Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kışlalar koşun koşun adet oluyorum galiba peçeteye kan geldi çok şükür ilk defa bu kadar mutlu mesudum ay yarına sökülürüm inşallah ağrıya acıya herşeye raziyim A R Y A Selizay kız kardeşimde sabahtan beri doğum sancısı çekiyor hep aklım ordaydı mutsuzdum şuan sevinçten ağlıcam resmen anne olmakta zor rabbim doğuma girenlere yardim etsin 12 saattir suni sancida rahim açılmıyor

Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. Tek seferle hamile kalan da var sonuçta
Orasi oyle zaten iste insan kendi içine nasil siniyorsa oyke yapiyor..
Dusuk yaptim Halen kendimi sorguluyorum doktoru sorguluyorum en sonucunda da kismet diyip avutuyorum kendimi.. sonuçta hersey olacağına varıyor ama ne yaparsan ben elimden geleni yaptım diyebiliyorsa bir tik daha rahat ediyor iste

27 saat sanci cektim o kadar zor ki Allah yardimcisi olsun insirah suresi okusa keske cok faydasi oluyor

Ne bilim femera da hiç kist olmadı bunda olur mu Kİ
Canim kafanı karıştırma hiç olunlu düşün kullan ilacını dua et hayırlısı olsun .
Bende klomen kullandım geçen ay kist falan olmadı bu ayda klomen kullandım ,herkeste aynı olmuyor vücut aynı değil.insallah olmaz iyi düşün iyi olsun

27 saat sanci cektim o kadar zor ki Allah yardimcisi olsun insirah suresi okusa keske cok faydasi oluyor
Ben yasin okudum annemde okudu kuran bilsem onuda okurdum canim şuan regl oluyorum sanırım ondan okuyamam çok şükür 2 ay 10 gün bi gecikme olmuştu bende de doktor beklicez olmazsa sezeryan alcaz diyor canim yanıyor diyor uzakta istanbulda o gidemiyorum da şuan aklım orda

Bu saate kadar acilmasi gerekirdi ama ben okurum bol bol bi avazda kurtulsun insallah tum dogum yapanlar seninde hemencecik olsun bebisin

Ben normal doğumu hiç düşünemiyorum ya, direk sezeryan düşünürüm heralde. Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun, Meryem Ana otu bulsalardı keşke çok faydası oluyormuş. Benim annemde var, her hamile kalan gelip istiyor doğum zamanı

Regl olmana da sevindim, tam sökülür inşallah çabucak canım. Haberdar et

Ahh canım benim sonunda valla ben bile rahatladım

Kardeşin de sağlıkla doğursun inşallah, en kötü sezeryana alırlar

Bu saate kadar acilmasi gerekirdi ama ben okurum bol bol bi avazda kurtulsun insallah tum dogum yapanlar seninde hemencecik olsun bebisin
Hadi hacer canim okursan çok sevinirim ❤ normalde aralık-2007 15 'di kan gelmiş doktor doğuma alalim demiş erken yani 38 hafta oluyor galiba

Ay benim aklıma neden gelmedi meryem ana biliyordum ya insan unutur böyle durumda ay haftasonu isten izin aldım istanbula gidicem ama hastane işi de var yarim aricam onları bakalim nolcak durumlar:) sezeryan da zor be kuzum ya of allahım yardım etsin ben acıya raziyim yeterki bebegin olsun

Hadi hacer canim okursan çok sevinirim ❤ normalde aralık-2007 15 'di kan gelmiş doktor doğuma alalim demiş erken yani 38 hafta oluyor galiba
Okurum canim yani cok erken degil aslinda ama 39 olsa iyiymis acilma olmuyorsa ne diye zorluyorlar bebegede zarar suyu var havasi var vs insallah kurtulur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…