- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Son 3-4 gündür yoğun adet sancım var kasık ağrısı bel ağrısı. Çikolata kistim olduğu için adet öncesi bu şekilde ağrım olur hep kötüyü çağırmak istemiyorum amaBence erken test için moralinizi bozmayın şimdiden. İnşallah tutmuştur. 2 aralık benimde transferim. Belirti var mı hiçbir şey hissediyor musunuz
İnşallah pozitif olur canım hemen umutsuzluğa kapılmayalımSon 3-4 gündür yoğun adet sancım var kasık ağrısı bel ağrısı. Çikolata kistim olduğu için adet öncesi bu şekilde ağrım olur hep kötüyü çağırmak istemiyorum ama
Benimde bugun 7. Günüm canım bende silikte olsa çıktı ama bugun birde lekelenme yaşamaya başladım. Açık sulu pembe. Umarım yerleşme kanaması dırCanımmm inşallah sağlıkla devam eder bu sefer. Kaçıncı gün yaptın idrar testini benim bugün 7. Gün ve hayalet çizgi bile yok. Yapmıycam bu sefer idrar testi diyodum ama dayanamadım
Moralini bozma son gün kanda verdiğin sonuçtur önemli olan.Merhabalar ben de 3 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldum iki tane. Dünden beri test yapıyorum negatif çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptım hatta ilk idrarla yine çıkmadı. Diğerinden 5. Gün akşam testte silik çıkmıştı
İnşallah yerleşmedir canım. 5. Gün embriyosu mu seninki? Benim 3. Gün embriyosuBenimde bugun 7. Günüm canım bende silikte olsa çıktı ama bugun birde lekelenme yaşamaya başladım. Açık sulu pembe. Umarım yerleşme kanaması dır
Evet 5. Gün embriyosu.İnşallah yerleşmedir canım. 5. Gün embriyosu mu seninki? Benim 3. Gün embriyosu
İnşallah bakalım çok sağolunMoralini bozma son gün kanda verdiğin sonuçtur önemli olan.Her bebekte aynı olmayabiliyor.
Teşekkür ederimHadi bakalım güzel haberlerini vermek nasip olur inşallahcanım
Güvenilir mi bilmiyorum ama ben dayanamayıp sün ve bugün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik çıktı mecburen heycanlı şekilde kan testi gününü bekliyorumarkadaşlar benim de 8 aralıkta transferim yapıldı, 5. gün embriyosuydu, doktorum kalitesinin iyi olduğunu söyledi. bakalım heyecanla bekliyorum ben de. idrar testi güvenli midir yoksa direkt kandan test mi yaptırmak sizce iyidir?
Canım bendeki yerleşme kanaması imiş. Çünkü 7. Gunden başka gelmedi. Bazı arkadaşlarıma sordum. Onlarda öyle yaşamışlar ve gebelikleri devam ediyor. Endişe etme. Test yaptın mı?Benim de transfer günüm 2 Aralık test günüm 13 Aralık 5. Gün embriyosu. 7. gün crinone jel tortu halinde pembe geldi 8. gün aynı şekilde crinone jel kahverengi tortu halinde geldi internette doktor görüşlerini okudum tutunma lekelenmesi diyor böyle yaşayıp hamile olanlar var mı?
Merhaba siz de transfer mi yaptırdınızBenimde bugun 7. Günüm canım bende silikte olsa çıktı ama bugun birde lekelenme yaşamaya başladım. Açık sulu pembe. Umarım yerleşme kanaması dır
5.gunden itibaren yapmaya başladım hemde normal idrar testi ile. 7. Gun 2. Çizgi çıkmaya başladı. 2 tüp bebeğimde yanı şeyi yapmıştım. Bana göre guvenilir. Ama tabiki asıl kanda baktırmak. Gunu gelince kana baktırabilirsin. Yanı bazı kişiler erken batırıp çıkmayınca moral bozuyor, bu da kişiyi etkiliyor. Şahsen benım gibi idrarda yaptıktan sonra hertürlü çıkan sonuca moral bozmayacaksan idrarda denemek en iyisi.arkadaşlar benim de 8 aralıkta transferim yapıldı, 5. gün embriyosuydu, doktorum kalitesinin iyi olduğunu söyledi. bakalım heyecanla bekliyorum ben de. idrar testi güvenli midir yoksa direkt kandan test mi yaptırmak sizce iyidir?
Hayırlı olsun inşallah tutar :) ben de şu an iğne yaptırma aşamasındayımarkadaşlar benim de 8 aralıkta transferim yapıldı, 5. gün embriyosuydu, doktorum kalitesinin iyi olduğunu söyledi. bakalım heyecanla bekliyorum ben de. idrar testi güvenli midir yoksa direkt kandan test mi yaptırmak sizce iyidir?
Kan verdin mi? MaşallahGüvenilir mi bilmiyorum ama ben dayanamayıp sün ve bugün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik çıktı mecburen heycanlı şekilde kan testi gününü bekliyorum
Merhaba evet. 2 Aralık gunu oldu transferimMerhaba siz de transfer mi yaptırdınız
Sana da hayırlı olsun. İnşallah guzel sonuçlar alırsınızHayırlı olsun inşallah tutar :) ben de şu an iğne yaptırma aşamasındayım
verdim ve pozitif çıktı çok şükür darısı sizlerin başına Rabbim isteyen herkese nasip etsinKan verdin mi? Maşallahvar ya. Oyy kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?