Amin canım inşallah ikimizde Cumartesi günü güzel sonuçlar alırızBilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirim
Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallaahh❤
Adet olana kadar ümit var canım sabah bende yaptım çıkmadı hala içimde bı umut var inşallah hepimiz sağlıkla sihatle kucağımıza alalım bebelerimiziBilmiyorum aşılamada gec döllenme olur mu ama boşa umutlanmakta istemiyorum ama her yerden umut arıyorum cumartesi günü normal regl günü bakalım inşallah bende sasirabilirim
Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallaahh❤
Allah iyiliğini versinBen bu ay adetten sonra bi başladım afedersiniz iğneden sonraki günlere kdr işte . Artk elimi alnıma koyup kaderiiim kader olsaydı türküsünü çığırıyordum eşimde kahkaha atıyordu :) doktor nasılki artk serbest dedi o gün bugündür elime erkek sinek bile değmedi ahahahaha. Çekmediğim dertle çileee kalmadıııııııı :)
Amiiinnn insallahhAmin canım inşallah ikimizde Cumartesi günü güzel sonuçlar alırız
Eşler de strese giriyor yazık ben üzüldüm bu ayBenimde ayni marka canim valla daha pik goremedim zaten ama gun asiri pek olamiyo esimin isinden dolayi genelde 2 gun bos 1 dolu sekilde degerlendirmeye calisiyoruz bazen o bile mumkun olmuyo
Aynen canim allahtan ümit kesilmez inşallah güzel haberler alırız yıl bitmedenAdet olana kadar ümit var canım sabah bende yaptım çıkmadı hala içimde bı umut var inşallah hepimiz sağlıkla sihatle kucağımıza alalım bebelerimizi
Tebrik ederim sanırım gebesinCanım yanlış hatırlamıyorsam 12. Gün test yapmıştım negatifti bende olsa çıkardı deyip çöpe attım.adet geçince hiç belirti olmadığı halde dün test yaptım pozitif çıktı. Umudunu kaybetme adet gününün geçmesini bekle canımbenimki bence geç döllenme adetimin üstünden iki gün geçti değer 32 çıktı o yüzden düşük olduğunu düşünüyorum
Üzülme Pko hamile kalan çok kişi var..Kizlar bugün bana pko tanısı kondu
Bugün alttan ultrason çekti bu teshisi koydu. Kan verdim sonucu da yarın çıkacakÜzülme Pko hamile kalan çok kişi var..
Amh a göre mi?
Canım pko olup ilk aylarında hamile kalan bir sürü kişi var biri de benim arkadaşım..Kizlar bugün bana pko tanısı kondu
Teşekkür ederim canımTebrik ederim sanırım gebesin
Aşılama sonrası negatiften sonra mı geldi bu pozitif doğal yoldan
Seninle çok konuşmadık galiba tam hatırlamadım
Testler bana göre değil artıkAma kal
Bu konu zor ama gerçekten kalmalıyız testler hala bana göre değil
Aaa çok sevindim sizin adınızaTeşekkür ederim canımben aşılamayı Eylül ayında olmuştum negatif oldu bu ay femara ve çatlatma iğnesi denedik inşallah sağlıklı bir gebelik olmuştur
İnş bi kaç gündür gerginim.. Geriye sayım yapıyrum resmen.. Ama genel anlamda burada gördüğüm ilk denemde başarı oranı %70...Ayrıca Ocak senin için harika olacak artık çabanın mükafatına az kaldı kuzu
He heTestler bana göre değil artık
Teşekkür ederim canımAaa çok sevindim sizin adınızatebrikler
Sen iyiye odaklan lütfenİnş bi kaç gündür gerginim.. Geriye sayım yapıyrum resmen.. Ama genel anlamda burada gördüğüm ilk denemde başarı oranı %70...
İnşallah amin ben geçen iki ay femara ve çatlatma iğnesi denedim ama sonuç alamadımTeşekkür ederim canımAllah sizede bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inşallah
Sebepsizdi canım yumurta gelişiyor çatlıyor ama döllenme olmuyordu.İnşallah amin ben geçen iki ay femara ve çatlatma iğnesi denedim ama sonuç alamadım
Sizin problem neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?