Selam arkadaşlarım nasılsınız?
Yeloyelocum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
Canım benim oğlumda sarılık olfu hastanede de kaldık yine geçmedi, 1,5 aylıkken şekerli su verdim 20-30 cc ve 1 hafta falan hergün verdim çok şükür geçti, ilk başta verin diyenlere çok direndim ama sonra duydumki benim doğum yaptığım hastanede 1-2 dr da hastalarına tavsiye etmiş
Boşuna çekti yavrum o kadar uzun
Onun dışında bazı bebekler 3-4 ay ne yaparsan yap gaz sancısı çekiyomuş canım, bende her yemeğimi kimyon dökerek yedim rezene içtim çocuğa da içirdim, ayaklarının altına acı elma yağı sürdüm, nurse harvey şurup içirdim (drum önermişti) ama geçmedi velhasıl, şimdi 3 aylık ve baya azaldı yine de sabahları çok sancı çekiyo yavrucum
Eakgül canım eğer çok korkuyosan sezeryan ol, ben normal doğum destekçisiyim biliyosun ama korka korka girersen çok kasarsın kendini doğumun çok zorlaşır psikolojik olarak tam hazır hissedersen normal doğum yap canım
Çatı matı darlığı 5-10 yıldır modern meseleler, benim annem 6 doğum yapmış hepsi 4 kilonun üzerinde, bir abim 5,5 kg doğmuş düşünebiliyomusun ve hepsi normal doğum, eskiden çatı dar mı deniyodu,
Ama tabiki çok ciddi bir risk varsa druna kulak ver canım, yanlış tavsiyelerde bulunmak da istemem
Kızlar ben nihayet evime taşındım, biliyosunuz İstanbula tayinimiz çıkmıştı ama ev işini halledemediğimiz için ben Ankarada annemlerdeydim ve 2 hafta oldu evime geleli şimdi yerleşmeye çalışıyorum, geldiğimiz hafta oğlum çok huzursuzdu ama şimdi iyi çok şükür ve kendi kendine uykuya dalıyo 1 haftadır çok şükür, gece uykusuda düzene girdi
Kızlar maaşallah deyin haa
Gerçi çok da kaptırmayım kendimi diyorum çocukların dönemsel huyları değişebilir diyorum, bakalım hayırlısı
Halidem sen nasılsın Şeymacım nasıl?