- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
Saol canımHayırlı olsun canım çok iyi çıkmis değerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımHayırlı olsun canım çok iyi çıkmis değerin
Zamanını bekliyorCanlar çok tatlısınız ama beta hcg de yaprak kımıldamamış ki![]()
Hayırlısı olsun hakkımızda. Bende ara vericem olmazsa bu ayHatay'dayım şuan canım görev sebebiyle. Ama hastane her ay fiyat arttırıyor doktorun falan bir dahakine 2000 olur kesin
İnşallah hepimiz karşılığını alırız cabamizin canımHayırlısı olsun hakkımızda. Bende ara vericem olmazsa bu ay
Aminnn canımİnşallah hepimiz karşılığını alırız cabamizin canım
Cuma yumurtlama kesin olarak olacaksa eğer bir önce ilişki olması şansı daha çok arttırır canım. Perşembe cuma değerlendirinKızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık
Bozma moralini canım dozunda yükseltmiş hem Allah’ın izniyle yumurtan da gelişir inşallah sıkma canını sakın tamam sen na kadardır deniyorsun bebek işiniİnşallah canım yaa hepimiz tez zamanda evlatlarımıza kavuşalım. Bende akşam doktordan çıktım 5 gün ine oldum gittim bugün adetimin 10.günü idi. Doktor baktı Bi kaç yumurta görünüyor ama 10 mm civarı dedi daha hiç büyümemiş. İğnenin dozunu arttırdı 2 katı yaptı 3 gün sonra yine çağırdı. Moralim bozuldu açıkçası
12. Gün Hım anladım vardır doktorun bi bildiği her halde doktoruna güveniyorsanDaha femara kullandım işe yaratmıştı ama aşılamaya iğne ile başladı doktor. Adetin 10.g0nü bugün senin kaçıncı günün şuan
Bunun adı nedir bir de nereden aldınız acabaEki Görüntüle 2970248 kızlar ben bişe yaptım aha bundan aldım bide karışım sizce iyi yaptımmııı eşime söylemedim dahabu aralar r baya sıkışkınız aldıktan sonra söylicem siparişim gelince yani
![]()
Bunun adı nedir bir de nereden aldınız acaba
Cok iyiymisNasıl yani.. Ben bi kere randeuya yetişeceğim diye tutmuştum. Doktorda maşallah mesane dolu gelmişsin hiç birşey göremiyoruz dediİşe tekrar gel bakalım dedi
Yumurtalar mesane dolu olunca görünmüyor...
Insallah faydalı olur size iyi gelir, sağlıkla gelsin bebeğiniz:)Eki Görüntüle 2970248 kızlar ben bişe yaptım aha bundan aldım bide karışım sizce iyi yaptımmııı eşime söylemedim dahabu aralar r baya sıkışkınız aldıktan sonra söylicem siparişim gelince yani
![]()
Canım merhaba bende de klomen kullandım doktor adetin 8. Günü direnç göstermiş hiç geliştirmemis yumurtalarını iğne başlıcaz dedi. Ben iğneyi kullanmak isyemedim. Doktor değiştirdim ve yeni doktora yumurta takibi istedim. Durumu anlattım rica ettim. 13. Gün direnç gösterdi dediği yumjrtalarim iki tanesi gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Yani inanmakla da ilgisi var bunun ben inandım prof doktorun tedavi şeklini reddettim şuan gebeyimSen İstanbulda misin canım sanki orda biraz daha fazla fiyatlar. Bana 1 2 ay önce 800 dedikleri için ondan şaşırmıştım. Simdi yine artar zaten ilaciydi doktor muayenesi, iğneleri her ay arka arkaya yaptırmaya insanın gücü de kalmaz fiyatlarda sürekli oynuyor zaten. Bu tutmazsa biraz ara veririm kesin hem maddi hem manevi
İnşallahCok iyiymisNe kadar gecikecegimi bilsem hayatta tuvaletimi yapmadan girmem randevuya
Insallah faydalı olur size iyi gelir, sağlıkla gelsin bebeğiniz:)
Ne güzel hayirli olsunCanım merhaba bende de klomen kullandım doktor adetin 8. Günü direnç göstermiş hiç geliştirmemis yumurtalarını iğne başlıcaz dedi. Ben iğneyi kullanmak isyemedim. Doktor değiştirdim ve yeni doktora yumurta takibi istedim. Durumu anlattım rica ettim. 13. Gün direnç gösterdi dediği yumjrtalarim iki tanesi gelişmişti çatlatma iğnesi oldum. Yani inanmakla da ilgisi var bunun ben inandım prof doktorun tedavi şeklini reddettim şuan gebeyim