- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398

Kızlar bu doğum konusu beni sinirlendirmeye başladı..
Aslında ne kadar özel ve güzel olması gerekiyor dimi. Ama ben şimdiden sinir oldum.
Öncelikle herkes burnunu sokuyor. 3 gün daha dişini sık 2016 doğumlu olsun diyenler, zamanı gelmemiş bebeği niye sezaryenle alıyorsun diyenler, ameliyathane çok soğuk donacaksın diyenler, aaaa seni kesecekler diyenler...
Ya bi susun ! size ne.. ben bu çocuğu 5 yıl bekledim arkadaş. Çok biliyorsanız gelin siz doğurtun diyesim geliyor..
Bir yandan da dediklerinde haklılık payları var iyice cinim tepeme çıkıyor.
İlk günden bu yana hep sakin bir doğum istedim. Hastane kalabalık olmasın. Bebeği ilk emzirirken kimse gelmesin. Doğumdan sonra odaya yollanmasın bende kalsın benim yada babasının kokusunu alsın diye. Ama 7 sulalenin haberi oldu. Herkes dört gözle benim doğumu bekliyor. Beklemeyin arkadaş! ben ilk 20 gün bebeği kimseye vermek kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum. Haksız mıyım? Evet olabilirim. Önüne geçebilir miyim? Bilmiyorum.
Niye bu kadar gerginim kızlar ?
Doktorum yok tatile gidiyor.Ben onun dışında birine doğum yapmak istemiyorum. Ya o yokken doğum başlarsa? Tüm planlar bozulur. Eşim doğuma giremez. Belki hiç tanımadığım doktorla enerjim tutmaz. Ben güle oynaya doğum yapmak istiyorum hiç tanımadığım birinin doğuma girmesini değil. En başından beri takibimi yaptı. Hassas noktalarımı biliyor.
Kızlar 39+4 de bebek tam gelişmiş olmuyor mu? Yani erken olmaz dimi? bebeğe haksızlık etmiş olmam dimi.
Bişi diyiverin nolur