- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
- Konu Sahibi benbirmelek
15Kaç çıktı değeriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15Kaç çıktı değeriniz
Hayırlısı olsun yükselir inşallah canını sıkma
Doktor çok umutlanma değer oldukça düşük, Yine de her ihtimale karşı dinlen belki yükselir dedi.Hayırlısı olsun yükselir inşallah canını sıkma
Inşallah kat kat artar cnn kaçıncı gunArkadaşlar test sonucum 15.
Doktor düşük buldu, yine de dinlenmemi istedi. Sırt üstü yatacakmışım.![]()
5. gün transferi idi, transferden sonra 10. gün yani bugün test yaptım.Inşallah kat kat artar cnn kaçıncı gun
Aaa pozitiftir inşallah kandaki yaptım testi5. gün transferi idi, transferden sonra 10. gün yani bugün test yaptım.
5. gün transferi idi, transferden sonra 10. gün yani bugün test yaptım.Inşallah kat kat artar cnn kaçıncı gun
Evet canım kandan yaptım.Aaa pozitiftir inşallah kandaki yaptım testi
Doktor çok umutlanma değer oldukça düşük, Yine de her ihtimale karşı dinlen belki yükselir dedi.
Yapacak bir şey yok.
Benimde 0.11 amh adetin 2. Günü gittim 1-2 tane küçük yumurta görünüyor dedi rezervin çok azalmış dedi ilaca başladı 3 yumurta görmezsek erteleriz dedi ama 4 gün sonra gittiğimde 7 yumurtam vardı ve 9 yumurta toplandı. Ben o ay bal polen çörek otu tarçın gibi şeyler yedim şeker ve çikolatayı bıraktım Allahtan ümit kesilmez dua et çoğalır inşmerhaba kızlar. benim yumurtalık rezervim çok az. amh değerim 0.06. diğer testler normal. dün adetimin 2.günüydü. doktor ultrasondan baktı fazla bir ümidim yok ama 1-2 yumurta ancak olur dedi. gonal-f ve merional iğne verdi. 7 gün iğneleri yapıp perşembe gideceğim. ihtimal çok az ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dediğin kürü yapmaya başladım bende.peki sizin tedavi hangi aşamada suandaBenimde 0.11 amh adetin 2. Günü gittim 1-2 tane küçük yumurta görünüyor dedi rezervin çok azalmış dedi ilaca başladı 3 yumurta görmezsek erteleriz dedi ama 4 gün sonra gittiğimde 7 yumurtam vardı ve 9 yumurta toplandı. Ben o ay bal polen çörek otu tarçın gibi şeyler yedim şeker ve çikolatayı bıraktım Allahtan ümit kesilmez dua et çoğalır inş
Çok şükür hamileyim haftaya kese görmeye gideceğiz 6 ocaktaDediğin kürü yapmaya başladım bende.peki sizin tedavi hangi aşamada suanda
Çok sevindim sizin adınıza.insallah güzel haberinizi verirsiniz.benim yaşım 36.ilk defa tüp bebek deniyoruz.aslinda psikolojim cok bozuk.benim amh değerim düşük diğerleri normal çıktı.endiseyle bekliyorum.sizin yaşınız kaç ve kaçıncı denemeniz?deneyiminizi paylasirsaniz çok sevinirimÇok şükür hamileyim haftaya kese görmeye gideceğiz 6 ocakta
Ben 29 yaşındayım 30 a az kaldı ama.Çok sevindim sizin adınıza.insallah güzel haberinizi verirsiniz.benim yaşım 36.ilk defa tüp bebek deniyoruz.aslinda psikolojim cok bozuk.benim amh değerim düşük diğerleri normal çıktı.endiseyle bekliyorum.sizin yaşınız kaç ve kaçıncı denemeniz?deneyiminizi paylasirsaniz çok sevinirim
Ne kadar zorlu bir süreç geçirmişsiniz.ama değmiş.rabbim emeğinizi boşa vermesin.saglikla kucağınıza alırsınız insallahBen 29 yaşındayım 30 a az kaldı ama.
1. Deneme (yaş 22) negatif
2. Deneme (yaş 23) pozitif (5 yaşında çok şükür)
3. Deneme (yas 26) negatif
4. Deneme (yas 27) negatif
5. Deneme (yas 28) negatif
6. Deneme (yas 29) pozitif çok şükür