Aşılama Aralık Ayı Aşılama Başlayanlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne kadar az insan bilirse o kadar iyi. Ben anneme kayınvalideme bile söylemedim merak edip soran olunca daha çok yıpranıyorsun. Olsa da olmasa da kendi içinde halletmek daha kolay. En yakın arkadaşın bile olsa faydası yok canım bilmesinin. Hele de kolay çocuk sahibi olanlar hiç anlamıyor gibi geliyor.
Kesinlikle katılıyorum valla az önce arkadaşın dediği gibi yine bizi biz anlıyoruz bunca çabayı acıyı çekenler anlıyor zaten kendi annem beni daha çok strese sokuyor milletin kaynanası benim anam🤣kötü niyetinden değil ama işte bilemiyor beni üzdüğünü😄

Kesinlikle katılıyorum valla az önce arkadaşın dediği gibi yine bizi biz anlıyoruz bunca çabayı acıyı çekenler anlıyor zaten kendi annem beni daha çok strese sokuyor milletin kaynanası benim anam🤣kötü niyetinden değil ama işte bilemiyor beni üzdüğünü😄
Merak ettiğim her şeyi burda aratıp öğreniyorum. Burdaki çoğu insan aynı yollardan geçmiş olabildiğince yardımcı oluyorsunlar sağ olsunlar ☺️

Merak ettiğim her şeyi burda aratıp öğreniyorum. Burdaki çoğu insan aynı yollardan geçmiş olabildiğince yardımcı oluyorsunlar sağ olsunlar ☺️
Aynen çok iyi geliyor buradaki sohbetler dediğin gibi aynı yoldan Geçtiğimiz için Bi nevi kader mahkumu gibi rahatlıkla herşeyi paylaşabiliyor insan😇😇

Tek tek okudum herkesin yazdığını:) ilk seferde tutan,tutamayan bu tamamen şans işi.Normal yollarla hamile kalanlarda olduğu gibi...O yüzden nasip diyip yolumuza bakmaktan başka elden bişey gelmiyor.Umarım bu ay bi mucize olur ve herkesin aşılaması tutar 🙏🏻 Benim bugün yapıldı aşılamam bekleyeceğim şimdi 15 gün merakla

İnşallah canım bende geçen pazartesi yaptırmıştım iğnemi cumartesi gece 12.00de yaptım aşılama da pazartesi 12.00de Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah 🤲 bende yakında yapan birilerini arıyorum bu ay pek umudum yoktu ama ne bilim duramıyoruz işte 😄
Ne zaman belli olacak sonucunuz peki 😍😍

Tek tek okudum herkesin yazdığını:) ilk seferde tutan,tutamayan bu tamamen şans işi.Normal yollarla hamile kalanlarda olduğu gibi...O yüzden nasip diyip yolumuza bakmaktan başka elden bişey gelmiyor.Umarım bu ay bi mucize olur ve herkesin aşılaması tutar 🙏🏻 Benim bugün yapıldı aşılamam bekleyeceğim şimdi 15 gün merakla
Aminn canım ne güzel olur hepimiz mutlu mutlu haberler versek ilk aşılaman mı dikkat et kendine bana ilk gün lavabo dışında ayağa kalkma dedi doktor

Aminn canım ne güzel olur hepimiz mutlu mutlu haberler versek ilk aşılaman mı dikkat et kendine bana ilk gün lavabo dışında ayağa kalkma dedi doktor
Evet benim ilk.Bende dinleniyorum bol bol.Ama doktor aşılama sonrası bir kaç gün birliktelik şansı arttırıyor dedi.Bilemedim🙄

Evet benim ilk.Bende dinleniyorum bol bol.Ama doktor aşılama sonrası bir kaç gün birliktelik şansı arttırıyor dedi.Bilemedim🙄
Aynen aynen bize aşılamanın ertesi günü ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi hani belki o an yumurta çatlamaz geç çatlar geç döllenme olur her ihtimali değerlendir 😇

Benim de göğüslerim sıfır yani normalden bile küçük olabilir hormonlarım çekilmiş gibi. Benim 12. Günde kahverengi 13. Günde kırmızı gelmişti ilk aşılama da. Asla şaşmaz çünkü reglim. 10. Gündeyim ama regl ağrısı başladı sanki 😔 bu ay artık tüp bebeğe geçeriz sanırım
Hayırlısı olsun iyisini düşünmeye çalış olumlama yap. Tüp bebek içinde kendine zaman tanı bence. Onun içinde sağlam psikoloji lazım.

C Cumbus-u Alem Anneolmayolundaaa Anneolmayolundaaa Afilay Afilay B BLCEFE kızlar ben sanırım adet oldum ya ama 8 gün var daha hiç duydunuz mu böyle erken olan çünkü o kadar çatlatma iğnesi yaptım hiç şaşmadı 17 gün sonra adet oldum şimdi bu neydi 🤔araya da yasaklar giriyor cumartesi randevu aldım bakalım yasak değilse gitcem yasaksa perşembe gitcem😕

C Cumbus-u Alem Anneolmayolundaaa Anneolmayolundaaa Afilay Afilay B BLCEFE kızlar ben sanırım adet oldum ya ama 8 gün var daha hiç duydunuz mu böyle erken olan çünkü o kadar çatlatma iğnesi yaptım hiç şaşmadı 17 gün sonra adet oldum şimdi bu neydi 🤔araya da yasaklar giriyor cumartesi randevu aldım bakalım yasak değilse gitcem yasaksa perşembe gitcem😕
İnşallah 2021 bizlerin senesi olsun kızlar bebişlerimiz bekletmeden gelsin🐣🤲🤲
İnşallah 🤲🏻🤲🏻 Ben artık tüp bebeğe ne zaman ve nerde başlayacağımı düşünüyorum

İnşallah 🤲🏻🤲🏻 Ben artık tüp bebeğe ne zaman ve nerde başlayacağımı düşünüyorum
Bende araştırmaya başlıycam onda da doktor felan çok önemli burada açılan konulara bakalım doktor tavsiyesine Rabbim işimizi kolaylaştırsın🤲🤲

Back
X