Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24.12 Bat :) beni de ekler misin canım? Yumurtlama günü ve çatlama gününü değerlendirdik. Dün çatladı. Eşimde morfoloji 2 ve canlı sperm %35. Proxeed, klomen ve evicap kullanıyor 1 ay bitti. İlaçla ilk denememiz oldu.

Dr bana da ovitrelle iğnesi verdi.. çok korkuyorum, ilkdefa kendime iğne yapıcam bu ay.. BAT 14 aralık suan lekelenmem var galiba regl olucam :/

Merhabaa yanı yumurtlama gibi değil sanki tam olarak ama bence bugünü her ihtimale karşı değerlendir derim ben büyük ihtimal yarın pik olur ama yine de boş geçme bence bugünü

Az önce dayanamadım gebelik testi yaptım bembeyaz koca bir negatif..

Neyse 24 saat sonra teste bakıp 2.çizgi kurumuş halini göreyim. Bu da benim fantezim, başka türlü çift çizgi göreceğim yok çünkü
Sorma bende sabah ilk idrarla merak uğruna yaptım ama negatif gördüm

Yumurtlama 28 kasımdı canım ölçüm aralığı derken nasıl
Bugün regl günündü o zaman canım Cuff off değeri yazıyor ya idrarda en düşük 20 olduğunda gösteriyor bu da kanda 50 ve üstü olabilir demek... Normal gebelik testi yaptıysan gecikme günlerini takip et....boşuna umutlandırmak da istemiyorum ama bilirsin bizleri çıkmadık candan umut kesilmez.

Benim adet günüm dündü ama olmadım bir gün üstüne geçti idrarda belirli belirsiz anlamayacak ikinci çizgi var gibi ama sanki hasta olucam gibi aşırı bel ağrım var

Benim ilk hamileliğim de de öyleydi kızımda yani onda da odanın bir başından bir sonuna dolaniyordum odada hasta olucam sancisiyla ama sonra 4 aya kadar kanamalı bir hamilelik oldu ama çok şükür bitti kızım şimdi 2 yaşında

Kızlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz. Bata 3 gün var. Benim de 5 6 gündür sol kasığıma ara ara sızlama giriyo sanki iğne batıyo gibi. Hiç böyle olmamıştı. Gögüslerim 1 haftadır acıyo. Heveslenmedim değil ama burda okuduğuma göre bu belirtileri yaşayıp adet olanda var. Şu 3 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum

Mrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.

Canım İnstagramdan ovülasyon testi almıştım ben yanında aynı markanın gebelik testi de vardı ama aralık falan yok öle maalesef kaset test değil de çubuk test mı denıyor sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…