ooo ben neler düşünüyorum ama bunu istemsiz yapıyorum ve sonra bende halime gülüyorum :)Ayy cnm sorma bazen isim bile dusunmeye basliyorum sinrada halime guluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo ben neler düşünüyorum ama bunu istemsiz yapıyorum ve sonra bende halime gülüyorum :)Ayy cnm sorma bazen isim bile dusunmeye basliyorum sinrada halime guluyorum
inşallah bitanem ALLAHTAN ümit kesilmez bol bol dua edelim bizlerde bebişlerimize kavuşmak içinHoşgeldin aramıza canım... umarım aralık ayı hepimiz için bebeğimiz e kavuştuğumuz ay olur :)
Kızlar Nasılsıniz heyecan var mı? Sizlerden benim gibi hayal kurmaktan kendinizi alamıyor musunuz?
canım inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur :)adetin 16. günü doktor çağırdı neden ki acaba. yarın da tekrar sperm testi vermeye gideceğiz duaedin bana inşallah sperm çıkar.canım hemde nasıl heycanlıyım esim işten gelir gelmez başlıyorum acaba kaç yumurtam çıkıcak büyücekmi nasıl transfer olucak tutarmı acaba kacıncı günü ne ilaç içicem inanırmısın esim bıktımı ne 2 haftadır kendinimesaiye yazdırıyo napsın adamcazıda strese sokuyorum kendimle birlikte valla isim bile düşündüm tabi hergün degişiy ama ayy kızım olursa samira oglum olursa enes koyicam şimdlik bugünkü koydugum isiler bunlar offffffff offf
Canim bn esimle ayni is yerindyiz bode zavalli adamin halinI dusune biliomusunuz ben anlatiyorm o dinloo snr sen tepki vermedn istemiosn hrlde diyip kusuorm hepsi hormondn kizlar napicksiniz bide ilaclari kullanirken hamleyken lohusayke bu adammcagizlar napicakcanım hemde nasıl heycanlıyım esim işten gelir gelmez başlıyorum acaba kaç yumurtam çıkıcak büyücekmi nasıl transfer olucak tutarmı acaba kacıncı günü ne ilaç içicem inanırmısın esim bıktımı ne 2 haftadır kendinimesaiye yazdırıyo napsın adamcazıda strese sokuyorum kendimle birlikte valla isim bile düşündüm tabi hergün degişiy ama ayy kızım olursa samira oglum olursa enes koyicam şimdlik bugünkü koydugum isiler bunlar offffffff offf
Ins canim dualarimiz seninlecanım inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur :)adetin 16. günü doktor çağırdı neden ki acaba. yarın da tekrar sperm testi vermeye gideceğiz duaedin bana inşallah sperm çıkar.
Canim listeye ekliyorum guzel haberlerinide bekliyorum allahin izniyle...kızlar ayrı ayrı yazmim kuzucuklarım normal yoldan 1 düşügüm oldu bir tanede dış gebeliğim doktor sol tüpümü aldı yine aynısı olbilir risk almayalım direk tüp bebege git dedi ilk defa yaptırıcam eşimdede bendede son tahlillerde bişe çıkmadı ne olur bana şans dileyin çok yoruldum kürtaj arkadan amaliyat kızlar ne olur tüp bebege gitmeden önce tüplerinize baktırın benimki laporoskopiyle açıldı ama oda dış gebelik oldu laporoskopiyle tüplerim açıldıktan hemensonra gebeliklerim odu benimki dış oldu diye sizinde olucak değil en azından üidinizi yitirmeyin bu arada 32 yasındayım eskişehirli varmı aranızda ben burda yaptırıcam
hoşbulduk canım inşallah valla çok heycanlıyımHoşgeldin aramıza canım... umarım aralık ayı hepimiz için bebeğimiz e kavuştuğumuz ay olur :)
HenuCanm bu arada listemizde yoksun senindemi aralikta tedavin
Hosgeldinnn canimKIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM
Kizlarr ii geceleeeer ben kinadaydim bu aksam oynadim oynadim stres attmhepinizi kocaman opuyorumm
![]()
Hadi gozumuz aydin bir gunu daha geride biraktik iyi geceleriniz olsun ruyanizda bebislerinizi gorun![]()
Mrb cnm sanada iyi haftasonlari kolay gelsin bende disardaydim yeni geldim yemek yapmadan bir slm verim dedim"nc, post: 37574415, member: 597417"]Kizlarrr kimsecikler yok hadi ben calisiyorum ya sizler napiosunuz bakalim iyi bir hafta sonunuz olsun bol bol moral toplayin![]()
Ayy cnm suan evde olmak icin neler vermezdm taksim yine olayli ve karisik nolacak bilmiyorumMrb cnm sanada iyi haftasonlari kolay gelsin bende disardaydim yeni geldim yemek yapmadan bir slm verim dedim
Ben mersindeyim bizim buralarda bugun karisik carsi polis kayniyorduAyy cnm suan evde olmak icin neler vermezdm taksim yine olayli ve karisik nolacak bilmiyorum