• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın 10. Günden selamlar🤣🤣 ( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur🥰 10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir🤗
İnsallah inşallah vardir canım çizgi bariz görünüyor Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah🙏🥰

Rahimde yapışıklık polip kist vs varmı yokmu bakiyolarmis sis diye geçiyor tip dilinde canik valla bilmiyorum tırstım biraz tuzlu su veriyolarmis rahime bakalim :KK43: oh şifa olsun bende takviye vs bisiler kullanıyorum umarım faydalı olur hepimize
Korkma canım inşallah herşey çok güzel olcak hepimiz bebelere kavuşcaz pek kıymetli olur böyle aradıktan sonra 🥰size de şifa olsun inşallah

Aslında ovulasyon testinin mantığı şu, yumurtanın büyüdüğünü anlamıyor, yumurta yeterli büyüklüğe geldiğinde vucut bir hormon salgılıyor
Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Selizay Selizay evet canım olabilir, ama ben beceremedim ve 3 günün ardından bıraktım ovülasyonu. Test kullanıyorsan sana gönderebilirim?
Papatya3866 Papatya3866 değeriniz yükselişe geçmiş ama hem değer olarak hem de iğne yaptırdığınız İçin gazlayıp evet kesin hamilesiniz demek istemem. Ben 101 ile öğrenmiştim onda bile doktorum ‘daha çok yeni 2 gümde bir takip etmemiz lazım’ demişti.
Kızlar günaydın 10. Günden selamlar🤣🤣 ( böyle diyince aklıma kestane balı gelip duruyo)
Bugünkü testlerde böyle bu arada grupta biris 11.günde hamileliğini öğrenmiş tebrik ederim. İnşallah bizede nasip olur🥰 10.günde değeri 3.80 miş sanırım oluşsa bile şuan yeni olusma aşamasında galiba benimkisi tabi eğer varsa artık orasını Allah bilir🤗
Canımm ben dün diğerlerinde hiç görememiştim ama attığın kaset testte gayet görüyorum. Erken gebelik olan yürü ya kulum demiş zaten🧿
İnşallah vardır ya çok isterim mutlu olmanı🙏 Yarınki test bize daha net bir Bilgi verecek.
Yeminle yapıştı kaldı artık iğne etkisi diyorum başka da birşey diyemiyorum
Senin kaçıncı günün canım iğnede? Karşılaştırmalı foto var mı?

Canım zaten prediktör hem sabah yapmışsın koyu olması normal diğeri akşam olduğu İçin silik çıkmış korkma şimdi kan versen 3-5-8 bişey çıkar ama 2-3 günde bir değerin arttığını görmek için kan vermen gerekcecek. Korkma silik de olsa çizgi varsa sorun yoktur testleri sabah yap ki daha net göresin
tamam cnm. haklısın ben predictor sabah yaptım, kasetleri akşam. bugun sabah kaset yaparım. :)

Gunaydın bn ıkısındede ııkıncı cızgıyı göruyoruk degerınız bnce 8/9 lu bısey erken gebelıkte benımde böyle silik cıkıp deger 9 ya cıktı rabbık hayırlısımı nasıp etsın umarım umdugumız gıbıdr 😍🌸

Aşkım napalım ucunda ölüm yok ki en fazla adet oluruz yani🙈 ilk 1-2 gün tripleniriz sonra gene belirti ararız biz bu başlıkta merak etme bende korkuyorum negatiften ama yüzleşmek lazım bazende oyalanmadan🤷🏼‍♀️
Ben regl olunca üzülmüyorum bile oh diyorum en azından oldum belirsizliktense ya negatif ya pozitif bilip önüme bakayim diyorum😂

Çok şükür çizgi belirmeye başladı hadi inşallah güzel sonuç gelecek senden ❤️

İnşAllah hayırlısıyla olsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Şimdiden zorluğunu getirmeyin aklınıza. İnşa Allah güzel haberler alırsınız🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bende salı gideceğim. En son bu salı vermişdim değerim 700dü. İnşa Allah görürler🙏🏼 Size mide bulantısı başladımı?
Hafif hafif oluyordu 1 haftadır ama rahatsız edici değildi bu sabah oğlumu okula bıraktım eve bir girdim nerdeyse kusacaktım birden oldu gözümden yaş geldi o derece ama aç olduğum İçin bişey yok ayrıca bir haftadır deli gibi makarna yiyorum canım sürekli makarna yada krem peynir sürülmüş ekmek istiyor 1 kasa mandalina bitirdim ekşi iyi geliyor galiba 😂🙈

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 64
Şimdi vitaminlere para yatırma hiç. Doktorun bana dediği ferritin, d vit, folik asit, b 12 baktır. Hepsinin değeri referans değer aralığının ortasında olacak değilse takviye al dedi. Doktor bana ekstra vitamin yazmadı. Ben vejeteryan olduğum için omepa diye birşey var. Omega-3 ve q10 ten var 170 lira ona verdim. Balık yesem hayatta vermezdim...
Benşm doktorum sürekli sana masraf yaptırmayacağım diyordu ve gerçekten ilaçlar noktasında hep en uygun fiyata en yüksek verim olacak şekilde verdi. PAranı hiç çarçur etme...
Günaydın canım,
Nasılsın 🌿 doktorun kim acaba?

Kestane diyarı bursadan selamlar🤪🤪🤪 kızzz ben görüyorum hemde gözümü kısmadan netleşiyor mu sankiii😍😍 bebeğimmm dua edelim yaaa bende yarın kan vericem 🥲 vereyim dimi adet tarihim bugün. Erken gebelik testlerim gelmedi🥲 bugün gelcek. Yarın sabah yapsam mı direk gidip kan mı versem? Sende mi versen beraber bekleriz sonuc. Birdeee dün senin testleri eşime gösterdim var bunlarda çizgi ama hamile değil dedi o niye be dedim t nin c kadar koyu yada ondan koyu olması lazım diyo😁😁😁😅 garibim napsın evde bi ovülasyonda çift çizgi görüyo😂😂😂😂😂😂 dedim bu gebelik bende de cıksa keske okadar dedim 😁😁 aaa öylemi diyo😂😂
Merhaba
Bursa’da hangi doktora gidiyorsunuz acaba?

Kızlar benim dün sabah afedersiniz açık kahve leke olduktan sonra akşam açık pembe akıntı gibi bişey oldu. Bu sabah yine çok az kahve olmuş. Sizce yerleşme olabilir mi 😔

Selizay Selizay evet canım olabilir, ama ben beceremedim ve 3 günün ardından bıraktım ovülasyonu. Test kullanıyorsan sana gönderebilirim?
Papatya3866 Papatya3866 değeriniz yükselişe geçmiş ama hem değer olarak hem de iğne yaptırdığınız İçin gazlayıp evet kesin hamilesiniz demek istemem. Ben 101 ile öğrenmiştim onda bile doktorum ‘daha çok yeni 2 gümde bir takip etmemiz lazım’ demişti.

Canımm ben dün diğerlerinde hiç görememiştim ama attığın kaset testte gayet görüyorum. Erken gebelik olan yürü ya kulum demiş zaten🧿
İnşallah vardır ya çok isterim mutlu olmanı🙏 Yarınki test bize daha net bir Bilgi verecek.

Senin kaçıncı günün canım iğnede? Karşılaştırmalı foto var mı?
10 gün canım eve gidince artık tekrar yaparım sabahkiyle karşılaştırma yaparım bakalım

Back
X