ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar yaaaa şu zaman geçmeme olayına bir çözüm bulsak...
Hatırlar mısınız bilmem ama ben bu ay aşılama yaptırdım ve bugün 9.günüm... Hiçbir belirti hissetmiyorum tabiki...
Eğer 7-10 Ekim gibi adet olursam önce hormon testlerimi sonra da rahim filmini yenileyeceğim ve 7-10 Aralığı bekleme başlayacağım tüp bebek tedavisi için... Şuanda kafamda o kadar çok soru işaretleri var ki hiç çalışamıyorum, eve gidince hemen uyumak istiyorum, işyerinde akşama kadar KK'dayım... Bu bekleme olayı beni bitirecek sanırım...
Canim ins asilsman tutar bnde iki asilama yaptrdm olmadi..ins tutarda tup bbge grk kalmaz..zmn olayna nasil bi cozum bulunur bilmiyorumki beklemek zor:(

Ayyy canm sorma depresyonun esigindeyim resmen yemege vurdum kendimi bugunden itibaren toparlaniorm ins. Hadi bakalim son 1 ay canim beklenen gun kutsal gcsin gunler saattler gelsin kocaman gobislerr:anneadayı:
Hayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyim:KK20: guzel seyler dusun stres yapma..ztn calisyosun dimi oyalanicak bi isinde var.. Ye gitsin ztn bbsler gelince kilolarda gelicekkk:KK48:

Hayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyim:KK20: guzel seyler dusun stres yapma..ztn calisyosun dimi oyalanicak bi isinde var.. Ye gitsin ztn bbsler gelince kilolarda gelicekkk:KK48:
Ya ben bide kuafordeyim gunluk halimi dusunsene esim sagolsun yok ne kilosu ye sen desede taktim bi kere :KK48:

:KK15::KK15:KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM

hosgeldin ozlem. sizde sikinti ne arkadasim. biz duzelmeyen morfoloji ile dertteyiz . yasin kac neler yapiyosun anlat hele kizzzz :)

Back
X