Aralik 2018 transfer olanlar bekleyenler transfer sonrası neler yaşadınız

lifeve

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.576
937
123
Kızlar transfer öncesi ve sonrası neler yaşadınız. Ohss riskiniz oldu mu ? Transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz Kaçıncı gün embryolariniz ?

Selam kızlar allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Size bişey soracağım transferimin 9.günü 4.gün embriyosu 2 tane -üç gündür bel ağrısı kasık batması içimde Eti'm çekiliyor gibi bi his karnım taş gibi göğüsler biraz büyüdü ama çok hassas değil benim test günü Cumartesi günü ama bi eşşeklik edip erken gebelik testi yaptım idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim sabah idrarı mı olması gerekti ve ikinci çizgi hiç çıkmadı kimseye de söylemedim ama ağlayıp duruyorum zaten acayip bi duygusallık ağlama hali ateş basması yaşıyorum lütfen kızlar bi yorum yapın bana

Selam kızlar allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Size bişey soracağım transferimin 9.günü 4.gün embriyosu 2 tane -üç gündür bel ağrısı kasık batması içimde Eti'm çekiliyor gibi bi his karnım taş gibi göğüsler biraz büyüdü ama çok hassas değil benim test günü Cumartesi günü ama bi eşşeklik edip erken gebelik testi yaptım idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim sabah idrarı mı olması gerekti ve ikinci çizgi hiç çıkmadı kimseye de söylemedim ama ağlayıp duruyorum zaten acayip bi duygusallık ağlama hali ateş basması yaşıyorum lütfen kızlar bi yorum yapın bana
Canım hiç üzülme erken yapmissin sanırım testi bekle bakalım 15 ı gün dediler doktorlar bizlere öncesinde yapıp da kendinizi strese sokmayın dediler. Progestron hormonu artıp düşer daha erken yapma bir de çift embriyo. Inşallah cift çizgi görürsün de erken yapmissin kan da belli olur. Doktorlar bunun için 15 gün geçmeyince yaptırmıyor test bile kan testi olmadan inanmayın diorlar. Bi üç daha geçsin tekrr yap ama kan testi yaptır dualarim seninle allahım.bos çıkarmasın emeklerini en hayirlisindan insllh

Canım hiç üzülme erken yapmissin sanırım testi bekle bakalım 15 ı gün dediler doktorlar bizlere öncesinde yapıp da kendinizi strese sokmayın dediler. Progestron hormonu artıp düşer daha erken yapma bir de çift embriyo. Inşallah cift çizgi görürsün de erken yapmissin kan da belli olur. Doktorlar bunun için 15 gün geçmeyince yaptırmıyor test bile kan testi olmadan inanmayın diorlar. Bi üç daha geçsin tekrr yap ama kan testi yaptır dualarim seninle allahım.bos çıkarmasın emeklerini en hayirlisindan insllh
Çok teşekkür ederim amin inşallah zaten test yapmadan önce de ağlama hali çoktu şimdi beter oldum durduk yere biliyorum alllahın dediği olur o ol derse olur ancak elimde olmadan ...ilk günler çok daha iyiydim sona yaklaştıkça galiba
Sende tedaviye mi başlayacaksın

Kızlar transfer öncesi ve sonrası neler yaşadınız. Ohss riskiniz oldu mu ? Transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz Kaçıncı gün embryolariniz ?
Benim transferim henuz olmadi fakat ohss nedeniyle embriyolar donduruldu bu ay sonu olucak insallah

Benim transferim henuz olmadi fakat ohss nedeniyle embriyolar donduruldu bu ay sonu olucak insallah
Canım kaç yumurtan toplanmıştı ki senin ? Ohss ne çözüm buldular hastanede mi tedavi görüyorsun anlatır mısın biraz .

Transferimin oldugu gun karnimda ve sirtimda agri nefes alamama asiri bir siskinlik oldu dr bol su ic dedi ohss olmamak icin.eve geldim ogece dahada siskinligim artti ertesi gun yatis yaptilar mide ve cigerlede sivi birimtigini kandada ohss dolayisiyla pihti oldugunu soylediler gunluk 2-3kilo artisi oluyodu .Dr bunun tedavisi sivi takviyesi ve su iciceksin bol bol dediler birde gunde iki tane .powerade marka olan enerji icecegi verdiler.kan sulandirici vuruyolardi birde .bir hafta yattiktan sonra eve ciktim .15.gun normale dondum

Su an bosuna uzuyosun bence kendini idrarda herkezin cikmaya biliyor kaldiki 7. Gun .suan varsa bile tutan bebege ve kendine zarar verebilirsin :)bence uzme kendini kan vermeyi bekle hayirli haberini aliriz ins.

Merhaba arkadaşlar benim 6 Aralık’ta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi transferin 7. Günü kanda test yaptım 7. Gün değerim 14.90 9. Gün değerim 38.60 sizce değerim nasıl yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar benim 6 Aralık’ta iki tane dondurulmuş embriyo transfer edildi transferin 7. Günü kanda test yaptım 7. Gün değerim 14.90 9. Gün değerim 38.60 sizce değerim nasıl yardım lütfen
Ikizlerin gün gün seninle kalmaya devam edior .yine de bir doktora görün ❤

Merhaba benim transferin 11.gunu idrar testi yaptim negatif cikti yarin da kan testi yaptiricam moralim bozuldu .. sol kasikta sisginlik agri belde agri hafif bas donmesi off of test yaptirmaya korkuyrum

Merhaba benim transferin 11.gunu idrar testi yaptim negatif cikti yarin da kan testi yaptiricam moralim bozuldu .. sol kasikta sisginlik agri belde agri hafif bas donmesi off of test yaptirmaya korkuyrum
Canım genelde 14 gün falan kan testi dior doktorlar erken gibi sanki idrarda son güne kadar belli olmayabilir diorlar istersen yarın bi kan testi falan vardır için ferahlar. Allahım gonlune göre versin

Bide dizinde başınıza bu değerler geldimi ikiz dediniz inşallah rabbim hayırlısını versin
Tatlı daha önce çift embriyo dedin ya onun için diorum. Doktora görün inan burda yazdiklarimiz da okuduklarimizda kisiden kişiye değişiyor. Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama hamilesin yani kesin değerlerin artmaya başlamış git bi görün kese görünüyor mu sonra kalp atışı derken günler geçer gider ınsllh. Stres yapma mesela. Hayr ser allahtan

Merhaba kader arkadaşlarım ilk tüp bebek tedavim malesef başarısız oldu dün kan testi yaptırdım tutunamamış bebeklerim..Allah nasip etmedi zamanı değilmiş gibi teselli sözcükleri ile bugün daha iyiyim çok şükür...Allah tüm negatif alan arkadaşlarıma güç kuvvet versin yeniden denemeyi nasip Etsin pozitif olan arkdaşlarada inşallah sağlıkla kucağınıza alın ...tedavide test gününü bekleyenlere şöyle bi tavsiyem var LÜTFEN BELİRTİ ARAMAYIN!!! başkasıyla kıyaslamayın ve çok fazla burayı okumayın herkesin tedavisi bedeni farklı ve ben neler yaşadım söyliim ;bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması kasığmda çekme hissi karnım şişti bir tek göğüs hassasiyetim yoktu biraz şişti tedavinin başından beri birsürü iğne ilaç bu belirti dediğimiz şeyler aslında yan etki çünkü bunları yaşayıp hamile olan da var belirti yaşamayıp yine hamile olan var en zoru 12 gün beklemek kısmıymış o kısmı da Ne kadar az düşünürsek o kadar iyiymiş benim aklımdan bi dakika bile çıkmadı hiçbişeye odaklanamadım bu benim imtihanım Allah ol derse olacak biz elimizden geleni yapalım ona bırakalım 8.günden Sonra ağlama ataklarım oldu bir türlü anlam veremedim durup durup ağladım ve dün test günü teste giderken kusuyordum heyecandan bütün bedenim titredi ama olmadı inşallah toparlanıp tekrar denemeyi nasip etsin allahım bunları paylaşmak istedim aynı süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba kader arkadaşlarım ilk tüp bebek tedavim malesef başarısız oldu dün kan testi yaptırdım tutunamamış bebeklerim..Allah nasip etmedi zamanı değilmiş gibi teselli sözcükleri ile bugün daha iyiyim çok şükür...Allah tüm negatif alan arkadaşlarıma güç kuvvet versin yeniden denemeyi nasip Etsin pozitif olan arkdaşlarada inşallah sağlıkla kucağınıza alın ...tedavide test gününü bekleyenlere şöyle bi tavsiyem var LÜTFEN BELİRTİ ARAMAYIN!!! başkasıyla kıyaslamayın ve çok fazla burayı okumayın herkesin tedavisi bedeni farklı ve ben neler yaşadım söyliim ;bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması kasığmda çekme hissi karnım şişti bir tek göğüs hassasiyetim yoktu biraz şişti tedavinin başından beri birsürü iğne ilaç bu belirti dediğimiz şeyler aslında yan etki çünkü bunları yaşayıp hamile olan da var belirti yaşamayıp yine hamile olan var en zoru 12 gün beklemek kısmıymış o kısmı da Ne kadar az düşünürsek o kadar iyiymiş benim aklımdan bi dakika bile çıkmadı hiçbişeye odaklanamadım bu benim imtihanım Allah ol derse olacak biz elimizden geleni yapalım ona bırakalım 8.günden Sonra ağlama ataklarım oldu bir türlü anlam veremedim durup durup ağladım ve dün test günü teste giderken kusuyordum heyecandan bütün bedenim titredi ama olmadı inşallah toparlanıp tekrar denemeyi nasip etsin allahım bunları paylaşmak istedim aynı süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canimmm Allahım en önce sizlere nasip etsin Hayr ser allahtan bende transfer oldum 3 günüm bugün dediğin gibi beklemek en zoruymuş. Bende pek ümitli degilim bedenen ruhen çok çok çok yaşlandık allah yardımcımız olsun gerçekten çok acı çok çok zor. Yasayn bilir diycem yasayan da çocuğu olduktan sonra hâlinden hiç anlamıyor. Insanlar o kadar kırıcı ki. Dua edelim allah isterse hiçbirşeye gerek kalmadan nasip eder. Dediğin gibi hiç geçmiyor şu 10 gün nasıl bitecek umudum hiç yok tutunmadı hissediyorum aynı bende ağlama nöbetleri geçiriyorum. Psikolojim bozuldu karnım.bedenim benim değil sanki ne kadar zormus bu tuo bebek tedavisi beklemesi. Allah kimseye yaratmasın şu durumu

Evet dün aynen dedim negatif sonucu alınca allahım düşmanıma bile yaşatma tabii pozitif olsa bile derdim çünkü sen sen olmaktan çıkıyorsun annem eşim ne oldu sana diyordu yataktan ağlayarak uyanıyordum Ne oldu bişey Yok ben kimim ki diyordum olamayacağını hissedeyim gaybı bitek Allah bilir ben kimim ki içime doğsun ama bi huzursuzluktan kurtaramadım kendimi evet karnıma elimi koydum dualar ettim inandım umudumu yüksek tuttum biz heryolu yaptık dedim ama olmayınca olmuyormuş lütfen bi uğraş bul örgü ör puzzle yap kafanı dağıtmazsan direk vucüdunu dinleyerek oldu mu olmadı mi kaygısı yaşayarak atlatılmayan bi süreçmiş bak dün negatif aldım ama bugün Yen'i bi gün başladı ve hayat devam ediyor bizi bizden başkası gerçekten anlamaz dertleşmek istediğinde burdayım yolun sonu güzel olsun hayrolsun inşallah

lifeve lifeve mesela tatlım sen ohss riskinden de korktun Ne bileyim varis çorapları vs bunlarda seni etkiledi şuan çok içten dua ediyorum rabbim inşallah çektiğin sıkıntıların sıkıntılarımızın mükafatanı versin

Back
X