YaBugun regl gunum ve son testim bidha zorlamicam sizde biktiniz bendennbu testten sonrada regl olmam heralde dimi
![]()
Olmazsın canım artık önemli olan olan sağlıkla ilerlemesi bundan sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaBugun regl gunum ve son testim bidha zorlamicam sizde biktiniz bendennbu testten sonrada regl olmam heralde dimi
![]()
2 günde bir kan vermek insanı daha da strese sokuyor doktorum da buna gerek yok dediNeden cumaya bekliyorsun canım 2 günde bir takip yapsan daha iyi olur çok onemli çünkü
Canım değerin çok güzel çıkmış korkma. Öyle bişey olursa da daha iyisi olsun diye olur. Olumsuz düşünme sağlıklı bi bebeğim olacak de ( sağlıksız olmayacak bile deme) kendine beslenmene vitamin alımına dikkat et sakıncalı şeyleri yapma.
Uyum önemliKızlar cok ısrar ettiniz diye artımedin testini aldım mavi en son 11:23 de sıvı almıstım ne diyosunuz yapıyım mı
Amin insallah canim geceden randevu aldim gittim bana normal sira vermis doktora diyorum ben randevu aldim geldim yok diyor randevun sonra alirim dedi bende sinirlendim ciktim geldim test yaptim bende napimYasen regl olursan bu firmaya dava açmamız lazım malesef hatalı üretimden dolayı:)
Olmazsın canım artık önemli olan olan sağlıkla ilerlemesi bundan sonra.
Ya bu kızın ağzından bal damlıyor baalllHadi bu ay olsun beee sen de çok bekledin![]()
Aynen vermicem bende 18ine randevu aldim beklicem sıkıldım artik2 günde bir kan vermek insanı daha da strese sokuyor doktorum da buna gerek yok dedi
14.23 e kadar hayatta cisimi tutamam kız ben ahdjsjjs sıvı almadan ds duramamUyum önemli
Daha 1 saat olmuş bence 3 saat olduktan sonra yap 14:23’te şendeyiz.

Anlattıkların idrar yolu enfeksiyonu belirtileri canım yalnız istersen bi baktır derim ihmal etmeKızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var kiben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda boğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo.![]()
Bi o eksikti zatenAnlattıkların idrar yolu enfeksiyonu belirtileri canım yalnız istersen bi baktır derim ihmal etme![]()
Aman canım ihmal etme hormonlarına adetin 3.günü baktırabilirsin ve idrar yolu enfeksiyonuna da baktır mutlaka ilerlemesi tüpleri bile tıkayabiliyormuşBi o eksikti zatenİmdat diye bağırmama az kaldı cama çıkıpta
Adetim bi olsunda 2. gün bide sağlık ocağına gidip hormon baktırmayı düşünüyorum bide geçen gün rüyamda gördüm birisi diyodum adem(eşim) bidaha sperm tahlili versin diye artık siz düşünün benim durum ne derece vahim
![]()
Nasıl heyecanlanmistikOvulasyon takip etmiştim. 11. Gündü çatlamadan sonra böyleydi. Ah minik nohutum özledim![]()
Ben kullanmadım canım kullansam yazardım vallaşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı![]()
Bi ara yine olmuştu ilaçlarım var evde ama adet görmeden kullanmak istemiyorum. En azından adet olayım ki ne olduğumu bilim ona göre ilaç kullanimAman canım ihmal etme hormonlarına adetin 3.günü baktırabilirsin ve idrar yolu enfeksiyonuna da baktır mutlaka ilerlemesi tüpleri bile tıkayabiliyormuş
sağol canım yinedeBen kullanmadım canım kullansam yazardım valla![]()
Olursan bu gruptan hiç birşey öğrenememişimdir.Bugun regl gunum ve son testim bidha zorlamicam sizde biktiniz bendennbu testten sonrada regl olmam heralde dimi
![]()
Aynen her şey olacağına varıyor zaten habire kan verip bi de bütün gün onun sonucunu bekleyip kafamda kurmaya devam edersem yandımAynen vermicem bende 18ine randevu aldim beklicem sıkıldım artik![]()