Erken gebelik testleri yanıltabilir canim benimde 6 gün varken silik cikti 4 gün varken kaset test yaptım negatifti istersen bir de kaset test ile dene ne zaman regl gununRuyaperisi canım bak bu sekılde hatta rengi smdı bı tık koyulastırdım bu arada reglıme 12 gun varken hıc bısey cıkmamıstır
Ay ne güzel belli oluyor test de baya hassasmis inşallah sağlıkla ilerler kuzum haberdar et gelişmelerden biziRuyaperisi canım bak bu sekılde hatta rengi smdı bı tık koyulastırdım bu arada reglıme 12 gun varken hıc bısey cıkmamıstır
Canım ben beta verdım bugun 8.41 cıktı reglıme 9 gun var suandaErken gebelik testleri yanıltabilir canim benimde 6 gün varken silik cikti 4 gün varken kaset test yaptım negatifti istersen bir de kaset test ile dene ne zaman regl gunun
Canım benım coook tesekkur ederim amın ınsallaj darısı herkesın basına tabıkı haberdar ederimAy ne güzel belli oluyor test de baya hassasmis inşallah sağlıkla ilerler kuzum haberdar et gelişmelerden bizi
Aynı ben ahsjshdjjdYarın benımde testlerim kargoyla gelcek artık 9.günden itibaren başlarım test yapmaya bende
Siz yenisiniz daha kuzu ya, bizim 2 yıl 4 ay olduInsallah canim yaaa 1 yıl olcak evleneli ayın 10unda
Bende de sarıya çalan uzayan akıntı var, bat 15inde.6 cm çikolata kistim var bir yandan onun stresi bir yandan iltihap mı düşüncesi...Suya karışan tek kullanımlık antibiyotiklerden aldım ama içmekte kararsızım.İltihap gibi de değil her ay başka bir sıkıntı artık sıkıntıların hızına yetişemez oldumValla benımde karnım belim falan agrıyo insallah idrar yolu enfeksiyonu falan değildir ya
Senınde mi bat 15 inde
Döngün kaç gün sürüyor? Bu kadar erken nasıl belirti verdi şaşırdımCanım ben beta verdım bugun 8.41 cıktı reglıme 9 gun var suanda
Cok iyi canim sağlıkla ilerlesin insallahCanım ben beta verdım bugun 8.41 cıktı reglıme 9 gun var suanda
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımCanim son 1 haftadir baya bi sicak basiyodu yuzum kizariyodu resmen malum kasik batmalari birde 2 gun bel agrisi oldu gecti o 2 gundurde goguslerim dolgun ve agriyo istahim cok artti gece yemek yemeyi sevmeyen ben kendimi tursu yerken buldum ondan suphelenip bugunde kafama gore idrarla yaptim iste akintim oldu birde ne cok beyaz ne cok sari
Yaaa maaşallah, benimde bat 15 aralık dualarını eksik etme darısı başımıza olsunKızlar merhaba bat 15 Aralık bugun erken gebelıkte silik görunce kan verdım 8.41 cıktı beta hcg regly 8 gun varken bu deger normalmi hamılelere hayırla kucaklarını almayı nasip etsın bebıss bekleyenlerinde hayırlı tez zamanda kucakları dolsun ıns
29/30 canım inan hıc bılmıyorum bu arada belirti vermedı gıbı bısey sadece uyku ıstegı uc gundur asırı bel agrısı ama regl de olabılrı dıye dusundum ıste normalin dısında gaz öyle göğüs hassasıyete kasıklara batmalar vs olmadı ama bır gece ates basması benı uyandırdı resmen cam acık uyudum bı kac saat yanı bıde degerlendırdım ya yumurtlama gununu oyuzdenDöngün kaç gün sürüyor? Bu kadar erken nasıl belirti verdi şaşırdımhayırlı olsun canım
Canım benım tabıkı ederim bırbırımıze coook dua edelim saglıkla ılerlesın benımde bat 15 aralık belkı kan versen cıkabılırYaaa maaşallah, benimde bat 15 aralık dualarını eksik etme darısı başımıza olsun
Ayy canım benım cok tesekkur ederim normal dimi deger adetıme daha 8/9 gun olmasına ragmenCok iyi canim sağlıkla ilerlesin insallah
Evet gayet normal çok yeni idrar da öğrenmen bile çok şaşırtıcı hayirlisi olsun inşallah canimAyy canım benım cok tesekkur ederim normal dimi deger adetıme daha 8/9 gun olmasına ragmen
Bu ay hsg çekimi yaptırdım ilişki yasaktı ama hsg sonrası pik görünce dayanamadımCanım benım tabıkı ederim bırbırımıze coook dua edelim saglıkla ılerlesın benımde bat 15 aralık belkı kan versen cıkabılır
Hsg de ilişki yasağı mi dedi doktorun canım ben de bu ay çektirdim hsg 22sinde, bana mutlaka degerlendir dedi doktorum hatta ilaç kullandım antibiyotik bi şey olmaz dedi hsg sonrası 2 gün bekledim sonra değerlendirdik gün aşırıBu ay hsg çekimi yaptırdım ilişki yasaktı ama hsg sonrası pik görünce dayanamadım6.5, 7 cm civarı çikolata kistim var, tek ilişki ile bu neyin umudu bilmiyorum ama umutlanmak kist ağrımı bile unutturuyor 22 aralık 6. Evlilik yıldönümümüz olacak, Allah isteyen herkese versin inşallah bu mutluluğu
Evet hatta bilgilendirme kağıdında da yazıyordu 1 hafta ilişki yasak, 1 ay korunun diye bende şaşırdımHsg de ilişki yasağı mi dedi doktorun canım ben de bu ay çektirdim hsg 22sinde, bana mutlaka degerlendir dedi doktorum hatta ilaç kullandım antibiyotik bi şey olmaz dedi hsg sonrası 2 gün bekledim sonra değerlendirdik gün aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?