Ama normalde düzensiz bilemedim ya -_-Yaa geciktiyse durmaa
Kaset testle yaptim ben 2 gun var daha reglmeBildiğim kadarıyla kaset testlerde gecikme olmadan çıkmıyor
Orasi oyle zaten iste insan kendi içine nasil siniyorsa oyke yapiyor..Allah ne zaman isterse o zaman veriyor. Tek seferle hamile kalan da var sonuçta
27 saat sanci cektim o kadar zor ki Allah yardimcisi olsun insirah suresi okusa keske cok faydasi oluyorKışlalar koşun koşun adet oluyorum galiba peçeteye kan geldi çok şükür ilk defa bu kadar mutlu mesudumay yarına sökülürüm inşallah ağrıya acıya herşeye raziyim A R Y A Selizay kız kardeşimde sabahtan beri doğum sancısı çekiyor hep aklım ordaydı mutsuzdum şuan sevinçten ağlıcam resmen anne olmakta zor rabbim doğuma girenlere yardim etsin 12 saattir suni sancida rahim açılmıyor
Insallahinsallah belirtidir canım yaa valla catlicam merakimdan
Canim kafanı karıştırma hiç olunlu düşün kullan ilacını dua et hayırlısı olsun .Ne bilim femera da hiç kist olmadı bunda olur mu Kİ
Ben yasin okudum annemde okudu kuran bilsem onuda okurdum canim27 saat sanci cektim o kadar zor ki Allah yardimcisi olsun insirah suresi okusa keske cok faydasi oluyor
Canim progesteron hormonu bana aşılama olduktan bir hafta sonra baktirabilirsin istersen demişti doktorun yani 21.gun falan oluyorAma adet günü zaten hcg de de cıkar ki canım. Ben yumurtlama olmuş mu diye baktırmak istemiştim
Bu saate kadar acilmasi gerekirdi ama ben okurum bol bol bi avazda kurtulsun insallah tum dogum yapanlar seninde hemencecik olsun bebisinBen yasin okudum annemde okudu kuran bilsem onuda okurdum canimşuan regl oluyorum sanırım ondan okuyamam çok şükür 2 ay 10 gün bi gecikme olmuştu bende de doktor beklicez olmazsa sezeryan alcaz diyor canim yanıyor diyor uzakta istanbulda o gidemiyorum da şuan aklım orda
Ben normal doğumu hiç düşünemiyorum ya, direk sezeryan düşünürüm heralde. Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun, Meryem Ana otu bulsalardı keşke çok faydası oluyormuş. Benim annemde var, her hamile kalan gelip istiyor doğum zamanıKışlalar koşun koşun adet oluyorum galiba peçeteye kan geldi çok şükür ilk defa bu kadar mutlu mesudumay yarına sökülürüm inşallah ağrıya acıya herşeye raziyim A R Y A Selizay kız kardeşimde sabahtan beri doğum sancısı çekiyor hep aklım ordaydı mutsuzdum şuan sevinçten ağlıcam resmen anne olmakta zor rabbim doğuma girenlere yardim etsin 12 saattir suni sancida rahim açılmıyor
Bu sefer gayet koyu canimKafayi yedim iyice sabaha kadar test yapcam belliki idare edin beni
Aynen canim bide sabah yapar garantiye alir giderim doktora hemen insallah sira alabilirim bide randevu al ger derse ugras durBu sefer gayet koyu canim
Ahh canım benim sonunda valla ben bile rahatladımKışlalar koşun koşun adet oluyorum galiba peçeteye kan geldi çok şükür ilk defa bu kadar mutlu mesudumay yarına sökülürüm inşallah ağrıya acıya herşeye raziyim A R Y A Selizay kız kardeşimde sabahtan beri doğum sancısı çekiyor hep aklım ordaydı mutsuzdum şuan sevinçten ağlıcam resmen anne olmakta zor rabbim doğuma girenlere yardim etsin 12 saattir suni sancida rahim açılmıyor
Devlete mi özele mi gideceksin canim devlette sıra bulmak zorAynen canim bide sabah yapar garantiye alir giderim doktora hemen insallah sira alabilirim bide randevu al ger derse ugras dur
Hadi hacer canim okursan çok sevinirim ❤ normalde aralık-2007 15 'di kan gelmiş doktor doğuma alalim demiş erken yani 38 hafta oluyor galibaBu saate kadar acilmasi gerekirdi ama ben okurum bol bol bi avazda kurtulsun insallah tum dogum yapanlar seninde hemencecik olsun bebisin
Benim bulundugum yerde ozel yok ki canim y uzak baya mecbur oraya gidicem alirim heralde rica ederim bi denicem sansimiDevlete mi özele mi gideceksin canim devlette sıra bulmak zor
Ay benim aklıma neden gelmedi meryem ana biliyordum yaBen normal doğumu hiç düşünemiyorum ya, direk sezeryan düşünürüm heralde. Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun, Meryem Ana otu bulsalardı keşke çok faydası oluyormuş. Benim annemde var, her hamile kalan gelip istiyor doğum zamanı
Regl olmana da sevindim, tam sökülür inşallah çabucak canım. Haberdar et
Okurum canim yani cok erken degil aslinda ama 39 olsa iyiymis acilma olmuyorsa ne diye zorluyorlar bebegede zarar suyu var havasi var vs insallah kurtulur hemenHadi hacer canim okursan çok sevinirim ❤ normalde aralık-2007 15 'di kan gelmiş doktor doğuma alalim demiş erken yani 38 hafta oluyor galiba
Daha önce gittiğin doktor ise alir kuzum sorun çıkaracağını sanmiyorumBenim bulundugum yerde ozel yok ki canim y uzak baya mecbur oraya gidicem alirim heralde rica ederim bi denicem sansimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?