ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kiz sen dondun muuu gezgin :)
Eee o tatilin bi acisi cikmali de mi. Sen misin bizi kiskandiran saka saka yakin olaydik bi el atardim ama devaminda surunerek beni evin kosesinden toplardin sanirim. Bugun bi yemek yapana kadar telef oldum resmen . Herif eve geldi ki bayiliyom saga sola
Allah hayirli etsin gule gule kullan yeni evini cici cic oturun agiz tadi can sagligiyla insallah...
Beyfendinin odasini yesinler yutsunlar e miii hadi insallah sag salim gelsin de esyalari da olur. Anama ilk zamanlar diyodum ki kizin biseyi yok. Anam diyodu: o cingene gelsin ben onu etegime sararim sarmalarim
Hakkaten dogru ama de mi sag salim gelsinler de her bi seyleri olur insallah. Eee ne demisler bilirsin kervan yolda duzulur :))

eakgull canım maaşallah ev komple elden geçti desene, yavrucuk tertemiz eve gelcek demekki, kız ben senin neyine yardım ediyim halimi görsen kucağına alırsın beni tostoparlak ayaklarım üstüne basamıyorum
Benim cildim çok kuru olduğu içinatlamayı bekliyodum zaten ergenlikten kalma 1-2 çatlağımda vardı o yüzden hazırlıklı olayım dedim, herşeye rağmen çatlıcam ama minimuma indireyim dedim. Canım valla sende sür daha 21.haftadasın o zaman ben fıstık gibiydim 28.haftada gördüm ilk çatlağımı

icecreamm canım hiç merak etme çatır çatır çatlayacan sende, o zaman yazarsın buraya

halide25 benim annemde aynı şeyi söylüyo, eskiden böyle lüks mü varmış anam, gerçekten de annem eski etek pijama parçalarını bize kıyafet yaparmış, şimdi biz sümüğünün temizleyicisine kadar alıyoz

o zamanı büyük bi özlemle bekliyorum canım inanki

oo harbiden sümüğü için burun aspiratörü bilene aldık Rabbim ağız tadı can sağlığı ile kullanmamızı nasip etsin inşallah :)
buralara yağmur yağmaya başladı, çok şükür serinledik. zaten ben aralık doğumluyum ve yazı nemi sıcağı ve yazın getirisi arıları hiç sevmiyorum. benim havam serin soğuk az yağmurlu havalar :) her zaman serin olsa heralde hiç güneşi aramam :)

kızçelre, çarşamba günü Allah nasip kısmet ederse 32+0 olacağım. Randevu aldım, doktordan kurum için çalışabilir raporu almam gerekiyor. 37+0 da da doğum iznine ayrılıcam inşallah. bakalım doktor amcamız çarşamba günü neler diyecek. inşallah her şey yolundadır. Hareketlerini hissetsem de yine de doktora gidip kapısında beklediğim o dakikalarda yüreğim ağzıma geliyor. kötü bir şey duymaktan ölesiye korkuyorum... eşimyle gidiyoruz Allahtan ki kontrollere. Allah ondan razı olsun bi kez olsun tek göndermedi beni kontrole. Heralde gelmese kendimi çok yalnız hisseder ve korkudan bayılırdım.
Bazen böyle felaket senaryoları yazıyorum da adam dalga geçiyo benle az korku filmi izleyeydin de böyle tırsak olmayaydın diye yağmurlu bir havada arabayla bi yerden bi yere gidiyorsak hemen yazıyorum senaryoyu, yok işte lastiğimiz patlamışmış da şimdi baltalı bi katil bi yerden çıkıcakmış da bilmem ne kafam güzelse demek ki
ha bu arada her saat başı çiş molasındayım. gece 12 de yatıyosam bir de üçte dörtte beşbuçukta altıbuçukta yedide dokuzda çişteyim
zaten beş gibi kalkıyosam açlık da oluyo ve mutfağa damlıyorum :) artık ne bulursam ne hoşuma giderse yiyip yatyıorum... kilo artışım devam ediyor , işin ilginci bebek bu haftalardan sonra daha kilo alacakmış inşallah ve haliyle ben de alıcam galiba. Allahım yardım etsin diye dua edin kızlar inşallah sağlıklı bir şekilde doğuma girip bebişimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip olur :)
(haaaa bu aradaaaaa hamile olup kilo almayan arkadaşlarım var. gıcık oluyorum onlara

döndüm döndümmmm :) Dönmesemiydim acaba dedim ama.. hala tam yerleşemedim. Temizlik bitti sadece halılar gelecek yarın. birde çamaşır ütü var hepsi o kadar.
Sağol canımbenim daha iyisi daha temizi sizin olsun inşallah. Beyefendinin odası bomboş teyzesi. Ama annene katılıyorum eteğime sarar yine büyütürüm ben bebeğimi. Kurban bayramından sonra inşallah alacağız. bir yatak bir dolap yapacagım sanırım. Hayat pahalı napalım. Benim guzum sağlıkla gelsinde olmadı babasını atarız yataktan

ya babyhouse diye bi site var ben ordaki kıyafetlere bayıldımmmmmmm, biraz pahalı ama 20 li hastane çıkışları falan güzel geldi. İnşallah nasipolursa 20 li hastane çıkışı alacağım bir iki takım zıbın hepsi o.
KV ler para vermezse başka alamam. İnşallah veremezler de bebeğin üzerinde hak idda edemezler.

Tombik ben seni çalıştırmam gel sen :) Ya batıkentteyiz biz işler de bitti gelsene çaya yemeğe ne güzel olur :))))
Sen iste ben sana bahçeye hamak bile kurarım

Ben tembelim galiba ya yaglanmak bile zor geliyor. Birde bu aralar sürekli bacağıma kramp giriyor. Günde 3-4 kez.
galiba magnezyum eksik bende. cuma sağlık ocagına gidip testleri yaptırayım diyorum. Bu ara tetenoz aşısınıda yaptırmaya karar verdim. Doktor gerek yok dedi ama ne bileyim hep aklımda , çıkmıyor bir türlü

canımmm senin popon fazla açık kalmış Senoryalara bak
hep olumlama yap halidem herşey olumlu olsun. Anamm hamilelikte bitiyor :) Ne günlerden ne günlere.Maşallah..

ben 6,5 kg aldım 21+4 deyim. Normal mi acep :)

Halidem güzel hbrlerini bekliyorum canım hastane çıkışı yaz bize :)

Amin inşallah sağol cnm evet yarın gitsem gorurmuyim

Değer 1500 olduktan sonraki kontrolde gözüküyor canım ama benim doktorum kese bozulmasın diye bakmadı. beta hcg 1000 olduktan sonra 10 gün say gel demişti. 5+5 de hem kese hemde bebeği görmüştük. Beta hcg değerim 42000 di.
bence keseyi görmek için gitme üstten bakamıyor alttan da bozulma ihtimali var dediler

Hmm tamam haftaya gideyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…