Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam hayıt otunu yumurtalama döneminde içsek bişe olur mu, ne kadar kullanmamız gerekiyor? hamile kaldığımızı anlamadan içsek bişe olur mu? nolur nolmaz diye soruyorum

kızlar selam hayıt otunu yumurtalama döneminde içsek bişe olur mu, ne kadar kullanmamız gerekiyor? hamile kaldığımızı anlamadan içsek bişe olur mu? nolur nolmaz diye soruyorum
Ben adet le birlikte başlamıştım yumurtlamaya kadar içmiştim canim

Meraba arkadaşlar Eşimde bende grip olduk ,günleri degerlendirsek bile hamile kalmamı engellermi ?

Kızlar 1tane tüp bebek 1 tane kimyasal 3 tane düşüğüm olmuştu tüm gerekli tahlilleri yaptırdık negatif çıkmıştı sadece kanda pıhtılaşma vardı şimdide genetik sonucum cikmis 1 tane 45 x0 kromozom cikmis turner kromozom bozukluğu şimdi başka test daha yapıyolar tam doğrulamak için 1 haftaya çıkacak dua edin kötü çıkmasın kafam biraz dolu oyuzden formda düzenleme yapamadım

canim insallah guzel haberler alirsin icini ferah tut.. insallah en hayirli zamanda bebeklerimizi kucagimiza aliriz saglikla dua ediyorum ben de

Kızlar düzenleme yaptım yanlış yada olmayan biri varsa söylesin canlar yada eklemek istediğiniz bisey varmi

1 aralık ekler misin benide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…