Benim kiz da süt alerjisi var.ama siddetli değilHalidecim Hipp'in ürünlerini tavsiye ederim ben, arada bir onlardan yediriyorum haftada bir falan, geçen gün eşim bana sormadan herobaby'nin sebze püresini almış pek sevmedi oğlum zaten bende beğenmedim çünkü içindekiler kısmında ayçiçek yağı ve şeker olduğu yazıyodu
Ben sebze pürelerine tereyağı koyuyorum, ayçiçrkyağı iyi bir yağ değil niye koymuşlar diye kızdım ayrıca şeker olmaması gerekir,
Canım muhallebiyi de ben şöyle denedim birkaç kez, 1 tatlı kaşığı irmik 2 tatlı kaşığı pirinç unu 1 subardapı kaynamış soğumuş su ile pişirdim tam dolu bir kase çıkıyo, benim oğlum sevmedi, içine muz ezip koydum öyle de yemedi
Bende bilemiyorum ne yedireceğimi
Normal yaptığım yemek ve çorbalardan tuz ve baharat koymadan önce bir kepçe ayırıyorum sonra koyuyorum tuzunu baharatını,
O ayırdığımı blendırdan geçirip yediriyorum onları yiyo
Ama ona özel yaptığım mamsları yemiyo arkadaş
Ben bi çocuk druna gidio hem genel bir kontrol ettirmeyi hemde beslenme konusunda biraz tavsiye almayı düşünüyorum
İnternette yazan herşey doğru olmuyo maalesef, 6. Ayda yumurta sarısına başlanabilir yazıyo pek çok yerde, ben bir parça yedirdim alerji oldu çocuk bir daha vermedim, sonra bi arkadaş 8.aya kadar yumurta verilmez dedi, ama internetten bak 6.ay bebek kahvaltılarının çoğunda yumurta var
Neyse benim velet durmuyo
Öptüm sizi
Sinirkm bozukdu. Az evvel bi topikte size yazdigim muhalleni tarifi istedigim mesaji yazmistim.ordan biri yazmis ki bana " bu yazdiklarinla zehirleme bebeği."
Bu ne demek ya. Cinler tepeme cikti. Bu insanlardaki senin yavrunu senden cok dusunuyormus gibi davranma luzumsuzlugu beni geriyor arkadas.
Analarimiz muhallebi vermis de biz buyumemis miyiz. Ayrica essek degiliz heralde. Yavrumuzu onlardan daha cok dusunecek kadar insaniz.
Seker naber nasilsinNasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli
Hepimiz koşuşturmaktan giremez olduk buraya
Eakgül canım ben tam 6.aya girerken regl oldum
Oğluşum bu hafta diş çıkardı ve çok şükür pek sorunlu geçmedi
7,5 aylık olduk boy 74 cm kilo 8700 gr
Bu ay hızlıca boy attı arkadaş
4 ayak şeklinde emekleme pozisyonunda duruyo ama henüz emeklemiyo olduğu yerde sallanıyo çok komik
Sizin bebiklerden naber arkadaşlar
İnşallah hepiniz iyisinizdir
Selam canımcımSeker naber nasilsin
Masallah dis cikmis gozunuz qydin :) dis bugdayi yaptiniz mi ya da yapacak kisin. Nette goruyorum harika dis şeklinde pastalar var. Cok hecesleniyorum ben ama yaşadığımız yerde maalesef boyl seyler yapan yerler yok. Bizim kizda dis yok. Emeklemiyor. Ama kafasini yere koyup ayaklarini yuruyormua gibi cirpiyor :) deve kusu misali. Kafayi gomup yurudugunu zannediyo. Arada da kadfayi kaldieip bakiyo ki nerdeyim ilerlemis miyim
Bizim kiz da 72cm 9kilo
Canim sen 9.ayda kizamik asisi yaptiracak misin?
Ay canım çok sevindim yaakızlar beni hatırladınızmııııı rabbim banada nasip etti tedavisiz hemde banada dua edermisiniz bebeğimin sağlığı için bu arada prensesimiz olacak inşallahhhh
Gozun aydin canim.insallah sag salim kucaginiza alirsinizkızlar beni hatırladınızmııııı rabbim banada nasip etti tedavisiz hemde banada dua edermisiniz bebeğimin sağlığı için bu arada prensesimiz olacak inşallahhhh
çok sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinAy canım çok sevindim yaa
Çok güzel bir haber
Allah tamamına erdirsin sağlıklakucağına al inşallah
çok sağol halidecim rabbim evladınada sağlık sıhhat versin inşallah canım bu mübarek günlerin hürmetineGozun aydin canim.insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
Canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldümMoralim bozyk. Kizimdaki kalca geriligi 3aydir cift bez kullanmamizia rağmen duzelmemiz. Abduksiyon cihazi takilacak bugun. Dualarinizi bekleriz. Ve hayirki kandiller canlar
Iyı çok şükür canımCanım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
Allah şifa versin tez zamanda Şeymamıza
Son durum ne Halide, şimdi nasıl?
Canım tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun üzülme sakın çok şükür ki düzelebilcek bişeyIyı çok şükür canım
Bizden daha dayanıklı masallah kuzum
Belden kemer gibi takılıyor. Bacakları ayrı tutuyor. İnsallah gececek. Kızım bunu da atlatacak inşallah
Sen nasılsın oğlusun nasıl.yemeklerle arası nasıl .dişleri ne alemde paşanın
Maşallah paşam dişlerinş i sevsinler. Şeymamız da diş yuk :) annem geç çıksın daha iyi diyor. Ben de heveslendim o minik dişleri görmek için :)Canım tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun üzülme sakın çok şükür ki düzelebilcek bişey
Bizde iyiyiz alttan iki dişi de çıktı biraz sıkıntısı oluyo haliyle, ama çok şükür öyle gece uykusuzluğu falan olmadı gündüz mızmızlığı oluyo bazen
Yemekle arası fena değil kahvaltı olarak yarım elma püresi 3-4 tane hipp bisküvi rezene çayıyla yumuşatıyorum yumurta sarısı tuzsuz peynir bir tatlı kaşığı çekilmiş ceviz ve bir tatlı kaşığı pekmez katıştırıp veriyorum
Yumurta sarısını günaşırı koyuyorum tabi
Bazen de tereyağında peynirli omlet yapıyorum bazen zeytin ezerek veriyorum
Öğlen 2-3 kaşık yoğurt veriyorum akşama doğru sebze püresi yada çorba yapıyorum kıyma koymaya başladım, iki gündür de tavuklu şehriye çorbası veriyorum
Akşamları yatmadan önce de hipp'in tahıllı iyi geceler muhallebisinden yapıyorum onu pek sevmiyo yarım muz ezip koyuyorum içine öyle yiyo
Gün içinde 1-2 kez emziriyorum asıl emmesi gece oluyo 3-4 saatte bir uyanıp emiyo
Şimdilik böyle Halidem. Arada bir bunlardan vermediğim ya da verenediğim zaman da oluyo tabi yediklerimizden de veriyorum azar azar
Şeyma nasıl besleniyor sen neler veriyosun? Senden de fikir alıyım bacım bazen insan farklı ne deneyim diye düşünüyo
Eakgül nerelerdesin bacım bi ses ver
Eakgül canım boracığıma geçmiş olsun. Bebek egzama şeyma da oldu. Egzama alerji kökenli oluyor. Ne dokunmuş olabilir yakışıklıya?iyi geceler canım arkadaşlarım.
halidem canım benim hiç merak etme takılan aparatla kısasürede kalça çıkıklığı gececek canım. Rabbim tez zamanda sağlık versin insallah.
icecreamam beniiiimmmm :) Çok sevindim. Her zaman duamdaydın. Sağlıkla gelsin güzel kızın. Çok sevindim. Böylelikle sayfamızda herkes hamile oldu :) Çok şükür rabbime :)
Merserayım canım benim hayırlı olsun dişleriniz :) Apalamadan yürüyecektir tosunum :) Çok şükür bu gnlerimize.
Kızar bende kısa süreli konyaya gittim geldim. Cuma dönecektim ama eşime sürpiz yapıp bugün geldim. Ama eşim yok piyasada.... saat gece 1 oldu. uyku tutmadı beni de nete gireyim dedim.
Görüşmediğimiz zamanda sıyırmakla meşguldum. Gömük Pipi denen durumla uğraşıyorum. Aynı zamanda bora egzama oldu. ( Derma deniliyormuş halk arasında ) Onunla uğraştım. Taşındık bebekle yerleşmeye uğraştım. Birkaç gün kv kaldı bizde sonra konyaya gittim geldim. Maalasef 2 aydır sürenkabızlık sorunumuzvar. 8 güne çıkıyor kaka yapmama ve fitil veriyorum. Kabızdan ve gaz atmadan kaynaklı sanırım uyku sorunumuz var. Gece de 10 kez falan uyanıyoruz meme sallama vs herşeyi deniyorum. Sabrım da tükeniyor kalbim de onun acı çekmesini kaldırmıyor. Uyku eğitimi varmış onu deneyim diyorum ama gazlı bebeğe denenir mi? Bir de bora ağlayamıyor ki. Ağlama tonu yükseldiği an tükürüğü boğazına kaçıyor ve tıkanıyor. Hal böyleyken nasıl ağlatayım ben paşamı :)
Biizmkontrol de pazartesi. Rotavirus in 2. dozu olacak. Pazartesi itibari ile ek gıdaya da geçiyoruz sanırım.
Benden haberler böyle.
Sizi özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?