Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

canım çok merak ediyorum durumunu inşallah hamile kalırsın benim bu ay herşey güzeldi planlar yaptım ettim sonra eşimin şehir dışı işi çıktı doktora gittim yumurtan çatlamış dedi bu akşam ilişki dedi de nerdeee eş yok ortalarda ondan artık vazgeçtim eşimin böyle yalvarması lazım artık bebek diye belki o zaman ikna olurum rabbim illa aratınca mı kıymete binecek acaba çok aşırı sinirli kızgın küskün durumdayım canım konuşmak dahi istemiyo hele ki eşimi görmek hiç hiç hiç hiçççççççç istemiyo :KK43::'(
seni anlıyorum canımın içi hiç kolay değil oluruna bırak. benim çok yüksek ihtimalle pıhtılaşma sorunum varmış. o yüzden bebeğim tutunamadan düştü :(
hakkımızda hayırlısı

ca
seni anlıyorum canımın içi hiç kolay değil oluruna bırak. benim çok yüksek ihtimalle pıhtılaşma sorunum varmış. o yüzden bebeğim tutunamadan düştü :KK43:
hakkımızda hayırlısı
nım aslında bu bebk tedavisi ourkan kan sulandırıcı vermeleri gerekiyomuş görümcem tüp bebk yaptırmıştı ondada pıhtılaşma sorunu varmış ona kan sulandırıcı vermişlerdi nasip deilmiş tutmadı güzel rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

ca

nım aslında bu bebk tedavisi ourkan kan sulandırıcı vermeleri gerekiyomuş görümcem tüp bebk yaptırmıştı ondada pıhtılaşma sorunu varmış ona kan sulandırıcı vermişlerdi nasip deilmiş tutmadı güzel rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
benim hiçbir fikrim yoktu bu konu hakkında canım keşke bilseydim :(

Kizlarr uzulmeyin calismaya devam bebisleri biz istiyoruz babalar kucaklarina almadan o istegi anlayamayacak uzuntu stress bize yok destege devam.

Bende bata 5 gun var ama dayanamayip sabah test yaptim gogusum gunlerdir dokunulmayacak sekilde agriyor insallah bu ay olmadiysa bari gununde gelse su kirmizilarda vucudumu temizleyip tekrar baslasam.
He bu arada test koca bkr negatif...

Kizlarr uzulmeyin calismaya devam bebisleri biz istiyoruz babalar kucaklarina almadan o istegi anlayamayacak uzuntu stress bize yok destege devam.

Bende bata 5 gun var ama dayanamayip sabah test yaptim gogusum gunlerdir dokunulmayacak sekilde agriyor insallah bu ay olmadiysa bari gununde gelse su kirmizilarda vucudumu temizleyip tekrar baslasam.
daha erken canım bekle. inşAllah pozitifi görürsün

canım benim bata daha 12 gün vardı sabah regl oldum şoklardayım

bide üzülmemek eldemi :( çcuk tek başıma yapabilecegim bişey değilki hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim bide ben ms hastasıyım her istedigim zaman hamile kalamam herşeyimin planlı olması lazım ve bu aylar en mükemmel zaman benim için her tahlilim yapıldı mrlarım çekildi doktorum onayladı 2 senedir atak geçirmedim ama kocamın gönü yok o başka

yok değil bildigin adet oldum dedim ya zaten umursamıyorum zaten hamile kalsamda sevinemicektim dualrım seninle inşallah en kısa zamanda hamile oldugunu ögrenirsin habrlerini dört gözle gözükte var bekliyorum :):):)

yok değil bildigin adet oldum dedim ya zaten umursamıyorum zaten hamile kalsamda sevinemicektim dualrım seninle inşallah en kısa zamanda hamile oldugunu ögrenirsin habrlerini dört gözle gözükte var bekliyorum :):):)

Progeston kullaniyormuydun klomenin yaninda? Benim doktorum bana adet olamadigimda veriyor onu ama grupta bazi arkadaslara klomenle birlikte vermis doktorlari. Belki etkisi olmustur diye dusundum

Y
Progeston kullaniyormuydun klomenin yaninda? Benim doktorum bana adet olamadigimda veriyor onu ama grupta bazi arkadaslara klomenle birlikte vermis doktorlari. Belki etkisi olmustur diye dusundum
Yok canim bugun baslicsktim ama gerek kalmadi zaten 3 aydir adet duzenlensin diye kullanmistim rahim duvarlarini kalinlastiriyo ve hamile kalirsan dusugu onluyo hamile kalmazsanda adet olmani sagliyo cook akilli bi hap

kızlar bugun doktora gittim adet oldum deyince şok geçirdi kadın :D dedi tekrarlıyalım mı tedaviyi yok istemiyorum dedim bıraktık şimdilik

CANALRIM KİMSEDEN HABER GELMEMİŞ KiMSEDE YOK MU HAYIRLI HABERLER SİZLER HAMİLE KALIN Kİ BENDE MUTLU OLAYIM

CANALRIM KİMSEDEN HABER GELMEMİŞ KiMSEDE YOK MU HAYIRLI HABERLER SİZLER HAMİLE KALIN Kİ BENDE MUTLU OLAYIM
Benden gelsin o zaman güzel haber, aralık ayında klomen başlamıştım, 30 aralıkta çatlatma iğnem vuruldu ve hamileyiiiimm, Rabbim sonuna kadar hayırlı etsin inşallah.

Benden gelsin o zaman güzel haber, aralık ayında klomen başlamıştım, 30 aralıkta çatlatma iğnem vuruldu ve hamileyiiiimm, Rabbim sonuna kadar hayırlı etsin inşallah.
ayyy ne mükemmel bi haber rabbim mutlulugunuzu sağlığınızı huzurunuzu daim eylesin inşallah hayırlı bi şekilde sağlıkla kokusunu duymayı rabbim nasip etsinnn ayy çok mutlu oldummm

Back
X