• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık

Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık

Cuma yumurtlama kesin olarak olacaksa eğer bir önce ilişki olması şansı daha çok arttırır canım. Perşembe cuma değerlendirin

ejce ejce kuzucum sana bakmaya geldim, kendim negatif almış gibi üzüldüm. Biraz da gaz verdiğime üzüldüm. Olacak inşallah çok güzel olacak ama bugün değil. El ele yürümeye devam 😊

İnşallah canım yaa hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşalım. Bende akşam doktordan çıktım 5 gün ine oldum gittim bugün adetimin 10.günü idi. Doktor baktı Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi daha hiç büyümemiş. İğnenin dozunu arttırdı 2 katı yaptı 3 gün sonra yine çağırdı. Moralim bozuldu açıkçası
Bozma moralini canım dozunda yükseltmiş hem Allah’ın izniyle yumurtan da gelişir inşallah sıkma canını sakın tamam sen na kadardır deniyorsun bebek işini

Screenshot_20211215_001842.webp
kızlar ben bişe yaptım aha bundan aldım bide karışım sizce iyi yaptımmııı eşime söylemedim daha 😅bu aralar r baya sıkışkınız aldıktan sonra söylicem siparişim gelince yani 😅

Nasıl yani.. Ben bi kere randeuya yetişeceğim diye tutmuştum. Doktorda maşallah mesane dolu gelmişsin hiç birşey göremiyoruz dedi :KK70: İşe tekrar gel bakalım dedi :KK70:
Yumurtalar mesane dolu olunca görünmüyor...
Cok iyiymis 😄😄😄😄 Ne kadar gecikecegimi bilsem hayatta tuvaletimi yapmadan girmem randevuya 😅
Eki Görüntüle 2970248 kızlar ben bişe yaptım aha bundan aldım bide karışım sizce iyi yaptımmııı eşime söylemedim daha 😅bu aralar r baya sıkışkınız aldıktan sonra söylicem siparişim gelince yani 😅
Insallah faydalı olur size iyi gelir, sağlıkla gelsin bebeğiniz:)

Sen İstanbulda misin canım sanki orda biraz daha fazla fiyatlar. Bana 1 2 ay önce 800 dedikleri için ondan şaşırmıştım. Simdi yine artar zaten ilaciydi doktor muayenesi, iğneleri her ay arka arkaya yaptırmaya insanın gücü de kalmaz fiyatlarda sürekli oynuyor zaten. Bu tutmazsa biraz ara veririm kesin hem maddi hem manevi
Canım merhaba bende de klomen kullandım doktor adetin 8. Günü direnç göstermiş hiç geliştirmemis yumurtalarını iğne başlıcaz dedi. Ben iğneyi kullanmak isyemedim. Doktor değiştirdim ve yeni doktora yumurta takibi istedim. Durumu anlattım rica ettim. 13. Gün direnç gösterdi dediği yumjrtalarim iki tanesi gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Yani inanmakla da ilgisi var bunun ben inandım prof doktorun tedavi şeklini reddettim şuan gebeyim

Canım merhaba bende de klomen kullandım doktor adetin 8. Günü direnç göstermiş hiç geliştirmemis yumurtalarını iğne başlıcaz dedi. Ben iğneyi kullanmak isyemedim. Doktor değiştirdim ve yeni doktora yumurta takibi istedim. Durumu anlattım rica ettim. 13. Gün direnç gösterdi dediği yumjrtalarim iki tanesi gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Yani inanmakla da ilgisi var bunun ben inandım prof doktorun tedavi şeklini reddettim şuan gebeyim
Ne güzel hayirli olsun 😍 aşılamayla oldu değil mi zaten 8 gün çok erken günü gelince kendiliğinden de büyüyor. Yani 12. 12. Günü böyle birsey dese doktor tamam ama 8 gün bence konuşmak için erken
Benim doktorum da bazılarının hemen büyüyor bazılarının gününde büyüyor demisti

Back
X