eakgull tatlim kraft 505 park yatak 70×110 aldim. Icine yatak almadim. Anam ve kaynanam yun dösek yaptılar mis gibi :)) guzel oldu. Anam islemeli falan yapti.kaynanam hazir nevresim gecirilmis yapti. Iyi oldu yani :)) devaviti persembe doktoruma sorucam eger kullan derse icerim :) bebis bende de toplaniyo bi yere ama acayip bi goruntu oluyo cok komik :)) ayrica senin oglus guclu massallah baksana tekmeler gozukmeye baslamis bilee oyy yerim onun popul ayaklariniiii
Ömer adini ben de cok seviyorum.oglusum olaydi koyardim. Ben de eski kafayim, eski isimleri seviyorumşeyma da Peygamber efendimizin sut kardeşinin adi imis. Cok severlermis birbirlerini. O yuzden Şeyma koymak istedik insallah saglikla gelir yavrucuklarimizzzz
Ooo sarkici adi gibi olmus kiiiz :)) isteee karsinizda Ahmeeettt Boooraaainşallah canım sağlıkla gelsinler :) Biz de Ahmet Bora koyduk adını. Bizim iki isim oldu. Eşim babasının ismini istemedi ama ben söz vermiş bulundum o yüzden Bora yı ekledi. Bakalım çift isimle ilerde nasıl olacak.
Canım yatagınızı çok beğendim:) iyi günlerde yatsın kuzumuz. Benim kv de yün den şilte yapacağım dedi. Hazır yatagın üzerine sermek için. Birde yastık yaparım dedi. Şu uyku setlerinin yorganları da terletiyormuş aslında ince yorgan da yapılsa güzel olur.
Kuzu, yeni hastanen ve doktorun hayirli olsun insallah. Burada kendini cok rahat hissedip cok memnun kalasin insallah her seydennnSelam kızlar, iyisiniz maaşallah,
Halidem Şeyma ne kadar güzel bi isim maaşallah adıyla yaşasın güzel kızın,
Eakgül canım oğluşun ismi çok hoş olmuş bence, Ahmet ismini bi ara bende düşündüm çok hoş bi isim, yalnız Halidenin espiriye bayıldım, veee karşınızda Ahmeeeettt Boraaaaa
Canım beşiğin üstüne takılıyo alt açma yeri, şimdi takmadım ben onu, markası Kraft.
Kızlar doğumumu emin olun ilk size anlatıcam, siz benim kader arkadaşlarımsınız.
Eakgül canım haklısın neler yaşadık ama insan negatifi siliyo beyninden bende iyice düşününce aklıma geliyo, yoksa hiç hatırlamıyorum
Halide canım dr bu hafta banada bıraktırdı vitamini, artık gerek yok dedi, zaten vitamini çocuk için değil anne için kullandırıyoruz daha çok dedi. Çocuk zaten bizden sömürüyomuş biz vitaminsiz kalıyomuşuz.
Bu arada ben hastane değiştirdim arkadaşlar, gatadan memnun kalmadım, arkadaşımın tavsiyesi üzerine Turgut Özal hastanesinden randdvu aldım bugün ve gidip görüştük, çok memnun kaldım, inşallah doğumum da güzel geçer.
39.haftadayım ama bende tık yok, nst'de sancı neredeyse sıfır,
Ayrıca ben 22-23 kilo aldım ve büyük oranda sağlıklı beslendim ama benim oğlan küçük doğacak, 3100 gr. şimdi, dr muhtemelen bu civarda doğar daha kilo almaz dedi. Küçük diye üzüldüm ama bir yandan da normal doğum iri bebek çok zorlar zaten böylesi daha iyi diye düşündüm, bir de genetik olarak sonra toparlar diye düşünüyorum çünkü babasının da benim de maaşallahımız var
Bu arada, ecrenden haber varmı? Minik kıxı iyidir ve hastaneden çıkmıştır inşallah
Ooo sarkici adi gibi olmus kiiiz :)) isteee karsinizda Ahmeeettt Boooraaaadiyla yasasin pasa
Kiz bizimkilerde yun yatak yorgan yastik yaptilar. Aynen uyku seti istemedim ben de. Eski zaman isi bizimkileryun dossekten baska biseye totosunu koymasin kizcem
Besigimizi bizcok sevdik. Insallah bebisimiz de sever ve rahat rahat uyku ceker onda
Selam kızlar, iyisiniz maaşallah,
Halidem Şeyma ne kadar güzel bi isim maaşallah adıyla yaşasın güzel kızın,
Eakgül canım oğluşun ismi çok hoş olmuş bence, Ahmet ismini bi ara bende düşündüm çok hoş bi isim, yalnız Halidenin espiriye bayıldım, veee karşınızda Ahmeeeettt Boraaaaa
Canım beşiğin üstüne takılıyo alt açma yeri, şimdi takmadım ben onu, markası Kraft.
Kızlar doğumumu emin olun ilk size anlatıcam, siz benim kader arkadaşlarımsınız.
Eakgül canım haklısın neler yaşadık ama insan negatifi siliyo beyninden bende iyice düşününce aklıma geliyo, yoksa hiç hatırlamıyorum
Halide canım dr bu hafta banada bıraktırdı vitamini, artık gerek yok dedi, zaten vitamini çocuk için değil anne için kullandırıyoruz daha çok dedi. Çocuk zaten bizden sömürüyomuş biz vitaminsiz kalıyomuşuz.
Bu arada ben hastane değiştirdim arkadaşlar, gatadan memnun kalmadım, arkadaşımın tavsiyesi üzerine Turgut Özal hastanesinden randdvu aldım bugün ve gidip görüştük, çok memnun kaldım, inşallah doğumum da güzel geçer.
39.haftadayım ama bende tık yok, nst'de sancı neredeyse sıfır,
Ayrıca ben 22-23 kilo aldım ve büyük oranda sağlıklı beslendim ama benim oğlan küçük doğacak, 3100 gr. şimdi, dr muhtemelen bu civarda doğar daha kilo almaz dedi. Küçük diye üzüldüm ama bir yandan da normal doğum iri bebek çok zorlar zaten böylesi daha iyi diye düşündüm, bir de genetik olarak sonra toparlar diye düşünüyorum çünkü babasının da benim de maaşallahımız var
Bu arada, ecrenden haber varmı? Minik kıxı iyidir ve hastaneden çıkmıştır inşallah
Merhaba kizlar, 6eylul pazar gunu size yazmistim 8eylul dogumum var diye ama ogun aksam yediye dogru suyum geldi ve evladimi aldim kucagıma.. Suan 10gunluk oldu yazamadım o ara... İsmini ARAS koyduk, insallah ALLAH sizede nasip edicek azkaldi sizlerinde, opuyorum hepinizi hoscakalin.
Kuzu, yeni hastanen ve doktorun hayirli olsun insallah. Burada kendini cok rahat hissedip cok memnun kalasin insallah her seydennnayrica Sagolasin canimmm guzel guzel benim kizcemin adi yawww onun popişini yerim ben ee kader arkadasiyiz tabi ilk bizle paylasican ayrica massallah pasanin kilosu bence de normal dogum icin ideal. Benim doktor valla diyo ki kilo anne karninda onemli degil. Normal kiloda olsun rahat dogulabilsin. Sen de insallah bi avazda pirt diye cikarirsin insallah bebişi sanci olmayinca 41e kadar bekleyebiliyolar sanirim ama erkek usagi bu. Gununu tam doldurup gelir derler bizde. 9 ay 10gjnu
Bayram sonrasi benim de esim sehir disina cikacak ve o kadar cok uzuluyorum kio yokken hastaneye gitmekten ödüm patljyo eslerimiz bizim dert ortaklarimiz hayati onlarla omuzladik. Bebis sıkıntımizi ikimiz cektik.simdi o yanimda olmadan hastaneye gitmek zorunda kaljrsam heralde bu beni psikolojik olarak cok hirpalar insallah oyle bisey olmaz kizim babasını bekler de bizi uzmez
ecrennnn i ben de cok merak ediyorum.insallah her sey yolundadir
Rabbim buyuk. Elbet bizlere imtihan vericek. Dua edelim ki dermansiz dert vermesin. Bizi kaldiramayacagimiz yuk ile imtihan etmesin...
Canlarim nasilsiniz,merseray halide bebeklerinizin isimleri cok guzel rabbim hayirli yazilar yazsin halit pasa ve seyma sultan hosgelsinler insallah.smms canim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cok sevindim.eakgulum sen de alisverislere koyulmussun guzel gunlerde kullanin insallah.
Biz de iyi sayiliriz kizlar tesekkur ederim.pasam gunduz uyumuyordu 3 kisi zor yetiyorduk simdi gece de uyumuyor.insallah duzelir bebegim,bu anlarin tadini cikarmaya calisiyorum yine de.kizim prensesim hala kuvozde 67 gun oldu.bebek yogun bakimdan cocuk yogun bakima almislar suan ustu acik kuvozde ama yine oksijene bagli sondayla da anne sutu aliyor.biberonla 5 ml ancak cekebiliyor.bu hafta gittigimde kucagima vermediler malesef.sadece 1 kez alip sarilabildim pamuk sekerime.ona aldigim kiyafetleri giydirmek nasip olmadi.hastane oranin eski pusku citcitli body lerini giydiriyor cok uzuluyorum.fotograf cekmemize de izin vermiyorlar cocugumun buyumesini goremiyorum.15 ekimde ankarada acik kalp ameliyati olacak malesef cunku delikte kuculme yok henuz.bizde heberler boyle arkadaslar dua edin.
Canim benim guzel arkadasim.gazdan tahmin ediyoruz ikiniyor bacaklarini cekiyor kizariyor baya gaz cikariyor drla muayene etti ikisi de cok gazi var dedi gaz damlasi ve surubu kullaniyoruz.kolik seklinde uzun aglamalari yok sukur sadece coook sık uyaniyor huzursuz sancili.iki gecedir 2.5 tan beri ayaktayim pertim.gunduz de bir iki kez kesintisiz bir iki saat uyuyor kalani yatirdiktan 5 10 dakika sonra uyanma seklinde sonra tekrar pispislayip uyutuyoruz.o dedigin sesi de deneyeyim.fon sesi dinletiyorum biraz faydasi oluyor sanki.Ecrenim canım merhaba,
Daha iyisin hissediyorum ve çok daha iyi olacaksın canım. Oğlunun uyumamasına ne diyor doktorlar canım kolik mi diyorlar? Süt mü gaz yapıyor acaba mamayı denesen mi canım? Müzik falan dinlettin mi? Benim arkadaşım bebek ağlayınca kulagına eğilip şiiiiiişşşşşşşşş şiiiişşşşşşş diye ses yapıyor baya da sesli yapıyor bunu bebeğin kulağına o zmm bebek susuyor bir denesene canım sende.
Kızına sağlıkla inşallah kavuşacaksın . Rabbim ameliyatını sağlıkla geçirmesini ve hemen toparlanmasını nasip etsin inşallah. Başkent demi olacak ameliyat? Ben ankaradayım biliyorsun daha önce konuştuk. İhtiyacın olan herşeyde destek olmak isterim. Gsm numaramı özelden yazıyor olacağım.
Dualarım sizinle ..
Sağol canım benim, inşallah.halide şarkıcı yaptı oğlumu hahahaah
bu devirde para ya şarkıcılarda ya futbolculardaBana uyar hahahah gerçi bana kalsa veteriner olsun isterdim ama nasılsa meslek seçimi kendine ait :))) ilerde yaşayıp göreceğiz inşallah :)
Yeni hastanen hayırlı olsun canım. Bu arada 3100 kilo olarak gayet iyi. Sen doktora bakma 1 haftada 200 gr falan alır daha. Normal doğum için kilosu güzel iri olsa normal doğum zor olur.
ben 2450 doğmuşumbenden çıkan nasıl olur acaba. Genetik olarak sonradan büyüme şansı da yok Ana baba minik :))),
Ecrenden haberim yok. Merak ediyorum ama soramıyorum
Sağol canım teşekkür ederim.Kuzu, yeni hastanen ve doktorun hayirli olsun insallah. Burada kendini cok rahat hissedip cok memnun kalasin insallah her seydennnayrica Sagolasin canimmm guzel guzel benim kizcemin adi yawww onun popişini yerim ben ee kader arkadasiyiz tabi ilk bizle paylasican ayrica massallah pasanin kilosu bence de normal dogum icin ideal. Benim doktor valla diyo ki kilo anne karninda onemli degil. Normal kiloda olsun rahat dogulabilsin. Sen de insallah bi avazda pirt diye cikarirsin insallah bebişi sanci olmayinca 41e kadar bekleyebiliyolar sanirim ama erkek usagi bu. Gununu tam doldurup gelir derler bizde. 9 ay 10gjnu
Bayram sonrasi benim de esim sehir disina cikacak ve o kadar cok uzuluyorum kio yokken hastaneye gitmekten ödüm patljyo eslerimiz bizim dert ortaklarimiz hayati onlarla omuzladik. Bebis sıkıntımizi ikimiz cektik.simdi o yanimda olmadan hastaneye gitmek zorunda kaljrsam heralde bu beni psikolojik olarak cok hirpalar insallah oyle bisey olmaz kizim babasını bekler de bizi uzmez
ecrennnn i ben de cok merak ediyorum.insallah her sey yolundadir
Rabbim buyuk. Elbet bizlere imtihan vericek. Dua edelim ki dermansiz dert vermesin. Bizi kaldiramayacagimiz yuk ile imtihan etmesin...
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın gözün aydın.Merhaba kizlar, 6eylul pazar gunu size yazmistim 8eylul dogumum var diye ama ogun aksam yediye dogru suyum geldi ve evladimi aldim kucagıma.. Suan 10gunluk oldu yazamadım o ara... İsmini ARAS koyduk, insallah ALLAH sizede nasip edicek azkaldi sizlerinde, opuyorum hepinizi hoscakalin.
Canım benim her yazını okuduğumda gözlerim dolu dolu oluyor. Allah yardımcın olsun, sakın isyan etme Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Kim bilir buna sabretmekle derecen ne kadar yükseliyodur, elden bişey gelmiyo Allahın dediği olur, üzülmemeye kendini çok yıpratmanaya çalış bitanem, Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda acil şifalar versin inşallahCanlarim nasilsiniz,merseray halide bebeklerinizin isimleri cok guzel rabbim hayirli yazilar yazsin halit pasa ve seyma sultan hosgelsinler insallah.smms canim gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cok sevindim.eakgulum sen de alisverislere koyulmussun guzel gunlerde kullanin insallah.
Biz de iyi sayiliriz kizlar tesekkur ederim.pasam gunduz uyumuyordu 3 kisi zor yetiyorduk simdi gece de uyumuyor.insallah duzelir bebegim,bu anlarin tadini cikarmaya calisiyorum yine de.kizim prensesim hala kuvozde 67 gun oldu.bebek yogun bakimdan cocuk yogun bakima almislar suan ustu acik kuvozde ama yine oksijene bagli sondayla da anne sutu aliyor.biberonla 5 ml ancak cekebiliyor.bu hafta gittigimde kucagima vermediler malesef.sadece 1 kez alip sarilabildim pamuk sekerime.ona aldigim kiyafetleri giydirmek nasip olmadi.hastane oranin eski pusku citcitli body lerini giydiriyor cok uzuluyorum.fotograf cekmemize de izin vermiyorlar cocugumun buyumesini goremiyorum.15 ekimde ankarada acik kalp ameliyati olacak malesef cunku delikte kuculme yok henuz.bizde heberler boyle arkadaslar dua edin.
Canim benim guzel arkadasim.gazdan tahmin ediyoruz ikiniyor bacaklarini cekiyor kizariyor baya gaz cikariyor drla muayene etti ikisi de cok gazi var dedi gaz damlasi ve surubu kullaniyoruz.kolik seklinde uzun aglamalari yok sukur sadece coook sık uyaniyor huzursuz sancili.iki gecedir 2.5 tan beri ayaktayim pertim.gunduz de bir iki kez kesintisiz bir iki saat uyuyor kalani yatirdiktan 5 10 dakika sonra uyanma seklinde sonra tekrar pispislayip uyutuyoruz.o dedigin sesi de deneyeyim.fon sesi dinletiyorum biraz faydasi oluyor sanki.
daha iyi sayilirim evet canim zaman nelere alistirmiyor degil mi her seye ilac.kabullendim oncelikle yavrumu herseyiyle.sadece bicak altina yatmasini istemiyorum icim parcalaniyor aci cekecek diye ve de ayriyiz ona cok uzuluyorum.evet tatlim ameliyet baskent universitesi hastanesinde.dualarin ve iyi niyetin icin cok tesekkur ederim numarani da aldim gelirsem tanismak isterim.kendine ve kuzuna iyi bak canim allaha emanet olun
Sağol canım benim, inşallah.
Yok kız çocuğu şarkıcı mı yapcan, sen o kadar sene uğraş yemediğim iğne kalmasın uğraş didin sonra kalksın şarkıcı olsun
Benim çocuk daha kilo alcak gibi durmuyo zaten hep az alarak geldi bugünlere.
23 kilo aldım nüyük oranda sağlıklı da beslendim ama hep bana yaramış anam anlamadım gitti, demekki benim vücudumun daha çok ihtiyacı varmış beslenmeye
Kııız bu kiloları nasıl vercem ben, fıstık gibiydim yaaa
Sağol canım teşekkür ederim.
Kız demeee 41.haftaya kadar beklermi diyosun, önümüzdeki hafta içi doğarsa çok memnun olurum beklemesin daha yaa.
Bir de bir haftadır benim göbeğimde bir kaşıntı var anlatamam, kendimi çatal bıçaklayadım var, ağrılı bir kalıntı anlatamam. Çatlak olan yerlerim kaşınıyo karnımın alt taragı ve göbek deliği vivarı ama yırtıyorum yani öyle böyle değil. 7.ayda başlafı bemim çatlaklar hiç bir zaman böyle bi kaşıntım olmadı, internetten baktım pupp diye alerjik bi hastalık hamilelerde görülüyomuş son haftalarda çıkıyomuş doğumdan sonra geçiyomuş, dra söyledim bi krem verdi sabah skşam birer kez sür dedi günde 20 kere sürüyorum banamısın demiyo yaaa, hayatımda görmedim böyle kalıntı, korkuyorum kaşırken yırtılcak çocuğumu doğal sezeryanla çıkarcam kendim
Canım valla doğru diyosun kocalarımız olmasa napardık, seninki bayramdan sonra gidiyomuş benimki dün gitti İstanbul'a, biliyosun bizim tayin oraya çıktı bu 2 gün katılması gereken önemli bişey varmış, o yokken doğurcam diye ödü kopuyo , benimde tabi
Yarın akşam gelecek inşallah
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın gözün aydın.
Ayy bende doğurmak istiyom artııııkk
Darısı başıma hayırlısıyla
Canım vaktin olduğunda doğum hikayeni yazabilirsen çok sevinirim, bendd normal doğum istediğim için sürekli doğum hikayeleri okuyorum kafayı yicem nerdeyse acaba nasıl başlıcak diye düşünmekten
Guzel arkadasim allah razi olsun sabretmekten baska caremiz yokki rabbim yavruma acisin aci cektirmesin.sixin adiniza cok seviniyorum biliyormusun son haftalara geldiginiz icin rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin hepinize hele 39 super bi hafta masallah.gonlune gore bir dogum olur umarim.allah yardimciniz olsun canim benimCanım benim her yazını okuduğumda gözlerim dolu dolu oluyor. Allah yardımcın olsun, sakın isyan etme Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Kim bilir buna sabretmekle derecen ne kadar yükseliyodur, elden bişey gelmiyo Allahın dediği olur, üzülmemeye kendini çok yıpratmanaya çalış bitanem, Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda acil şifalar versin inşallah
Canim benim sagolasin baktim 550 sifir ikinci eli 200 civari baya pahali bi sorayim esime.Canım anakucakları satılıyor mesela tiny love 3'ü birarada uykucu ana kucağı. Gazlı bebeklerde işe yarıyor. Titresimli. ona bir bak istersen. Sıfırı pahalı ama ikinci elleri daha uygun zaten bebek 6 aydan fazla kullanamıyor. Bende bebeğime bundan alacağım biriylede anlaştım ama kıyamadı ürününe :) Netleşmedi daha.
Geldiğinde mutlaka ara canım ben hastaneye de gelebilirim ,
Bebekler güçlü olur inşallah herşey yolunda olacak canım.
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?