- 29 Ağustos 2015
- 1
- 5
- 86
- 39
Canim aynen haberler felaket. Artik izleyecek gucum gelmiyor. Allah vatanimizi hainlerden korusun insallah.Kızlar selam nasılsınız ?Geçmişi tam okuyamadım. Şu haberler iyice sinirlerimi bozdu elimden bişi gelmiyor anca aglıyorum. Eşim tv yi sökmek üzere izlemeyim diye..
Pztsi şeker yüklemesini yaptık sonuc şekersizmişiz sorun yokmuş. Bebeğin hareketleri daha belli artık çok şükür bu günlere. ve sürekli aç geziyorum. yapacak yemek de gelmiyor aklıma. Ben bu haberler yüzünden depresyona girdim galiba...
Ayrica cok sukur sekerinjn cikmamasina da cok sevindim kuzucumKızlar selam nasılsınız ?Geçmişi tam okuyamadım. Şu haberler iyice sinirlerimi bozdu elimden bişi gelmiyor anca aglıyorum. Eşim tv yi sökmek üzere izlemeyim diye..
Pztsi şeker yüklemesini yaptık sonuc şekersizmişiz sorun yokmuş. Bebeğin hareketleri daha belli artık çok şükür bu günlere. ve sürekli aç geziyorum. yapacak yemek de gelmiyor aklıma. Ben bu haberler yüzünden depresyona girdim galiba...
Ayrica cok sukur sekerinjn cikmamasina da cok sevindim kuzucum
Canim bence masrafa girip ofa yapma.yatak odasina bi park yatak at.zaten 1şene bize bagli usaklar. Enzir kalk emzir kalk zor olur ayri yerde. Ki ayri odaya koymasan da yatak odasinda yine yatak alican yine masraf edicen. Hiic kuzumsuz yere parana kiyma yazik.o para ile cocuguna daha gerekli seyler alirsin.teşekkür ederim canım. ben şeker çıkmaz bende yapmayın test dedim dinlemedi doktor beni. Bu arada doğum öncesi konuşmayı da yaptık tamamen keyfin bilir istersen sez.istersen normal dedi. ( ani ve beklenmedik bir durum hariç tabi)
Senin kuzuş da doğum şekline giriyor. Maşallah bu günlerimize :)
bu arada hala park yatak mı normal yatak mı vs ye karar veremedik. Ne zor işler ya. Çilek mobilyadaki indirimli fiyatlarda ay sonunda bitecek diyorlar ama bilemedim..
Bacak kramplarım çok kötü halidem ya. bi giriyor kramp agrısı bir gün sürüyor resmen. Çok erken başladı :)
Canim bence masrafa girip ofa yapma.yatak odasina bi park yatak at.zaten 1şene bize bagli usaklar. Enzir kalk emzir kalk zor olur ayri yerde. Ki ayri odaya koymasan da yatak odasinda yine yatak alican yine masraf edicen. Hiic kuzumsuz yere parana kiyma yazik.o para ile cocuguna daha gerekli seyler alirsin.
Ha bir de bizim burda derler ki usagin yedigi kâr, giydigi zarardir. Yani cok ust bas almayin denmek isteniyo. O yuzden kiyafete de cok paralar harcama. Valla ben ge en topigin birinde bbeklerine aldiklari seylerin resimlerini atan bi uye gördümsok gecirdim. Hatta dedim ona ki senin aldiklarini gorunce ben bebisime bisey almamisim gibi geldi :)
Su an temizlok yapiliyo evde. 2bayan geldi. Ev ayakta. Ben yorgun uykusuz. Gene ne kadar yapmasam da bayanlarin pesinde geziyorjm.ayaktayim sureklj. Perdeleri makineye atip cikarip veriyorum onlara.belim de hafif agrim varbiraz kivamlj beyaz akintkm oldu söylemesi ayip... dua edin de sag saljm Mevlamin izni ile bu isin de üstesinden gelebileyim
Hmmm o Zaman sen her halukarda alacan :) benim park yatak kraft. Park yatakta kenar demirlerin disarda ve genis olmasina dikkat edilmesi gerekiyomus ki dayanikli olsun seker. 569a aldik sanirim ama daha uygunlari da vardi. Maum biz tek yatak alinca o parayi verdik :)Canım evimiz çok katlı bizim. ben her durumda 2 yatak almak zorundayım ona bir de dolap ile şifonyer alınca oda oluyor napam :) Alfemo da begendim fiyatı ucuz o da kalmamış. Park yatak da kraft'ınkileri beğendim. Annemler yatak için 1000 lira verdi onlarınkiyle ahşap küçük sallanan alayım aşağıya da park diyorum bakalım. Kıyafetlerin alışverişi için Ekim sonu Kasım ortası diyorum çünkü kışlıklar çıkmış mıdır? Bebek Aralık sonunda doğacak şimdi satılanlar yazlık mı acaba onu hiç bilmiyorum. Kendime de afilli gecelik alacaktım vazgeçtim. Kimin doğumuna gittiysem ( sezeryandı hepsi de ) beline kadar kan içindeydi. Basit penye gecelikler daha iyi olur sanırım. O işleride Kasım da halledeceğim inşallah.
Evet Halidem ne günler gördük, az ağlamadım burda salya sümük, amh değerimin düşüklüğünü öğrenince hastaneden çıkıp o maltepe sokaklarında ağlayarak dolaştığım karanlık akşamı hiç unutmuyorum. Allaha çok şükür bu günlere geldik, bi de hayırlısıyla kucağımıza alırsak bizden mutlusu yok inş.Anacim sen dogur da sag salim insallah pesinden gelelim.. ah merserayim ahhh.. hatirliyorum da yurt disindan gelisin...muayene olusun.. muayeneden sonra sulu goz sulu goz benim rezervim azmis diye yazisin..sonra yemeler icmeler...opu... transfer... belirti aramalar... ne maceralar yasadik.. baskasi anlamaz bunlari ama bunlar bizim hikayemiz iste..bunlar bizim mucizelerimiz. Rabbime sukurler olsun ki hayir haber almak bu zamana kadar gelebilmek nasip oldu. Simdi de insallah Mevlam nasip eder de sag salim yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz... sirayla saglikli dogumlar yapabilelum insallahh... dualarim sizlerle kuzularrrr
Canım krampların geçmesi için bol yoğurt süt tüket, hem magnezyum eksikliğinden hem kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo, bendd de olmuştu yoğurt tüketimini artırınca geçti.teşekkür ederim canım. ben şeker çıkmaz bende yapmayın test dedim dinlemedi doktor beni. Bu arada doğum öncesi konuşmayı da yaptık tamamen keyfin bilir istersen sez.istersen normal dedi. ( ani ve beklenmedik bir durum hariç tabi)
Senin kuzuş da doğum şekline giriyor. Maşallah bu günlerimize :)
bu arada hala park yatak mı normal yatak mı vs ye karar veremedik. Ne zor işler ya. Çilek mobilyadaki indirimli fiyatlarda ay sonunda bitecek diyorlar ama bilemedim..
Bacak kramplarım çok kötü halidem ya. bi giriyor kramp agrısı bir gün sürüyor resmen. Çok erken başladı :)
Canim bence masrafa girip ofa yapma.yatak odasina bi park yatak at.zaten 1şene bize bagli usaklar. Enzir kalk emzir kalk zor olur ayri yerde. Ki ayri odaya koymasan da yatak odasinda yine yatak alican yine masraf edicen. Hiic kuzumsuz yere parana kiyma yazik.o para ile cocuguna daha gerekli seyler alirsin.
Ha bir de bizim burda derler ki usagin yedigi kâr, giydigi zarardir. Yani cok ust bas almayin denmek isteniyo. O yuzden kiyafete de cok paralar harcama. Valla ben ge en topigin birinde bbeklerine aldiklari seylerin resimlerini atan bi uye gördümsok gecirdim. Hatta dedim ona ki senin aldiklarini gorunce ben bebisime bisey almamisim gibi geldi :)
Canım küçük beşiği 1-2 sene sonra kullanamıcaksın aynı şekilde park yatağı da, 2 tane yatak elinde kalcak, madem oda yapcaksın büyüyen yataklı alman daha kullanışlı olur daha uzun süre kullanırsın, tabi sen bilirsin. Kıyafet alışverişini bencede çok abartma ihtiyaç duydukça alırsın ve çok hediye gelcek zaten. Ama son ayına bırakma dolaşmak çok zor oluyo. Ulusta çıktıkçılar yokuşunun arkasında markalı şeyleri bile çok ucuza bulaniliyomuşsun ama ben oraya gidemedim hiç gözüm kesmedi oralarda dolaşmayı, akşında bulunsun canımcımCanım evimiz çok katlı bizim. ben her durumda 2 yatak almak zorundayım ona bir de dolap ile şifonyer alınca oda oluyor napam :) Alfemo da begendim fiyatı ucuz o da kalmamış. Park yatak da kraft'ınkileri beğendim. Annemler yatak için 1000 lira verdi onlarınkiyle ahşap küçük sallanan alayım aşağıya da park diyorum bakalım. Kıyafetlerin alışverişi için Ekim sonu Kasım ortası diyorum çünkü kışlıklar çıkmış mıdır? Bebek Aralık sonunda doğacak şimdi satılanlar yazlık mı acaba onu hiç bilmiyorum. Kendime de afilli gecelik alacaktım vazgeçtim. Kimin doğumuna gittiysem ( sezeryandı hepsi de ) beline kadar kan içindeydi. Basit penye gecelikler daha iyi olur sanırım. O işleride Kasım da halledeceğim inşallah.
Kız dur heyecanlanma beni de heyecanlandırdınMerserayy immm canim benim inan sen kadar heyecanliyim :) hafi dogur artik kizzz hayirlisiiyla sagliklaaa :) De mi vok sukur bu gunlere gelebildik. Rabbim saglikla kucagimiza alip biyutebilmwyi de nasip etsin. Besiginize bayildim bayildim massallahhh pasamiz guzel saglikli huzurlu gunlerde kullansin. Icinde rahat rahat pirt yapsin bu arada isim buldunuz mu? Ne koyuyorsunuz Paşanın adını?
Bu bahsettiğin karnin katilasmasi nasi oluuo. Ben de sukur simdilik ne agri bne bisey var.
Vitaminlere dvam ediyo musub? En sonki kontrolde doktor decaviti de bıraktırdi bana. Coraspini 32.haftada birakmistim zaten. Bi kan ilaci kullaniyorum bi kalsiyum magnezyum karisimi bir de omega 3. Gerci doktor neden omega 3 aldigimi sordu. Ben de balik hiiiiic yemedigimi soyleyyince tamam dedi.
Sen neler aliyosun? Bir de dogum icin yontem konustunuz mu hic?
Massallah adiyla yasasin insallah pasam benim :)) isim şeyma koyucaz insallah. ALLAH nasip kismet edersr :) kiz ben de oyle topaklaninca diyorum toplaniyo bi yere heralde.demek farkliymis hmmmKız dur heyecanlanma beni de heyecanlandırdın
Oğlumuzun adını Halit koyduk canım, herhangi bir büyüğümüzün veya tanıdığımızın adı değil(herkes ilk bunu soruyo) çok modern isimler düşünmüyodum ben, ömer, halit arasından seçim yaptık, bu isim kulağamıza hoş geliyodu, babası da bunu beğendi daha çok, anlamı sonsuz ebedi demek.
Senin prensesin adı bellimi? Bak kız annelerine ayrı bi ilgi gösteriyom ona göre
Kasılmalarımı şöyle tarif ediyim; karnım aniden taş gibi sertleşiyo, bebek bir yerde topaklanmış gibi, sonra yavaş yavaş açılıyo, önceden gerçekten oğlum toplanıyo zannediyodum ama kasılma olduğunu sonra farkettim.
Doğum için de biliyosun normal doğum istiyorum kısmetse, drum da normal doğumu destekliyo şimdilik bi sıkıntı görünmüyo, yarın yine kontrolüm var bakalım doğum görünüyomu ufukta
Dr sana decaviti niye bıraktırdı anlamadım canım, bebeğin kilosumu fazla? Sonuna kadar kullanılıyor diye biliyorum ben. Ben de decavit kullanıyorum ve gynofren adında bi demir ilacı kullanıyorum başka bişey yok.
Yatağımızı beğenmişsin teşekkür ederiz teyzesi, daha iyisi prensesimizin olsun inşallah
Hmm
Hmmm o Zaman sen her halukarda alacan :) benim park yatak kraft. Park yatakta kenar demirlerin disarda ve genis olmasina dikkat edilmesi gerekiyomus ki dayanikli olsun seker. 569a aldik sanirim ama daha uygunlari da vardi. Maum biz tek yatak alinca o parayi verdik :)
Kiz hastane icin sakin oyle suslu puslu kaliteli almaa zaten. Alirsan da evinde giy.hastanede ziyan etme o guzellikleri :) ben camasir satan bi yerden aldim bi tane gecelik.bir de lohusa pijamasi ki ikisine toplam 100lra vermisimdir. Sabahliginda lcw dan aldim.30lira miydi neydi :) hastaney cicik entari goturemem hic :)
Evet Halidem ne günler gördük, az ağlamadım burda salya sümük, amh değerimin düşüklüğünü öğrenince hastaneden çıkıp o maltepe sokaklarında ağlayarak dolaştığım karanlık akşamı hiç unutmuyorum. Allaha çok şükür bu günlere geldik, bi de hayırlısıyla kucağımıza alırsak bizden mutlusu yok inş.
Ülkenin durumu hakkında bende söyleyecek bişey bulamıyorum. Allah tez zamanda bu akan kanı durdursun, hainlerin sebep olanların cezalarını versin inş.
Bu arada gittikçe ağırlsştım, son haftalar zor diyolardı gerçekten çok zor oluyo, oturup kalkmak yatakta dönmek o kadar zorki. Artık 39.haftaya giriyorum her an gelenilir diye heyecandayız. 2 hafta önce afedersiniz o bölgemin kemikleri dayak yemişim gibi ağrıyodu şimdi baya azaldı hafif oluyo, çatı kemiği genişliyomuş meğer, braxton hicks kasılmalarım oluyo tamamen ağrısız, arada bi taş gibi kadılıp kalıyo karnım ama bu durum 1 aydır var, bir de 3 gün önce öğlen ilk sancımı yaşadım, heyecanlandım bugün doğurcakmıyım acaba diye ams bi daha olmadı, şimdi de bildiğin turp gibiyim hiç bir doğum belirtim yok. Sona yaklaşınca insan strese girmeye başlıyo gerçekten.
Bakalım size ne zaman yazcam burdan, kızlaaaarrr ben doğurdum diye
Canım krampların geçmesi için bol yoğurt süt tüket, hem magnezyum eksikliğinden hem kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo, bendd de olmuştu yoğurt tüketimini artırınca geçti.
Kız o lafı bizde de derler, çocuğun yediği helal giydiği zarar diye:) evet topiclerde görüyorum bazı bayanlar 25 çocuğa yetecek kıyafet alıyolar maaşallah, çoğu ellerinde kalacak ettafında uyaran kimse yok demekki, insan hevesleniyo tabi bende mağazalatın önünden geçerken zor tutuyorum kendimi, ama aynen senin gibi düşünüyorum sonra gerekli ihtiyaçlarına yönelik harcama yaparım diyorum.
Yatak konusunda da aynı fikirdeyim bi park yatağımız var, zaten en az 1 sene yanımda yatcak, sonra odasını ayırırken tam neye ihtiyacım olacağı netleşir ona göre güzel bişey alırım oğluma diyorum. Yatağımız da bu
Eki Görüntüle 1630694
Viscon yatak ve nevresim takımı aldım cibinlik aldım, hazırladım yatağı çok şirin oldu, bi oğlum eksik içinde :))
Canım küçük beşiği 1-2 sene sonra kullanamıcaksın aynı şekilde park yatağı da, 2 tane yatak elinde kalcak, madem oda yapcaksın büyüyen yataklı alman daha kullanışlı olur daha uzun süre kullanırsın, tabi sen bilirsin. Kıyafet alışverişini bencede çok abartma ihtiyaç duydukça alırsın ve çok hediye gelcek zaten. Ama son ayına bırakma dolaşmak çok zor oluyo. Ulusta çıktıkçılar yokuşunun arkasında markalı şeyleri bile çok ucuza bulaniliyomuşsun ama ben oraya gidemedim hiç gözüm kesmedi oralarda dolaşmayı, akşında bulunsun canımcım
Kız dur heyecanlanma beni de heyecanlandırdın
Oğlumuzun adını Halit koyduk canım, herhangi bir büyüğümüzün veya tanıdığımızın adı değil(herkes ilk bunu soruyo) çok modern isimler düşünmüyodum ben, ömer, halit arasından seçim yaptık, bu isim kulağamıza hoş geliyodu, babası da bunu beğendi daha çok, anlamı sonsuz ebedi demek.
Senin prensesin adı bellimi? Bak kız annelerine ayrı bi ilgi gösteriyom ona göre
Kasılmalarımı şöyle tarif ediyim; karnım aniden taş gibi sertleşiyo, bebek bir yerde topaklanmış gibi, sonra yavaş yavaş açılıyo, önceden gerçekten oğlum toplanıyo zannediyodum ama kasılma olduğunu sonra farkettim.
Doğum için de biliyosun normal doğum istiyorum kısmetse, drum da normal doğumu destekliyo şimdilik bi sıkıntı görünmüyo, yarın yine kontrolüm var bakalım doğum görünüyomu ufukta
Dr sana decaviti niye bıraktırdı anlamadım canım, bebeğin kilosumu fazla? Sonuna kadar kullanılıyor diye biliyorum ben. Ben de decavit kullanıyorum ve gynofren adında bi demir ilacı kullanıyorum başka bişey yok.
Yatağımızı beğenmişsin teşekkür ederiz teyzesi, daha iyisi prensesimizin olsun inşallah
Massallah adiyla yasasin insallah pasam benim :)) isim şeyma koyucaz insallah. ALLAH nasip kismet edersr :) kiz ben de oyle topaklaninca diyorum toplaniyo bi yere heralde.demek farkliymis hmmm
Ay massallah normal dogum yapicannn...dogum hikayeni dinlemek icin sabirsizlaniyorum :)
Gelisimi iyi dedi bıraktırdı ama icsem mi ki bilemedim bak simdi...yarin kontrol sonrasi mutlaka yaz bize de. Persembe de benim kontrol var.insallah ikimiz ve tum hamisler icin her sey yolundafir :) hayir haberle gel sekerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?