Merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir,
Eakgül canım sezeryan maalesef sıkıntılı, 2 haftada toparlandım diyenler nasıl toparlandı merak ediyorum ama ben 2 ay bittikten sonra rahatlamıştım biraz, hala geceleri çok sık yat kalk yaparsam acıyo orası.
Canım sarılık için bebeğine şekerli su ver hiç korkma, dr vermeyin dedi diye inatla vermedim annemle çok zıtlaştık annem dediki benim 5 doğumumda da drlar veriyodu şekerli suyu şimdi neoldu falan diye çok zorladı, 1,5 ay sonra hala geçmeyince tekrar tahlil yapalım dediler ben de oğlumun minik elinden yine kan alınmasını istemediğim için en sonunda şekerli su verdim ve inanırmısın 3 günde rengi toparladı yavrumun 1 hafta boyunca hergün 30-40 cc verdim ve tamamen geçti şimdi bembeyaz pamuk gibi oğluşum maaşallah
Sütün için bol bol sık sık emzir ve bol sıvı almaya dikkat et canım, bir de et ye acayip sütümü arttırdı canım,
Allaha çok şükür hala sadece anne sütü veriyorum ve derin dondurucuda 8 poşet sütüm var sağıp sağıp biriktiriyorum 2 günde biriktirdiğimi atıyorum hepsi 150 cc kadar var canım maaşallah diyelim.
En başından beri sütüm için çok kararlıydım ve elimden geleni yaptım, sonra rutine girdi şimdi normal yemeğimi yiyip bol su içiyorum, protein ağırlıklı besleniyorum ve günde ortalama 4 litre su içiyorum Elhamdülillah yeterli oluyo sütüm, ve işin güzel tarafı kilo vermeye de başladım.
Tabiki mama vermek kötü birşey değil sütün yetmiyosa naapacaksın, takviyede bulun mamayla ama mutlaka ısrarla emzirmeye devam et canım
Halidem nasılsın Şeymacık nasıl?
Kız benim 6 ocak'ta transferim olmuştu, şimdi dünyalar güzeli oğlum kollarımda 6 ocakta ana rahmine düşüşünün yıldönümü diye kutlama yaptım resmen

Sen de geçen sene bu zamanlar İstanbula tedaviye gitmek için gün sayıyodun canım, benden 1 ay sonra hamile kaldın ama bizim veletler aynı anda doğdu birbirlerini kucakladılar

Yeloyelo canım sen nasılsın yavrucuk nasıl?
Kızlar topiğimizde doğum yapmayan kalmadı çok şükür hrpimizin yavrusu kucağımızda Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ecrenden haberi olan varmı? Kızı hastaneden çıktımı? İnşallah iyidirler