Aşılama Aralık Ayı Aşılama Başlayanlar:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah🙏🏻 Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?Ben gayet iyiyim çok şükür
Ara ara kramplar oluyor ama muhtemelen ilaç ve iğnelerin etkisi , geçen aşılamadan sonra rutin hayatıma devam etmiştim, hatta düğüne bile gitmiştim bu defa daha dikkatliyim pek iş yapmamaya çalışıyorum bir de böyle deneyelim bakalım 😂 ne zaman belli olacak sonuç sizin?

Denizli bizim de. Ara vermeye karar verdim inşallah emeklerimiz boşa gitmesin. Burda iyi merkezler var ama sonuç almayan insan da çok. İzmire İstanbul a giden
İnşallah canım bende hemen yapmam bakalım bunda doktor ne dicek ona göre de yavaş yavaş araştırma yaparım kendimi hazır hissedince de giderim

@Cumbus-u Alem Anneolmayolundaaa Anneolmayolundaaa Afilay Afilay B BLCEFE kızlar ben sanırım adet oldum ya ama 8 gün var daha hiç duydunuz mu böyle erken olan çünkü o kadar çatlatma iğnesi yaptım hiç şaşmadı 17 gün sonra adet oldum şimdi bu neydi 🤔araya da yasaklar giriyor cumartesi randevu aldım bakalım yasak değilse gitcem yasaksa perşembe gitcem😕
Olabilir psikolojiktir stresten dolayı. Ama azsa yerleşme kanaması da oluyomuş. Benimde adetim 3 gün geçti aşılama yapmıştım bu ay. Ama yasaklar bitene kadar beklemeyi düşünüyorum öyle test yapıcam. Negatif görüp üzülmek istemiyorum. Zaten belime ağrı girmeye başladı 😕 inşallah hamileyimdir dua edin nolur

Olabilir psikolojiktir stresten dolayı. Ama azsa yerleşme kanaması da oluyomuş. Benimde adetim 3 gün geçti aşılama yapmıştım bu ay. Ama yasaklar bitene kadar beklemeyi düşünüyorum öyle test yapıcam. Negatif görüp üzülmek istemiyorum. Zaten belime ağrı girmeye başladı 😕 inşallah hamileyimdir dua edin nolur
Yok canım yerleşme değil
Hadi inşallah yaa çok isterim Rabbim inşallah yüzünü güldürsün güzel haberler ver bize de emeklerin boşa gitmemiştir inşallah 🤲🤲😇🐣

Ara ara kramplar oluyor ama muhtemelen ilaç ve iğnelerin etkisi , geçen aşılamadan sonra rutin hayatıma devam etmiştim, hatta düğüne bile gitmiştim bu defa daha dikkatliyim pek iş yapmamaya çalışıyorum bir de böyle deneyelim bakalım 😂 ne zaman belli olacak sonuç sizin?
Benimde batmalar oluyor ufak ufak ve bel ağrım var ara ara.Ben ocak 12 de kan vericem merakla bekliyorum :) dikkat ediyorum dinleniyorum bol bol.

Benimde batmalar oluyor ufak ufak ve bel ağrım var ara ara.Ben ocak 12 de kan vericem merakla bekliyorum :) dikkat ediyorum dinleniyorum bol bol.
Aynen ben de öyle, hatta bu durum hoşuma gitti yatıyorum dizi filme dayandım 😂 haftaya işe geri başlamak çok zor gelecek muhtemelen .. 4 gun arayla öğrenicez sonuclarimizi desene , son güne kadar beklemeyi düşünüyor musun önceden bi test falan yapacak mısın?

Malesef adet oldum. Keşke bir gün daha gecikseydi. Yılın son günü bari mutlu geçseydi ...
Rabbim hepimize 2021 yılında anne olmanın sevinç gözyaşlarını nasip etsin .. üzülmeyin diyemiyorum, üzülüyor insan..ama şükürki teknolji gelişiyor, yeterki Rabbim ol desin , sonuna kadar savaşmaya devam

Aynen ben de öyle, hatta bu durum hoşuma gitti yatıyorum dizi filme dayandım 😂 haftaya işe geri başlamak çok zor gelecek muhtemelen .. 4 gun arayla öğrenicez sonuclarimizi desene , son güne kadar beklemeyi düşünüyor musun önceden bi test falan yapacak mısın?
Bekliycem ya dayanmak istiyorum 😂

Bekliycem ya dayanmak istiyorum 😂
Ben kendimden çok emin değilim .. son güne kadar bekleyince katiyen adet olmuyorum , ne zaman negatif gördüm, hemen 30 dakika içinde adetim oluyor 😂 ne kadar erken görürsem o kadar kendimi hazırlarım sonuca , belirtiler tamamen kesildi , gazsancısı dışında , arada bel ağrısı o kadar.. korkuyorum işin aslı.. Biz anne bana olmaya hazırız, Rabbim de nasip eder inşallah sağlığı ile

Ben kendimden çok emin değilim .. son güne kadar bekleyince katiyen adet olmuyorum , ne zaman negatif gördüm, hemen 30 dakika içinde adetim oluyor 😂 ne kadar erken görürsem o kadar kendimi hazırlarım sonuca , belirtiler tamamen kesildi , gazsancısı dışında , arada bel ağrısı o kadar.. korkuyorum işin aslı.. Biz anne bana olmaya hazırız, Rabbim de nasip eder inşallah sağlığı ile
Benim de gaz sancım var diğer belirtiler azaldı.Bende korkuyorum açıkçası😢 benim bu arada normal adet döngümden önce 12 Ocak doktorun test tarihi nasıl iş anlamadım?Sizin tam adet döneminize mi denk geliyor?

Herkese Merhaba.
Bugün itibariyle sebebi bilinemeyen infertilite ve sperm sayı azlığı nedeniyle aşılama tedavisi için ilk adımı atıyoruz.Bu akşam 2 adet Femara içeceğim yatarken aç karnına.Ve 4 gün bu şekilde olacak.Sonrasında 1 gün ara verip Fostimon enjeksiyon 2 gün yapıp kontrole gideceğim.Bu süreçte olan veya süreci geçiren var mıdır?İlaç yan etikleri olur mu diye çok tedirginim.Deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim:KK200:
6 aylık polikistik over tedavi görüyordum femarayı ilk kullanmışım bu ay çatlatma iğnesi olacaktım hamile olduğumu öğrendimadetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı inanmadım bir daha test yaptım sonra kan tahlili vermeye gittiğimde pozitif olduğunu öğrendim 4 gün sonra kesemizi görecegz inşallah 🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20210103_102334.webp
    IMG_20210103_102334.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 24
6 aylık polikistik over tedavi görüyordum femarayı ilk kullanmışım bu ay çatlatma iğnesi olacaktım hamile olduğumu öğrendimadetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı inanmadım bir daha test yaptım sonra kan tahlili vermeye gittiğimde pozitif olduğunu öğrendim 4 gün sonra kesemizi görecegz inşallah 🤲🤲
Harika😍 ne mutlu size.Sağlıkla geçsin bu süreciniz 🙏🏻🙏🏻

Benim de gaz sancım var diğer belirtiler azaldı.Bende korkuyorum açıkçası😢 benim bu arada normal adet döngümden önce 12 Ocak doktorun test tarihi nasıl iş anlamadım?Sizin tam adet döneminize mi denk geliyor?
Benimki de 2 gun öncesine geliyor adet dönemimden, bacağım kasıyor bugün ara ara, bi hayırlısı ile alsaydık sonucu 😔

Önemli olan aşılamadan 15 gün sonrası. Döngünüz değişmiş oluyor. Mesela benim kendi halinde 14 günde büyürken tedavi başlayınca 5. 6. Günde falan büyümüş oluyor yumurtalar. Yani döngü kısalmış oluyor.

Herkese merhaba, 21 Aralık'ta ilk aşılamamı yaptırdık. Polikistik over hastalığım var. Aşılamadan 14 gün sonra kan testi yaptırmamı söyledi doktorum ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım 3 kez. Hepsi negatif çıktı... Yarın sabah kan testi yapacağız acaba ihtimal var mıdır... Rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun.. Hepinize acil şifalar dilerim 🙏🏻

Back
X