- 29 Mart 2019
- 75
- 43
- 8
- 37
- Konu Sahibi Kardanadam33
-
İnsaallah olumlu sonuc alirsin canim icini derah tut bu surecte dua edip guzel dusunmek ve kendimize dikkat etmeketen baska elden gelen bisey yok. İnsaallah hepimizde kucagimza yavrularimizi aldigimiz gunu hayirlsi ile goruruz. Bende ilk deneme 30 kasimda transfer oldu gerçekten cok zor gecen gunlermis yani daha dogrusu geçmeyen gunlerMerhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Tüp bebeğimi 2 Aralık günü koydurdum. İnşallah pozitif haberler vermek nasip olur. Embriyo kalite 4aa. İlk tüp bebek temmuzda konulmuştu. Pozitifti. Ancak 5+3 günlükken düşük yaptım. O embriyo kalitesi de 4aa idi. Bu arada bahçeci fulya güvenç karlıkaya doktorum. 2. Tüp bebek tedavısı olupta pozitif olanlar var ise aranızda bana azıcık umut olun. Yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben sormuştum kaliteli mi dye? Ayrıca transfer edildiği gün embriyo hakkında bilgi veren bir kağıt veriyorlar orda yazıyor.Bu embryo kalitesini nerden biliyorsunuz.? Bana doktor hic bisey söylemedi de.
İnşallah canımİnsaallah olumlu sonuc alirsin canim icini derah tut bu surecte dua edip guzel dusunmek ve kendimize dikkat etmeketen baska elden gelen bisey yok. İnsaallah hepimizde kucagimza yavrularimizi aldigimiz gunu hayirlsi ile goruruz. Bende ilk deneme 30 kasimda transfer oldu gerçekten cok zor gecen gunlermis yani daha dogrusu geçmeyen gunler
Aynen öyle! Nasipten öte yol yok. Ama iste umutta Allah'tandır. Umut ediyoruz ve olumsuz birsey yaşamaktan korkuyorum. Olumsuz olsada o da Allahın takdiri. Allahım herşeyin hayırlısını versin. Kolay değilmiş bu süreç. Ha demeyle çocuk olmuyormuş. Allahım sınavımızı kolaylaştırsınYani insan umut etmeden yaşayamiyor. Alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya. Sadece ilac uyari vb seyleri tam yapin bolca dua edin sadaka verin. Mesela bi ihtiyaci olan cocuğa bot alin kiş günü. Gerisi rabbime kalmiş. İkinci ve digerlerinde basari sansi artiyor tabiki. Tez zamanda kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
İnşallahcanım bir kere iyi ve güvenilir bir merkezdesin için rahat olsun. bahçeci gerçekten kaliteli bir yer. hiç aklına olumsuz durum getirme inşallah pozitif sonuç alacaksın
Hayırlı olsun ben de yeni bugün başladımMerhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Tüp bebeğimi 2 Aralık günü koydurdum. İnşallah pozitif haberler vermek nasip olur. Embriyo kalite 4aa. İlk tüp bebek temmuzda konulmuştu. Pozitifti. Ancak 5+3 günlükken düşük yaptım. O embriyo kalitesi de 4aa idi. Bu arada bahçeci fulya güvenç karlıkaya doktorum. 2. Tüp bebek tedavısı olupta pozitif olanlar var ise aranızda bana azıcık umut olun. Yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Transfer günümüz aynı sizinle. Test günü ne zaman sizin 14 aralık benimki. Günler geçmiyor. Benimkide dondurulmuş 3. Gün grade 2Merhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Tüp bebeğimi 2 Aralık günü koydurdum. İnşallah pozitif haberler vermek nasip olur. Embriyo kalite 4aa. İlk tüp bebek temmuzda konulmuştu. Pozitifti. Ancak 5+3 günlükken düşük yaptım. O embriyo kalitesi de 4aa idi. Bu arada bahçeci fulya güvenç karlıkaya doktorum. 2. Tüp bebek tedavısı olupta pozitif olanlar var ise aranızda bana azıcık umut olun. Yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah sağlıkla mutlu haberler alırız canımMerhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transferi ile 2. Tüp bebeğimi 2 Aralık günü koydurdum. İnşallah pozitif haberler vermek nasip olur. Embriyo kalite 4aa. İlk tüp bebek temmuzda konulmuştu. Pozitifti. Ancak 5+3 günlükken düşük yaptım. O embriyo kalitesi de 4aa idi. Bu arada bahçeci fulya güvenç karlıkaya doktorum. 2. Tüp bebek tedavısı olupta pozitif olanlar var ise aranızda bana azıcık umut olun. Yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi bakalım güzel haberlerini vermek nasip olur inşallahHayırlı olsun ben de yeni bugün başladım
Ayy maşallahSelam kızlar. Ben de bir cok denemeden sonra geçen ay minnaklarımın transferini yaptırdım. Tutmuş görünüyor. Betalar katlıyor şükür ki. Çarşamba günü kese/leri görmeye gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Tanışmıyoruz sizinle. Ama en iyi sizin anlayacağınızı biliyorum bu heyecanı. Dilerim sonunda hepimiz kucağımıza alırız kuzularımızı..
Ayy hadi inşallah güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur. Benım test günüm 13 Aralık. Ama ben evde idrarda yaptım. Çok hafif 2. Cizgiyi gördüm. Önemli olan gebeliğin ilerlemesi. Benım ilk tüp bebekte olumluydu. Ancak kaybettim. İnşallahTransfer günümüz aynı sizinle. Test günü ne zaman sizin 14 aralık benimki. Günler geçmiyor. Benimkide dondurulmuş 3. Gün grade 2
Canımmm inşallah sağlıkla devam eder bu sefer. Kaçıncı gün yaptın idrar testini benim bugün 7. Gün ve hayalet çizgi bile yok. Yapmıycam bu sefer idrar testi diyodum ama dayanamadımAyy hadi inşallah güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur. Benım test günüm 13 Aralık. Ama ben evde idrarda yaptım. Çok hafif 2. Cizgiyi gördüm. Önemli olan gebeliğin ilerlemesi. Benım ilk tüp bebekte olumluydu. Ancak kaybettim. İnşallahbir daha aynı şeyleri yaşamam. Benim 5. Gün embriyosu.
Bence erken test için moralinizi bozmayın şimdiden. İnşallah tutmuştur. 2 aralık benimde transferim. Belirti var mı hiçbir şey hissediyor musunuzMerhabalar ben de 3 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldum iki tane. Dünden beri test yapıyorum negatif çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptım hatta ilk idrarla yine çıkmadı. Diğerinden 5. Gün akşam testte silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?