ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kızlar ayrı ayrı yazmim kuzucuklarım normal yoldan 1 düşügüm oldu bir tanede dış gebeliğim doktor sol tüpümü aldı yine aynısı olbilir risk almayalım direk tüp bebege git dedi ilk defa yaptırıcam eşimdede bendede son tahlillerde bişe çıkmadı ne olur bana şans dileyin çok yoruldum kürtaj arkadan amaliyat kızlar ne olur tüp bebege gitmeden önce tüplerinize baktırın benimki laporoskopiyle açıldı ama oda dış gebelik oldu laporoskopiyle tüplerim açıldıktan hemensonra gebeliklerim odu benimki dış oldu diye sizinde olucak değil en azından üidinizi yitirmeyin bu arada 32 yasındayım eskişehirli varmı aranızda ben burda yaptırıcam

Kızlar Nasılsıniz heyecan var mı? Sizlerden benim gibi hayal kurmaktan kendinizi alamıyor musunuz?

canım hemde nasıl heycanlıyım esim işten gelir gelmez başlıyorum acaba kaç yumurtam çıkıcak büyücekmi nasıl transfer olucak tutarmı acaba kacıncı günü ne ilaç içicem inanırmısın esim bıktımı ne 2 haftadır kendinimesaiye yazdırıyo napsın adamcazıda strese sokuyorum kendimle birlikte valla isim bile düşündüm tabi hergün degişiy ama ayy kızım olursa samira oglum olursa enes koyicam şimdlik bugünkü koydugum isiler bunlar offffffff offf

canım hemde nasıl heycanlıyım esim işten gelir gelmez başlıyorum acaba kaç yumurtam çıkıcak büyücekmi nasıl transfer olucak tutarmı acaba kacıncı günü ne ilaç içicem inanırmısın esim bıktımı ne 2 haftadır kendinimesaiye yazdırıyo napsın adamcazıda strese sokuyorum kendimle birlikte valla isim bile düşündüm tabi hergün degişiy ama ayy kızım olursa samira oglum olursa enes koyicam şimdlik bugünkü koydugum isiler bunlar offffffff offf
canım inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur :)adetin 16. günü doktor çağırdı neden ki acaba. yarın da tekrar sperm testi vermeye gideceğiz duaedin bana inşallah sperm çıkar.

Canim bn esimle ayni is yerindyiz bode zavalli adamin halinI dusune biliomusunuz ben anlatiyorm o dinloo snr sen tepki vermedn istemiosn hrlde diyip kusuorm hepsi hormondn kizlar napicksiniz bide ilaclari kullanirken hamleyken lohusayke bu adammcagizlar napicak

kızlar ayrı ayrı yazmim kuzucuklarım normal yoldan 1 düşügüm oldu bir tanede dış gebeliğim doktor sol tüpümü aldı yine aynısı olbilir risk almayalım direk tüp bebege git dedi ilk defa yaptırıcam eşimdede bendede son tahlillerde bişe çıkmadı ne olur bana şans dileyin çok yoruldum kürtaj arkadan amaliyat kızlar ne olur tüp bebege gitmeden önce tüplerinize baktırın benimki laporoskopiyle açıldı ama oda dış gebelik oldu laporoskopiyle tüplerim açıldıktan hemensonra gebeliklerim odu benimki dış oldu diye sizinde olucak değil en azından üidinizi yitirmeyin bu arada 32 yasındayım eskişehirli varmı aranızda ben burda yaptırıcam
Canim listeye ekliyorum guzel haberlerinide bekliyorum allahin izniyle...

Henüz karar vermedik ozlemcim..umarim aranızda olurum..kalbim sizinle..takipte olucam:)TE="ozlemtnc, post: 37457319, member: 597417"]Eki Görüntüle 1288154 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim boll :anneadayı: olmasi dilegiyle.....
Tablomuzun guncel olmasi icin lutfen kendinizi takip edin ve beni uyarin canlarr....:KK52::KK52: Eki Görüntüle 1284304 [/QUOTE]
Canm bu arada listemizde yoksun senindemi aralikta tedavin
Henu

Hadi gozumuz aydin bir gunu daha geride biraktik iyi geceleriniz olsun ruyanizda bebislerinizi gorun :KK15:

ben onceden ruyamda bebek cok gorurdum .anneme her anlattigimda iste bu ay hamike olacan derdi.oyle diye diye 2 yil bitti :KK45:
eger annemin dedigi gibi olaydi her ay hamis olup su an tip tarihine gecebilirdim hahahahahahaha :-):-):KK73::confused::confused::confused:

"nc, post: 37574415, member: 597417"]Kizlarrr kimsecikler yok hadi ben calisiyorum ya sizler napiosunuz bakalim iyi bir hafta sonunuz olsun bol bol moral toplayin :KK68:
Mrb cnm sanada iyi haftasonlari kolay gelsin bende disardaydim yeni geldim yemek yapmadan bir slm verim dedim

Back
X