Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum goremedim vvarmi silik cizgi adetin geciktimi
Yok canim hafif var ama bu ay değişik oldu benim 31 ekimde yumurtlama belirtileri vardı akıntı falan ayın 2 de 3 gün erken adet oldum ama farklıydı adet gibi değildi 3 4 gün sürdü ayın 9 da da yumurtlama belirtim vardı 11 kasımda doktora gittim hiç yumurta göremedi ya erken ayın 9 da catladi yada oyuzden gözükmedi ve belirtiler var gebelikle bide benim erken öğrenmem lazım iğne ilaç kullanmam gerekiyo

Yaa o zaman hemen test yaptir sen ogrenmen gerekiyorsa insalah seninledir

Kizlar maalesef bugün adet oldum 9 veya 8 gün önce normalde regliden bu ayda hüsran oldu inşallah sizde durumlar nasıl belirtiler neler

Matmat1

17.11.2020​

Canım ne durumdasın inşaallah gönlündeki olmustur

Kizlar maalesef bugün adet oldum 9 veya 8 gün önce normalde regliden bu ayda hüsran oldu inşallah sizde durumlar nasıl belirtiler neler
Bende test yaptim cizgi gorundu ama emin olamiyorim hala 3 gun once.kanda negatifti adetim bir gun gecikti bigin sabah cikti iki gun sonra kontrolum vardı zaten bakalim beklemedeyim bende

Merhaba cnm nasılsın geçmiş olsun? Bebeğe mi genetik test yapıldı sana mı ?

Merhaba herkese ‍♀
Bat tarihim 15 aralık
herşey iyi olsun inşallah

Aralık grubuna beni de dahil eder misininiz kızlar BAT 02/12 tşk.

kızlar 7 tane ayetel kürsi okudum başlıkta müjdeli bebiş haberi bekleyen herkese Allah'ım kabul etsin inşallah <3

Kızlar geçen ay bi gün sürdü yumurtlama aslında galiba dün pik değildi koyuydu ama değildi bakın bugün daha koyu çıkmış iki testide atıyorum size en son yüklediğim bugünün

Eklentiler

• DFF23DA5-2598-4A63-B715-F79B3E5BF049.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 54631F17-B0FA-4FEA-A463-D1D7C08B6F62.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…