ARALIK AYI GEBELİK İSTEYENLER 🙏🏻❤️🤰

Benim de bat 15 kasim sanirim testim dün begatif cikti o yuzden ben de aralik icin yerimi alayim 4 bucuk yillik evliyim 29 yasindayim. Amh:2,5 hsg cekildim eylulde temiz. Esimin sperm testi iyi ama iki yildir gebelik olmadi bu yil bitmeden olsun isterdimm:))

Henüz yıl bitmiş değil umarım güzel sonuçlar alırsınız

Bat 11 aralık.. Ağustos ayında 5.5 aylık bebeğimle vedalaşmak zorunda kaldım. 3 aylık bir aradan sonra tekrar denemeye başlayacağız bu ay. Aralık ayı bize sağlıklı bebişler getirsin kucaklarımız boş kalmasın

Çok geçmiş olsun benimde boyle durumum oldu tabi sizin büyükmüş benim 2.5 aylık di

Kızlar selam bende 6 Ekimde 10 haftalık düşük yaptım düşük sonrası ilk adetimi bitirdim bat 9 Aralık civarı düzensiz âdet gördüğüm için ovulasyon testleriyle takip ediyorum inşallah bu yıl bitmeden güzel haberler alalım

İnşallah

Haberleri verelim burdan inşallah düşüğün sebebi neydi mutlaka araştırın ihmal.etmeyin benim bir oldu iki oldu üç oldu şimdi tedavisini görüyorum.pihtilasma testinde normal.cikti en son başka bir test yaptı başka bir hastaneye gittim.kanim.farkli bagisikla ilgili bir sorun varmış şimdi ilaç kullanıyorum burdaki böyle gördüğüm.dusuk.yapan arkadaşlara hep yazıyorum.benim.yaptigim ihmali yapmasınlar diye

Bende pıhtılaşma var maalesef 3 gen heterozigot 1 gen homozigot yumurtlamayla birlikte aspirin ve iğneye başlamam gerekiyor

Bat 7-8 Aralık gibi gözüküyor. Ben de burada yerimi alayım. İnşallah hepimiz duymak istediğimiz o güzel haberi Allah’ın izniyle duyarız.

merhaba öncelikle geçmiş olsun ekimde bende düşük yaptım 4+1 sonraki ay reglim kasım 12 ama hala olmadım sizde de çok gecikti mi?

merhaba öncelikle geçmiş olsun ekimde bende düşük yaptım 4+1 sonraki ay reglim kasım 12 ama hala olmadım sizde de çok gecikti mi?

Geçmiş olsun canım ben de benzer bir durum yaşadım ve geç regl olmuştum normalde reglin düzenliyse 1 haftaya olursun beklemekte fayda var olmazsan bir doktora görün derim

Bende gecikme olmadı fazla 4-5 günlük bir gecikmeydi zaten düzensiz adet gördüğüm içindir o da, sizinki düzenli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…