canım acil doktoru ne bilecek..genelde millet regl i geçince test yaptırdığı için daha yüksek değerler çıkıyor ama senin transfer sonrası 10.yad a11.güne göre gayet iyi değerin. Gözün aydın Allah hayırlı etsin. tüp bebek doktoruna mutlaka haber ver334 cikti bilmiyorum acilde ki doktor az dedi acaba 3,34 mi dedi anlamadim
Haber verdim cuma yine test yap dedi dün evde yaptım test baya çıktıcanım acil doktoru ne bilecek..genelde millet regl i geçince test yaptırdığı için daha yüksek değerler çıkıyor ama senin transfer sonrası 10.yad a11.güne göre gayet iyi değerin. Gözün aydın Allah hayırlı etsin. tüp bebek doktoruna mutlaka haber ver
o zaman sen bişeyi kafana takma.Allahım tamamına erdirip kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah, yeniden gözünüz aydınnnHaber verdim cuma yine test yap dedi dün evde yaptım test baya çıktı
Yazıcı bozulmuş dediKağıdı almadın mı tekrar sorsana
Sağol rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsino zaman sen bişeyi kafana takma.Allahım tamamına erdirip kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah, yeniden gözünüz aydınnn
Ooohhh ne güzel tatil yapıyosun, benim yerime de at kendini serin sulara canımPofidik penguen :))))) ohhh nasil da sevimli olur :))
Çok şiş olunca karincalanma oluyor mu canim? Benim normalde kan gitmiyor gibi hissediyorum bu sabah da ilk kez bacagima kuvvetli bir kramp girdi. Allahtan denizde girmedi.
Tatil guzel gecti bulanti ve yorgunluk olmadan. Havuza girmem dedim ama oraya gidince girdim valla. Surekli bikini degistirdim inşallah sorun olmaz.
Bir ay mi kaldi doguma:) vuhuuu zaman nasil hizli geciyor. Saglikla gelsin güzel oglun inşallah. Kilosu ne kadar oldu bebisin? Rahim acikligi falan kontrollere basladilar mi?
Sen cantani haftaya hazir et canim kafandan ciksin en azindan. Bebek bakim urunleri olarak hangi seti aldin? Bende o tarz urunleri gelecek aya alacagim.
Bu cuma is gorusmem var benim. 3. Trimes. De calismayi deneyecegim. Herkes tersini yapar ama iste bu da benim kafainsallah becerebilirim .
Bir sonraki kontrolun ne zmm? Suyun durumunu merak ettim. Bebek buyudukce yer azaldigi icin su azalmasi oluyormus Canim
Canım 334 süper bir değer sen bi kadın doğum druna sor334 cikti bilmiyorum acilde ki doktor az dedi acaba 3,34 mi dedi anlamadim
Ee hamilesin işteHaber verdim cuma yine test yap dedi dün evde yaptım test baya çıktı
Amin canımkızzeakgull emeeellll seni çatlamiyasın e mi :) ne kız düşman mı çatlatıyon yandım kavruldum diye tatile giden var gidemeyip de kedinin ciğere baktığı igibi bakan var misal ben
şeker ayakları deme zaten. benim dizler de felaket ağrıyor, sanırım kilomu taşıyamıyo bacaklarım. herife diyorum , ama o kalsiyum eksikliğinden olduğunu düşünüyor. onun öyle düşünmesi hoşuma gidiyor :))
Merserayy bacım senin uşak zaten doğumuyla anca getirecek örtüsünü giysisini anasının gezmekten eli olmuyo ki uşağın üstünü başını hazırlasın şaka şaka , kız sen anca da yurt dışından geldin ev taşıma falan... zaten ben de yavaş yavaş yaptım. Ablam diyor ki ne arasam bebişin üstünü yıkıyon ütülüyon n ekadar çok şey almışsın halbuki çok bişey almadım, kendimi yaya yaya yaptım ya ona hergün yıkayıp yapıyomuşum gibi gelmiş :d
Allahım heveslerimizi kursağımızda bırakmasın ve sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginiziEe hamilesin işte
Süper haber tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Aramıza hoşgeldinAMan Allahımmm
Göbüşümün altı catlamiş benm ve ilk kez bugun gördum. Soklardayımmm
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin değer düşük değil belki ikiz bile olabilir334 cikti bilmiyorum acilde ki doktor az dedi acaba 3,34 mi dedi anlamadim
Ya ben de zannediyodum ki hiic catlamiyicam tas gibi bi hatun olarak doguracamAramıza hoşgeldin
Bende şoka girdim ilk gördüğümde Halidem moralim baya bozuldu, ki en bşından beri bebek yağı kullanıyodum 5.ayda kakao yağı kullanmaya başladım, çatlak başlayınca hemen lierac krem aldım, Ankara'ya gelşnce de lokman hekimden çatlaklar için özel yağ karışımı aldım günde 3 kere sürüyorum, en etkilisinin de bu olduğunu gördüm, göbek deliğime kadar olan kısımda çatlak baya oldu, ama bu yağ karışımı ilerlemesini durdurdu.
Sende benim gibi beyaz tenliysen bundan kaçış yok gülüm çatır çatır çatlayacaz yapacak bişey yok.
Naapalım podyumlara çıkmayız artık
bende o çatlaklardan istiyorum hemde en yakın zamandaaaaaaaaaaYa ben de zannediyodum ki hiic catlamiyicam tas gibi bi hatun olarak doguracamhayallerim suya dustu :)) 90 60 90 lik vicudum cirik cirik oldu ama gobisun altinda simdilik. Bakalim ilerleyen zamanlarda bisey olacak mi. Vazelin surmeye basladim. Annemin 72derde deva olarak gordugu tek merhem vazelindir :))) o yuzden vazelin suruyorum 3ogun.bakalim ise yarayacak mi. Yaramazsa da artik ne edem dedigin gibi podyumlara veda ederim
İnşallah ikiz dir ama bugün tekrar yaptım 427 çıktı transferin 14 günü buguncanım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin değer düşük değil belki ikiz bile olabilir
ilk tedavinmiydi
Insallahhh canim insallah hayirli saglikli zamanda saglikli gebeliklerin olsunbende o çatlaklardan istiyorum hemde en yakın zamandaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?