Selam kızlar, nabersiniz? Bebek odası çok güzelmiş, ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum nasıl olsa 1 sene benim odamda yatcak, sonra bakarım dedim.
Halidem beşik çok şirin güle güle sallansın prensesin.
Ay ben çok bitkinim, çok halsizim, bayık bayık gezer oldum kızlar.
mrb kızlar allah nasip ederse ekim ayında ikinci tedavimin stardını vericem
halide25 salıncağını çok beğendim
@eakgül canım senin bulduğun odada harika gerçekten bende çok beğendim
bu topikte bulunan diğer arkadaşlarda ecren merseray yeloyelo kızlar banada dua edin bende yakın zamanda bu tarz sohbetler edeyim sizlerle inş
ayyy inşallah tatlım yaaaaaBen seni hamile goruyorum valla :) insallah tutacak bidik :)
Kiz iki uc gun sonra dogacan ceylan gibi sekmeyi mi bekliyon anlamadim kiSelam kızlar, nabersiniz? Bebek odası çok güzelmiş, ben şimdi oda yapmayı düşünmüyorum nasıl olsa 1 sene benim odamda yatcak, sonra bakarım dedim.
Halidem beşik çok şirin güle güle sallansın prensesin.
Ay ben çok bitkinim, çok halsizim, bayık bayık gezer oldum kızlar.
Selam canim iyiyim sen nasilsin. Yorgunluk lar basladi demek. Cok şükür bu günümüze. Zaman daraldi canim bebis gelme hazirliklari seni de yorar beden olarak. Suanda hareketleri nasil? Eskisi gibi sık Tekmeler geliyor mu yoksa bebek buyudukce azaliyor mu?
Canim benim evimde bos odam olunca tek besik olmasin dedim ama fiyatlar almis basini gitmis. Ev dublex oldugu icin salona da bir yataga ihtiyac var park yataklar 200 falan onlardan aliriz.dedk bugun sitelere gidecegiz demonte mobilya bakagiz. Onlarin tam takimi 1000 lira. İnsallah birseye benziyorlardir :)
Hayirli olsun tedavin. Dilerim Rabbim gonlunun muradini size hayirli olacak sekilde hayirlisiyla en kisa zamanda verirayyy inşallah tatlım yaaaaa
Kızlar nasılsınız, ben sona yaklastım :)) kısmetse eyer 8agustos dogumum olucak,
Allah hepımıze saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah,opuyorum sızlerı.
amin halidecim inşallah bende sizlerle böle muhabbetler yapabilirimHayirli olsun tedavin. Dilerim Rabbim gonlunun muradini size hayirli olacak sekilde hayirlisiyla en kisa zamanda veriraminnnn
Canim brnim gozun aydin Allah utandirmasin. Sag salim bebisleri al gel insallahhh. Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzuHeycandan yanlıs yazmısım 8eylul dogumum
Insallahh yapicaz canim. Ne kadar yuksek moralle baslarsan o kadar iyi oluramin halidecim inşallah bende sizlerle böle muhabbetler yapabilirim
ayyy çok kıskanıyorumda sizi
bu sefer daha rahatım günümü bekliyorum bide sanki olacakları daha önce yaşadığım için bi belirsizlik yok yani kafamda daha pozitifim inş bunu test tarihimde de görürümInsallahh yapicaz canim. Ne kadar yuksek moralle baslarsan o kadar iyi olur
Canım eskisi kadar çok hareket edemiyo dönemiyo tabi yavrucuk, gerinip duruyo içerde, yazık çok üzülüyom halineSelam canim iyiyim sen nasilsin. Yorgunluk lar basladi demek. Cok şükür bu günümüze. Zaman daraldi canim bebis gelme hazirliklari seni de yorar beden olarak. Suanda hareketleri nasil? Eskisi gibi sık Tekmeler geliyor mu yoksa bebek buyudukce azaliyor mu?
Canim benim evimde bos odam olunca tek besik olmasin dedim ama fiyatlar almis basini gitmis. Ev dublex oldugu icin salona da bir yataga ihtiyac var park yataklar 200 falan onlardan aliriz.dedk bugun sitelere gidecegiz demonte mobilya bakagiz. Onlarin tam takimi 1000 lira. İnsallah birseye benziyorlardir :)
Aynen o dediğin penguen gibiyimKiz iki uc gun sonra dogacan ceylan gibi sekmeyi mi bekliyon anlamadim ki
Senin su anda güççük bi penguen gibi paytak paytak ortalarda geziyo olman lazim
Insallah gonlunuzce hem fiyat olarak hem de model olarak begendiginiz bi takim cikar da bu meseleyi de halletmos olursunuz seker kiz
Aynen canım, haberleri okudukça uykum kaçtı ve sabah 4.30'a kadar uyuyamadım. Sebep olanları Allah kahretsin, bir sürü çocuk, eş , anne baba acılar içinde şimdi, Allah bol bol sabır versin. Ülkemizdeki tüm zulmü tez zamanda bitirsin inşallahO kadar moralim bozuk ki.. daglicada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine sonsuz sabirlar dilerim. Insallah bu hain kahpe menfur saldiriyi kim getceklestirdi ise kim destek verdi ise kahreder Rabbim onlari.
Ay canım benim inşallah yapacan inşallah, burda senle de muhhabbetin dibine vurcaz. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallahamin halidecim inşallah bende sizlerle böle muhabbetler yapabilirim
ayyy çok kıskanıyorumda sizi
amin canım benim rabbim evladını da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAy canım benim inşallah yapacan inşallah, burda senle de muhhabbetin dibine vurcaz. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Anacim sen dogur da sag salim insallah pesinden gelelim.. ah merserayim ahhh.. hatirliyorum da yurt disindan gelisin...muayene olusun.. muayeneden sonra sulu goz sulu goz benim rezervim azmis diye yazisin..sonra yemeler icmeler...opu... transfer... belirti aramalar... ne maceralar yasadik.. baskasi anlamaz bunlari ama bunlar bizim hikayemiz iste..bunlar bizim mucizelerimiz. Rabbime sukurler olsun ki hayir haber almak bu zamana kadar gelebilmek nasip oldu. Simdi de insallah Mevlam nasip eder de sag salim yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz... sirayla saglikli dogumlar yapabilelum insallahh... dualarim sizlerle kuzularrrrCanım eskisi kadar çok hareket edemiyo dönemiyo tabi yavrucuk, gerinip duruyo içerde, yazık çok üzülüyom haline
Gerinmeleri de acı veriyo biraz ama o iyi olsun yeterki heryerim acısın hiç önemli değil
Aynen o dediğin penguen gibiyim
Ama insanın ceylan gibi sekesi de geliyo bazen, sürekli böyle ağır vasıta gibiyim, yerinden kalkarken vinç çağırcam artık kendime
Ay bi doğurasım var artık kı
mutlu sona yaklaştın canım yaaa gözün aydın olsunnCanlar selam,
Bugun kontrolumuz vardi. Cok sukur her sey yolunda. Normal pozisyonunj almis hanim kizim. Gelisimi iyi dedi.nst ye girdim.sancim cikmadi sukur. Bundan sonra sancin olabilir dedi doktor amcamiz :) yarun halilari yikamaya vericem. Cumartesi evi temizlettiricem. Cumartesi aksam da halilar gelecekmis. Sonra da insallah bekleme sureci:) hakkimizda hayirlisi olsun insallah her bi seyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?