Kiz sen dondun muuu gezgin :)Kizlar yardima gelinnnnn :))) evde bir iş var Allahimmmm delirecegim. Tekrar tatile donesim var :)) boya badana zirt pirt bitmiş di en son ama ev toz yigini :) mutfak dolaplarini falan hep indirdik banyolar tuvaletler fayanslari derken canimiz cikti. Bebek daha gelmeden duzenler hep degisti. Bizim giyinme odasi ayriydi simdi yatak odasini tek odaya toplayinca iyice daraldi. Bebek odasini temizledi k esyasi gelmeye hazir :) tabi esya yok ortada henuz. Gece 12 de hala iş yapıyorduk. Sagolsun ablam geldi de cogunu o yapti.
Halidecim aaaa canimm demek catlagin var.. Baksennnn nasil oldu acabagobis buyuk diye altini görmüyordun tabi dimi canim cok şükür bu güne :) benim bacaklarimi gorsen ohoooo 5. Ayda kizarik yarik catlak..
Merserayim canim maşallah ne yağlanma seninki :) ben usengecim sanirim ya
Rossmandan kendisine ait marka bi krem aldim aklima artik uc gunde mi dort gunde mi bi geliyor anca o zmm suruyorum.
İcecremamm benimmm catlayacaksin hic merak etme :) bu topic cok ugurlu gelen herkesin bebegi oluyor ve olacak. Sende bizdensin :)
Esmacim masallah 14. Gune gore degerin cok iyi . katlama onemli ama. İnşallah seninde bebis haberlerini aliyor olacagiz canim. Minnosun yolda geliyor :)
Kizlar ben bugunde anneme geldim 10 kilo bamya almis. Onlari temizleyip kislik yapcaz.
Operimmmm
amin canım inş yaaaaInsallahhh canim insallah hayirli saglikli zamanda saglikli gebeliklerin olsun
o zamanı büyük bi özlemle bekliyorum canım inankieakgull canım maaşallah ev komple elden geçti desene, yavrucuk tertemiz eve gelcek demekki, kız ben senin neyine yardım ediyim halimi görsen kucağına alırsın beni tostoparlak ayaklarım üstüne basamıyorum
Benim cildim çok kuru olduğu içinatlamayı bekliyodum zaten ergenlikten kalma 1-2 çatlağımda vardı o yüzden hazırlıklı olayım dedim, herşeye rağmen çatlıcam ama minimuma indireyim dedim. Canım valla sende sür daha 21.haftadasın o zaman ben fıstık gibiydim 28.haftada gördüm ilk çatlağımı
icecreamm canım hiç merak etme çatır çatır çatlayacan sende, o zaman yazarsın buraya
halide25 benim annemde aynı şeyi söylüyo, eskiden böyle lüks mü varmış anam, gerçekten de annem eski etek pijama parçalarını bize kıyafet yaparmış, şimdi biz sümüğünün temizleyicisine kadar alıyoz
oo harbiden sümüğü için burun aspiratörü bilene aldıkeakgull canım maaşallah ev komple elden geçti desene, yavrucuk tertemiz eve gelcek demekki, kız ben senin neyine yardım ediyim halimi görsen kucağına alırsın beni tostoparlak ayaklarım üstüne basamıyorum
Benim cildim çok kuru olduğu içinatlamayı bekliyodum zaten ergenlikten kalma 1-2 çatlağımda vardı o yüzden hazırlıklı olayım dedim, herşeye rağmen çatlıcam ama minimuma indireyim dedim. Canım valla sende sür daha 21.haftadasın o zaman ben fıstık gibiydim 28.haftada gördüm ilk çatlağımı
icecreamm canım hiç merak etme çatır çatır çatlayacan sende, o zaman yazarsın buraya
halide25 benim annemde aynı şeyi söylüyo, eskiden böyle lüks mü varmış anam, gerçekten de annem eski etek pijama parçalarını bize kıyafet yaparmış, şimdi biz sümüğünün temizleyicisine kadar alıyoz
Kiz sen dondun muuu gezgin :)
Eee o tatilin bi acisi cikmali de mi. Sen misin bizi kiskandiransaka saka yakin olaydik bi el atardim ama devaminda surunerek beni evin kosesinden toplardin sanirim. Bugun bi yemek yapana kadar telef oldum resmen . Herif eve geldi ki bayiliyom saga sola
Allah hayirli etsin gule gule kullan yeni evini cici cic oturun agiz tadi can sagligiyla insallah...
Beyfendinin odasini yesinler yutsunlar e miiihadi insallah sag salim gelsin de esyalari da olur. Anama ilk zamanlar diyodum ki kizin biseyi yok. Anam diyodu: o cingene gelsin ben onu etegime sararim sarmalarim
Hakkaten dogru ama de mi sag salim gelsinler de her bi seyleri olur insallah. Eee ne demisler bilirsin kervan yolda duzulur :))
eakgull canım maaşallah ev komple elden geçti desene, yavrucuk tertemiz eve gelcek demekki, kız ben senin neyine yardım ediyim halimi görsen kucağına alırsın beni tostoparlak ayaklarım üstüne basamıyorum
kızçelre, çarşamba günü Allah nasip kısmet ederse 32+0 olacağım. Randevu aldım, doktordan kurum için çalışabilir raporu almam gerekiyor. 37+0 da da doğum iznine ayrılıcam inşallah. bakalım doktor amcamız çarşamba günü neler diyecek. inşallah her şey yolundadır. Hareketlerini hissetsem de yine de doktora gidip kapısında beklediğim o dakikalarda yüreğim ağzıma geliyor. kötü bir şey duymaktan ölesiye korkuyorum... eşimyle gidiyoruz Allahtan ki kontrollere. Allah ondan razı olsun bi kez olsun tek göndermedi beni kontrole. Heralde gelmese kendimi çok yalnız hisseder ve korkudan bayılırdım.
Bazen böyle felaket senaryoları yazıyorum da adam dalga geçiyo benle az korku filmi izleyeydin de böyle tırsak olmayaydın diyeyağmurlu bir havada arabayla bi yerden bi yere gidiyorsak hemen yazıyorum senaryoyu, yok işte lastiğimiz patlamışmış da şimdi baltalı bi katil bi yerden çıkıcakmış da bilmem ne kafam güzelse demek ki
ha bu arada her saat başı çiş molasındayım. gece 12 de yatıyosam bir de üçte dörtte beşbuçukta altıbuçukta yedide dokuzda çişteyim
zaten beş gibi kalkıyosam açlık da oluyo ve mutfağa damlıyorum :) artık ne bulursam ne hoşuma giderse yiyip yatyıorum... kilo artışım devam ediyor , işin ilginci bebek bu haftalardan sonra daha kilo alacakmış inşallah ve haliyle ben de alıcam galiba. Allahım yardım etsin diye dua edin kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde doğuma girip bebişimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip olur :)
(haaaa bu aradaaaaa hamile olup kilo almayan arkadaşlarım var. gıcık oluyorum onlara
İnşallah ikiz dir ama bugün tekrar yaptım 427 çıktı transferin 14 günü bugun
o zamanı büyük bi özlemle bekliyorum canım inanki
Dün yaptım 1243 çıktı cnm yukselmiscanım selam, artışlar nasıl? Güzel haberlerini bekliyorum
Dün yaptım 1243 çıktı cnm yukselmis
Amin inşallah sağol cnm evet yarın gitsem gorurmuyimohhhh sefamız olsun maşallahhh :) Keseyi görmeye az kaldı :)))) Allah tamamını erdirsin canımm
Amin inşallah sağol cnm evet yarın gitsem gorurmuyim
Hmm tamam haftaya gideyim o zamanDeğer 1500 olduktan sonraki kontrolde gözüküyor canım ama benim doktorum kese bozulmasın diye bakmadı. beta hcg 1000 olduktan sonra 10 gün say gel demişti. 5+5 de hem kese hemde bebeği görmüştük. Beta hcg değerim 42000 di.
bence keseyi görmek için gitme üstten bakamıyor alttan da bozulma ihtimali var dediler
Hmm tamam haftaya gideyim o zaman
Cuma dedi canimdoktorun şu zaman gel demedi mi canım
Cuma dedi canim
amin be güzelim inşİçimdeki his hemen olacak diyor inanki :) Yakın zamanda güzel hbrni alacağız seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?