Aralık 2017 Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kızlar. benim yumurtalık rezervim çok az. amh değerim 0.06. diğer testler normal. dün adetimin 2.günüydü. doktor ultrasondan baktı fazla bir ümidim yok ama 1-2 yumurta ancak olur dedi. gonal-f ve merional iğne verdi. 7 gün iğneleri yapıp perşembe gideceğim. ihtimal çok az ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Doktor çok umutlanma değer oldukça düşük, Yine de her ihtimale karşı dinlen belki yükselir dedi.
Yapacak bir şey yok.

5. Gün hatta hatching yani çatlamış tam tutunmaya hazır embriyo konuldu ama 10.gün 12 15.gün ise 19 çıktı. malesef yükselmedi değerim gittikçe düştü. İnşallah sizinki yükselir. Form da düşük çıkıp ta yükselenler var

merhaba kızlar. benim yumurtalık rezervim çok az. amh değerim 0.06. diğer testler normal. dün adetimin 2.günüydü. doktor ultrasondan baktı fazla bir ümidim yok ama 1-2 yumurta ancak olur dedi. gonal-f ve merional iğne verdi. 7 gün iğneleri yapıp perşembe gideceğim. ihtimal çok az ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde 0.11 amh adetin 2. Günü gittim 1-2 tane küçük yumurta görünüyor dedi rezervin çok azalmış dedi ilaca başladı 3 yumurta görmezsek erteleriz dedi ama 4 gün sonra gittiğimde 7 yumurtam vardı ve 9 yumurta toplandı. Ben o ay bal polen çörek otu tarçın gibi şeyler yedim şeker ve çikolatayı bıraktım Allahtan ümit kesilmez dua et çoğalır inş

Benimde 0.11 amh adetin 2. Günü gittim 1-2 tane küçük yumurta görünüyor dedi rezervin çok azalmış dedi ilaca başladı 3 yumurta görmezsek erteleriz dedi ama 4 gün sonra gittiğimde 7 yumurtam vardı ve 9 yumurta toplandı. Ben o ay bal polen çörek otu tarçın gibi şeyler yedim şeker ve çikolatayı bıraktım Allahtan ümit kesilmez dua et çoğalır inş
Dediğin kürü yapmaya başladım bende.peki sizin tedavi hangi aşamada suanda

Çok şükür hamileyim haftaya kese görmeye gideceğiz 6 ocakta
Çok sevindim sizin adınıza.insallah güzel haberinizi verirsiniz.benim yaşım 36.ilk defa tüp bebek deniyoruz.aslinda psikolojim cok bozuk.benim amh değerim düşük diğerleri normal çıktı.endiseyle bekliyorum.sizin yaşınız kaç ve kaçıncı denemeniz?deneyiminizi paylasirsaniz çok sevinirim

Çok sevindim sizin adınıza.insallah güzel haberinizi verirsiniz.benim yaşım 36.ilk defa tüp bebek deniyoruz.aslinda psikolojim cok bozuk.benim amh değerim düşük diğerleri normal çıktı.endiseyle bekliyorum.sizin yaşınız kaç ve kaçıncı denemeniz?deneyiminizi paylasirsaniz çok sevinirim
Ben 29 yaşındayım 30 a az kaldı ama.
1. Deneme (yaş 22) negatif
2. Deneme (yaş 23) pozitif (5 yaşında çok şükür)
3. Deneme (yas 26) negatif
4. Deneme (yas 27) negatif
5. Deneme (yas 28) negatif
6. Deneme (yas 29) pozitif çok şükür

Ben 29 yaşındayım 30 a az kaldı ama.
1. Deneme (yaş 22) negatif
2. Deneme (yaş 23) pozitif (5 yaşında çok şükür)
3. Deneme (yas 26) negatif
4. Deneme (yas 27) negatif
5. Deneme (yas 28) negatif
6. Deneme (yas 29) pozitif çok şükür
Ne kadar zorlu bir süreç geçirmişsiniz.ama değmiş.rabbim emeğinizi boşa vermesin.saglikla kucağınıza alırsınız insallah

Back
X