hadi insallah, hepimiz guzel sonuclara ulasiriz..Cnm bmm doktorum birgul sarikamis hem kadikoy sifada hemde amerikan hast. Calisio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi insallah, hepimiz guzel sonuclara ulasiriz..Cnm bmm doktorum birgul sarikamis hem kadikoy sifada hemde amerikan hast. Calisio
Canim ins asilsman tutar bnde iki asilama yaptrdm olmadi..ins tutarda tup bbge grk kalmaz..zmn olayna nasil bi cozum bulunur bilmiyorumki beklemek zorKızlar yaaaa şu zaman geçmeme olayına bir çözüm bulsak...
Hatırlar mısınız bilmem ama ben bu ay aşılama yaptırdım ve bugün 9.günüm... Hiçbir belirti hissetmiyorum tabiki...
Eğer 7-10 Ekim gibi adet olursam önce hormon testlerimi sonra da rahim filmini yenileyeceğim ve 7-10 Aralığı bekleme başlayacağım tüp bebek tedavisi için... Şuanda kafamda o kadar çok soru işaretleri var ki hiç çalışamıyorum, eve gidince hemen uyumak istiyorum, işyerinde akşama kadar KK'dayım... Bu bekleme olayı beni bitirecek sanırım...
Hayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyimAyyy canm sorma depresyonun esigindeyim resmen yemege vurdum kendimi bugunden itibaren toparlaniorm ins. Hadi bakalim son 1 ay canim beklenen gun kutsal gcsin gunler saattler gelsin kocaman gobislerr![]()
Amin canim insallahhadi insallah, hepimiz guzel sonuclara ulasiriz..
Ya ben bide kuafordeyim gunluk halimi dusunsene esim sagolsun yok ne kilosu ye sen desede taktim bi kereHayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyimguzel seyler dusun stres yapma..ztn calisyosun dimi oyalanicak bi isinde var.. Ye gitsin ztn bbsler gelince kilolarda gelicekkk
![]()
Canım benim de Ankara memorial eklersenYa ben bide kuafordeyim gunluk halimi dusunsene esim sagolsun yok ne kilosu ye sen desede taktim bi kere![]()
Ekledim cnm guncelledigim zaman tabloda kontrol edersnCanım benim de Ankara memorial eklersen
Hosgeldin aramiza tedavin aralik ayindami olucakKIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
Hoşgeldin tatlum aramıza...KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
Canm bu arada listemizde yoksun senindemi aralikta tedavinYaptirilan yeride eklersen super olur canim
ayy aminnn! :) :)2015 bizim yilimiz olsun insallahhhb anneler gunune ANNE olarak girelimmmmmm heyyyyy![]()
hosgeldin canim :) :)KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
Hoşgeldin aramıza canım... umarım aralık ayı hepimiz için bebeğimiz e kavuştuğumuz ay olur :)KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
Ayy cnm sorma bazen isim bile dusunmeye basliyorum sinrada halime guluyorumKızlar Nasılsıniz heyecan var mı? Sizlerden benim gibi hayal kurmaktan kendinizi alamıyor musunuz?
canım kasımda ilaçlarıma başlıcam ALLAHizin verirse aralıkta tüp bebek olucakHosgeldin aramiza tedavin aralik ayindami olucak