- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
eakgull canim Allah kolaylik versin
Bizde de emmeme sorunu var oglum memeyi almak istemiyor sütüm desen zaten az ama nekadar az hicbisekilde anlayamiyorum beslenme duzenimiz hic yok oyle yiprandim ki zor bebek gercekten insani cok yipratiyor insallah duzene girer en kisa zamanda canim
Bem de doktorumla konusup mamayi birakmayi demeyecegim ama mama vermeyince benimki krize giriyor aglamaktan memeye alissim diye ac birak diyorlar kiyamiyorum nasil yapicaz nasil olacak oladr caresiz kaliyorum ki kimse de anlamiuo gercekten her kafadan bi ses mama versem kiziyolar niye verdin vermesem cocugum gozume baka baka agliyor dayanamiyorum ki
Emme pozisyonuyla ilgili tarif edebilecegin biseyse ogrendiklerini benimle de paylasirmisin belki bana da faydasi olur
Buarada benim oglum da karni toksa bazen 4-5 saat uyudugu oluyor ilk zamanlar uyandiriyordum ac kaldi diye agliyordum surekli uyanip emmiuordu cunku aMa biraktim artik uykuya daha cok ihtiyaci var demekki diye dusunuyorum
Canim mamayi yap ve ver tabiki. Emzirecegiz diye bebegi hasta mi edelim. Bosver milleti ya herkes birsey diyor. Benim gogusum yara bicakla kesmis gibi canim cok aciyor birsey olmaz emzir diyorlar :) meme ucunu bi kes bakim birsey olur mu diyesim var.
Canim dimdik otur. Omuzlar geride.
Koluna bebegi yatirirken bebegin gobegi senin gobeginde olacak. Agzi tam memenin basinda. Kafasi dirsek le kol arasin kafa si destek alacak sekilde kavrayacaksin. Memeni avuc icinde bas parmak ustte dort parmak altta c seklinde tut. Meme ucu nu gerginlestir sivazlar gibi. Agzina kahve kisimla girsin diye.
Bu arada eşim mama yapiyor memeyi bebege verince dudak kenarindan siringa ile az az veriyor. Bora da sut memeden geliyor saniyor. Döke saça veriyoruz.
Cidden cok yorucu. Allahima bu günler icin sukurler olsun canim.
Operim