyormus. Ben de yumusatici kullanmiyicam. Dalinin yarim kapak sivi deterjanini koyunca hem guzel kokuyomus hem de hijyenikmis.
Ben de lansinohun gogus kremini,yine lansinohun manuel gogus pompasini aldim. Gogus pedim de lansinohtan. Sut saklama poseti alicam bir de. Malum sutu sagip gogusleri rahatlatmak gerekiyormus. Bir de avent marka gogus kalkani aldim. Yine bunlarin hepsi e bebekten :) e bebege calisiyoz bu ara :) gogus kalkanini cok tavsiye etmisler.gogus uclarini koruma amacli. Netten bi bak istersen sekercim :)
Canım şimdi hissedersin biraz dikkat etsen, birşeyler yedikten sonra sırtüstü uzan ayaklarını uzat, bi süre sonra hissetmeye başlarsın kıpır kıpır :)Canim sezeryan da asla belden bisi olmamali o yuzden elbise seklinde uzun pijama al kendine. pazartesi arkadasim sezeryan oldu ben yanindaydim. İki saatte bir idrar bosaltiyorsun ve kanama oluyor. Zaten eğilme iskence bide pijama çek indir yapamazsin. Bana acele etme daha araliga cok var diyorlar bedenim daha cok siser mi ya bilmiyorum. Ben cok zayiftim. Evlendigimde 37 falandim gonal f lerle 45 oldum. Simdi 4. Ayda kilom 53 :)) vucudum bu ani kiloyu kaldiramadi. Bacaklarim yirtildi. Hayatimda ilkkez popo cikti meydana
Alisverisleri liste yapsak da arada paylaşsak iyi olur aslinda. Gozden kacmasin alacaklarimiz. Ben hic nete girip detayli arama yapmiyorum. Afakan basiyo beni.
Kizlar siz bebisi kacinci hftada hissettiniz. Ben bazen bisi hissediyrm ama bebek mi bilmiyorum. Bir an once tekmeleri yemek istiyorum. Onu simdiden cok ozledim. Dogsada sevsek :)
Aman canım niye eltinin gazına geldin, ay ne sinir insanlar yaa, onlardan sana laf getiren senden de ona götürür. Canım kulak asmamaya çalış kv olayı her zaman sıkıntılı bir durum maalesef, sen evinin huzurunu korumaya çalış gerisini boşverAslinda aramiz biraz duzelmisti canim sonra eltim oturmaya geldi bana ( 5 yillik evliym ikinci gelişi) iste kv ve kb seni şöyle sevmiyor böyle arkadan konusuyor diye anlatinca onun yaninda bozuntuya vermedim ama sonra cok sinirlendim. Eşime verdim veristirdim tabibaşa dönmüş olduk. Bide ben gaza gelip kadina kv kb arkasindan attim bakalim onlari yetistirirse ne olacak.
Hissetmeyi cok istiyorum bebegi. 18. Haftadayiz. Sanki sadece gobegim var ve hamile degilim gibi hissediyorum . 11 agu da kontrolum var saglika gorurum insallah bidigimi.
Kizlar isim önerilerinin var mi? Ahmet ismine ek olarak. Kb ye soz vermistim onun adini koyalim diye. Eşim de illa bi isim daha koyalim diyor. Bora diyor ama o da bana pek uyumlu gelmedi. Ahmet ege , ahmet efe olsun dedim ona da yanasmadi. Bi isim bulamadik .
Canım geçmiş olsun sakın korkma bende 10. Haftada iki kez kanama geçirdim bir hafta arayla, koyu renkse kanaman endişelenme Allahın şzniyle bişey olmazİyi akşamlar canlarım bir hafta ara ile iki kanama geçirdim çok şükür bebeğim iyi kanama bölgesi de görünmüyor ama oluyo işte hala lekelenme devam ediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Çok şükür hepiniz iyisiniz Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Yaaa, hay Allah, canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, canım sende tutunma sorunu varsa buna yönelik bi araştırma yapılsa keşke, tekrar geçmiş olsunMaalesef canım haberler iyi değil... Bu gebeliğim de düşükle sonuçlandıHayırlısı böyleymiş, takdir Rabbimin...
Canım şimdi hissedersin biraz dikkat etsen, birşeyler yedikten sonra sırtüstü uzan ayaklarını uzat, bi süre sonra hissetmeye başlarsın kıpır kıpır :)
Ben şu topiği çok beğendim bi göz at istersen, bazı şeyler gereksiz herkesin ihtiyaç algısı da farklı o yüzden kendine göre bi liste yap canım, yalnız herkesin ısrarla dediği şey çok kıyafet almayın çok hediye geliyor dediler. Bende o yüzden temel şeyleri alıp sonra ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum, ben alışverişimi bu ay sonuna tamamlıcam inşallah listeyi buraya yazarım fikir vermesi açısından
hayırlı olsun cantan şeker :) şimdi netten baktım baya afilli güzel bişeymiş ya huCanım göğüs kalkanını ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm, göğüs uçlarım çıkık çok şükür ve lansinoh krem kullanmaya başladım, eğer buna rağmen çatlak veya acı falan olursa o zaman eşime aldırırım diye düşünüyorum, bende şimdi okiedog sakawa sumo çanta sipariş ettim, ebebek gerçekten uygun ve güzel, burda babymall diye bir mağaza var Avrupa'nın en büyük bebek mağazasıymış, eşim gelsin diğer eksikleri de ordan bakıp tamamlayalım diye düşünüyorum,
Bebişler nasıl bu arada, benim oğlan acayip şekillere sokuyo karnımı, bi taraflarım bombeleniyo sürekli :)) ay çok tatlı oluyo
Sağolasın Halidem, herşeyimizi ağıztadıyla kullanalım inşallah,hayırlı olsun cantan şeker :) şimdi netten baktım baya afilli güzel bişeymiş ya hu
Allah ağızz tadı can sağlığı ile kullanmanızı nasip etsin.
bizde durumlar aynı. babymall ı internette görmüştüm ama güvenip de bişey alamadım. sen alıp sorun yaşamadıysan ben de bakiyim oraya.
haftaya pazartesine doktordan randevu aldım. bakalım gelişim nasılmış , suyumuz ne durumda. amandaya üzüldümAllahım sabır versin inşallah tez zamanda bebiki ya da bebikleri gelir. Bende de bazen karnımın bi tarafına toplanıyo sanırım, seviyorum ben de elimi sürüyorum oraya balkızım diyom oy yerim onun popişini
Yaaa, hay Allah, canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, canım sende tutunma sorunu varsa buna yönelik bi araştırma yapılsa keşke, tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?