Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Günaydın kızlar bugün adet günümdü az önce test yaptım çok silik çıktı böyle olup da hamileliğini öğrenen var mı?
Hayırlı olsun cankm silik çizgi de olsa test pozitif git hemen kan testi yaptırt. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin bhcg sonucum 20.35 çıkmış inş sağlıkla devam eder daha önce bi dış gebelik geçirdim o yüzden endişeliyim ve emin olamıyorum bi türlü
Hayirli olsun canim ne guzel haber. Daha yeni demekki kendine dikkat et. Insallah hersey istedigin gibi olur.

Çok teşekkür ederim allah topikte olan ve uzun zamandır isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Amin insallah saglikla... Benim 6 gunum kaldi kac gundur siddetli sekilde sol gogsum agriyor ucuna dokunamiyorum adet olucam sanirim

Amin insallah saglikla... Benim 6 gunum kaldi kac gundur siddetli sekilde sol gogsum agriyor ucuna dokunamiyorum adet olucam sanirim
İnş olmazsın canım benimde göğüslerde şişlik ve kasıklarımda ağrı oldu son bir hafta özellikle adet olacak gibiyim hala öyle oluyo ama iki gündür ağrılarım hafifledi biraz bu hafta iki kere ayrı günlerde lekelenmem oldu yerleşme kanaması oluyo galiba oda lekelenme olunca adet olacam diye bekledim hep ama dayanamayıp teste koştum hemen :) inş sende adet olmazsın bir 9 ay

İnş olmazsın canım benimde göğüslerde şişlik ve kasıklarımda ağrı oldu son bir hafta özellikle adet olacak gibiyim hala öyle oluyo ama iki gündür ağrılarım hafifledi biraz bu hafta iki kere ayrı günlerde lekelenmem oldu yerleşme kanaması oluyo galiba oda lekelenme olunca adet olacam diye bekledim hep ama dayanamayıp teste koştum hemen :) inş sende adet olmazsın bir 9 ay

Amin insallah arkadasim benimde bir dusugum var sonrasinda iyilesme donemiydi adet duzeniydi derken bir bucuk yil gecti halen hamile kalamadim. Insallah hayirlisiyla mevlam bilir vericegi gunu. Sen simdi kendine dikkat et Turkiyede havalar sogukmus bol vitamin al istirahat et :)

Amin insallah arkadasim benimde bir dusugum var sonrasinda iyilesme donemiydi adet duzeniydi derken bir bucuk yil gecti halen hamile kalamadim. Insallah hayirlisiyla mevlam bilir vericegi gunu. Sen simdi kendine dikkat et Turkiyede havalar sogukmus bol vitamin al istirahat et :)
Allah razı olsun canım dikkat etmeye çalışıyorum aynen zamanı gelince oluyo rahat olmaya çalış kafa rahatlığı çok etkiliyor olacaksa Rabbim nasip edecekse olur zaten çok düşünüp stres yapıyoruz kendimize allahın izniyle olur seninde inşallah bu ay düşüğün içinde üzüldüm geçmiş olsun elden bişey gelmiyo bizim sınavımızda böyleymiş benimde bir sene geçmişti tam öyle oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

20

20.35 çıkmış canım gebeyim galiba bu değerle :KK73: sen ne durumdasın peki takip edemedim adetini mi bekliyorsun
adetimi bekliyorum canım yarın bat, testler negatif regl sancılarım da var bu aydan da ümidi kestim :(
sana çooook sevindim kendim pozitif sonuç almış kadar mutlu oldum Hayırla kucağına al inşAllah kuzuum bizim için dua et

adetimi bekliyorum canım yarın bat, testler negatif regl sancılarım da var bu aydan da ümidi kestim :KK43:
sana çooook sevindim kendim pozitif sonuç almış kadar mutlu oldum Hayırla kucağına al inşAllah kuzuum bizim için dua et
Allah razı olsun canım benim bende bildiğin ümidi kesmiştim adet sancısı yaşadım iki gün boyunca adet günüm diye meraktan yaptım öyle çıktı oda bence gelmediği sürece ümidini kesme Rabbim Sana da isteyen herkese De nasip etsin inş kızlar sizde bana Dua edin inş sağlıklı bir şekilde Devam eder gebeliğim hayırlı haberlerinizi bekliyorum

adetimi bekliyorum canım yarın bat, testler negatif regl sancılarım da var bu aydan da ümidi kestim :KK43:

Hijabi canim bende oyle hissediyorum bakalim yine birlikte bekleriz bir daha ki ayi. Sol gogsum bayagi bir agriyor. Yumurtam catladimi onu bile bilmiyorum olmazsa alistik negatif gormeye :) nasip diyip beklicegiz

Kızlar ben bu akşam görümcemlerdeydim. küçük kızı var 2 yaşını biraz geçkin. ille beni kucağında sallayıp uyut diye ağladı. ben de bişwy diyemedim. (eşimin ailesi tarafı çocuk istediğimizi bilmiyor. )
kızı baya kucağımda salladım o da maşallah kilolu belim kasıklarım çok ağrıdı.
şimdi tuvalete gittim peçeteye pembe kan gibi bişe geldi ama pespembe.
benim hayatımda adetim öyle başlamaz hep kahverengi akıntım olur sonra koyu kormızıya döner.
şimdi çok pişman oldum :(
bu tutunma kanaması mı ?
yoksa zaten bişey vardı da ben yeğeni kucağımda saatlerce sallayınca kötü mü yaptım. ay ağlicam sinirden :(

Kızlar ben bu akşam görümcemlerdeydim. küçük kızı var 2 yaşını biraz geçkin. ille beni kucağında sallayıp uyut diye ağladı. ben de bişwy diyemedim. (eşimin ailesi tarafı çocuk istediğimizi bilmiyor. )
benim hayatımda adetim öyle başlamaz hep kahverengi akıntım olur sonra koyu kormızıya döner.
şimdi çok pişman oldum :KK43:
bu tutunma kanaması mı ?
yoksa zaten bişey vardı da ben yeğeni kucağımda saatlerce sallayınca kötü mü yaptım. ay ağlicam sinirden :KK43:

Oyle bir gelip kesildimi canim? Testin negatif cikiyordu zaten eger kesildiyse yerlesme kanamasi olabilir ondan sonra pozitif gorebilirsin testde. Benim adetlerimde once pembe olur tabi kisiden kisiye degisir. Ama sen kendini uzme cocuk etkilememistir.

bu tutunma kanaması mı ?
yoksa zaten bişey vardı da ben yeğeni kucağımda saatlerce sallayınca kötü mü yaptım. ay ağlicam sinirden :KK43:
Canim yerleşme kanaması olabilir bi kaç gün bekle yine test yap o zmn çıkabilir canını da sıkma bakalım bekle biraz

bu tutunma kanaması mı ?
canım çok merak ediyorum durumunu inşallah hamile kalırsın benim bu ay herşey güzeldi planlar yaptım ettim sonra eşimin şehir dışı işi çıktı doktora gittim yumurtan çatlamış dedi bu akşam ilişki dedi de nerdeee eş yok ortalarda ondan artık vazgeçtim eşimin böyle yalvarması lazım artık bebek diye belki o zaman ikna olurum rabbim illa aratınca mı kıymete binecek acaba çok aşırı sinirli kızgın küskün durumdayım canım konuşmak dahi istemiyo hele ki eşimi görmek hiç hiç hiç hiçççççççç istemiyo :(:'(

Back
X