Amin canım bende çok belirti yaşadım kısmet değilmiş üzüldüm mü evet ama elbet allahım nasip edecek inşallahBu ay çok belirtim olmasına rağmen olmadıAralık’tan umutluyum biz bekleyenlere şans getirsinn
Ay ben de çok üzüldüm kanama başlayınca. Şimdi daha iyiyim ama galiba psikolojim bozuldu, sürekli her gece rüyamda bebek görüyorum hamile olduğumu görüyorumAmin canım bende çok belirti yaşadım kısmet değilmiş üzüldüm mü evet ama elbet allahım nasip edecek inşallah
Ay bi tek ben öyleyim sanıyordum bende hep çift çizgi test görüyorum yaAy ben de çok üzüldüm kanama başlayınca. Şimdi daha iyiyim ama galiba psikolojim bozuldu, sürekli her gece rüyamda bebek görüyorum hamile olduğumu görüyorum
Birde öyle tatlı bebekler görüyorum kiAy ben de çok üzüldüm kanama başlayınca. Şimdi daha iyiyim ama galiba psikolojim bozuldu, sürekli her gece rüyamda bebek görüyorum hamile olduğumu görüyorum
Amin canımHepimizin hakkında hayırlısı olsun
Amin canım inşallahhŞöyle yerimizi alalımBu ay zor geçti çoğumuz için ama İnşallah kasım ve aralık güzel haberlerle gelsin hepimize Tez zamanda çift çizgileri görelim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Umarım canım bu yaptıklarını bende bu ay uygulayım umarım istediğimiz sonucu alırızBat 2 Aralık ben de bu ay ne ovulasyon ne gebelik testi almayacağım. Fenomom takviyesi kullanıyorum balık yağı ile birlikte. Eşimde balık yağı ve keçiboynuzu özü kullanıyor. Beslenmemize dikkat ediyoruz. Bol yeşillik yumurta avakado pancar ceviz badem kabak çekirdeği havuç vs. ekledik. Umarım Aralık bize sabretmenin ödülünü verir
Umarım ama ben olacağına eminim acele ederek nedenini sorgulayarak olmayacağını anladım deneyerekUmarım canım bu yaptıklarını bende bu ay uygulayım umarım istediğimiz sonucu alırız
Güzel haberlerini alalım inşallah canımDiğer konudan buraya transfer oldum ama bat 14 Kasım bekliyorum. Olmazsa yerim hazır olsun diye burdan devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?