Önceki testlerine göre koyuysa az kalmış olabilir pik olmasınaDongumun 18. Gunu evet pik degil ama koyu gibi geldi baya pci var bende daha goremedim pik
Allah ın izniyle ilerler canim gözünaydın darısı bizlere inşallahİnşallah güzel artışlarla devam ederse hamileyimbu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım canım
Selam canım,
Aa o kadar oldu mu ya :)Selam canım,
İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın? Bugün döngümün 27.günü, son 3 aydır femara ve ovitrelle ile 26-30. Günler arası adet olmuştum. Bu ay ne zaman gelecek hiç bilmiyorum. Beklemedeyim, bir belirtim yok. Sadece karnım ağrıyor
Insallah canim devam ediyorumÖnceki testlerine göre koyuysa az kalmış olabilir pik olmasınabenim 25.güne kadar hep böyle dalgalandı bi böyle çıktı bi silik
Ama ovulasyon günü o attığım gibi oldu
Pko olan bir arkadaşım da bu şekilde ovulasyon testiyle ilk ay gebe kaldı her gün yapmaya devam et bence
Amin canımAllah ın izniyle ilerler canim gözünaydın darısı bizlere inşallah
Canım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)Dongumun 18. Gunu evet pik degil ama koyu gibi geldi baya pci var bende daha goremedim pik
İnşallah :)Insallah canim devam ediyoruminsallah hayirlisiyla gebe kaliriz hepimiz ❤
Yani 14. Gün mü çatlatma iğnesini falan oldun canım onu hatırlıyor musunEvet canım kullandım iğne kullandım. Normalde döngüm 28 30. Gün yani bugün kanda pozitif çıktı
Ama kalBende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyum
Bence de biraz kendi içine dönüp belirti aramadan beklemek lazım..
Bende şimdi dışardan kendime baktıkça ne çılgınlık diyorum.. Ama Tüp bebek sayfalarında da gördüğüm orda da testler uçuşuyor havada... Kimse sakin kalamıyorMuhtemelen bende sakin kalamyacağım
Benimde ayni marka canim valla daha pik goremedim zaten ama gun asiri pek olamiyo esimin isinden dolayi genelde 2 gun bos 1 dolu sekilde degerlendirmeye calisiyoruz bazen o bile mumkun olmuyoCanım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)
Ayrıca Ocak senin için harika olacak artık çabanın mükafatına az kaldı kuzuBende bekleme modundayım. Burası bağımlılık yapmış. Umut 0 ken bile gelip okuyorum. Tüp bebek sayfalarının sessiz okuyucusuyum
Bence de biraz kendi içine dönüp belirti aramadan beklemek lazım..
Bende şimdi dışardan kendime baktıkça ne çılgınlık diyorum.. Ama Tüp bebek sayfalarında da gördüğüm orda da testler uçuşuyor havada... Kimse sakin kalamıyorMuhtemelen bende sakin kalamyacağım
İnan evde bir tane testim bile yokAa o kadar oldu mu ya :)
Baya sessiz sedasız ilerlemişsin :)
İnş sonucu da güzel olur. Bence test yapmayıp beklemede kal. Stres oluşturma hiç..
Evet tam 14.güne denk geliyor 24 kasım son adet tarihim 6 Aralık iğne olduğum zamanYani 14. Gün mü çatlatma iğnesini falan oldun canım onu hatırlıyor musun
Eşinin yanında olanlar için bence de kesinlikle böyleCanım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)
Ben bu konuda sanırım seninle aynı fikirde değilim canimCanım bence bütün ovulasyon testlerini at gitsin . Doktorlarda önermiyorlar zaten . Laboquick ovu testi aldım kocaman paket yüzlü galiba allahın hergünü pozitif çizgi insan kafayı yiyo gün aşırı yap bak keyfine :)
17. Günde pozitif çıkmış kanda canım o zaman ama bi kaç gündür silikti değil mi yanlış hatırlamıyorsam?Evet tam 14.güne denk geliyor 24 kasım son adet tarihim 6 Aralık iğne olduğum zaman
Canım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canım17. Günde pozitif çıkmış kanda canım o zaman ama bi kaç gündür silikti değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Vallahi bende kendime umut arıyorum asilamanin 13. Günü negatif çıktı bugün sabah
Ben bu ay adetten sonra bi başladım afedersiniz iğneden sonraki günlere kdr işte . Artk elimi alnıma koyup kaderiiim kader olsaydı türküsünü çığırıyordum eşimde kahkaha atıyordu :) doktor nasılki artk serbest dedi o gün bugündür elime erkek sinek bile değmedi ahahahaha. Çekmediğim dertle çileee kalmadıııııııı :)Eşinin yanında olanlar için bence de kesinlikle böyle25 gün çatlamak uzereydim
Bilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirimCanım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canımbenimki bence geç döllenme adetimin üstünden iki gün geçti değer 32 çıktı o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?