- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Hayırlı ugurlu olsun canımm :) çok güzel bir duygu ya ben de şubatta gidicem kalp atısı içinsat 13 aralık :) keseyi gördük ama embriyo tam gözükmedi haftaya kalp atışı duyulur dedi doktorum :)
Doktora git canım bir an önceBugun 4+0 sanırım tahmınlere gore daha dr a gıtmedım cok heycanlıyım testlerım gunden gune koyulasıyor
Salı gıdıcem cnm randevu anca aldm sonra guzel bı dr bulmam lazım kese gorunmeyebılır belkı bungıttıgımde daha erken sankıDoktora git canım bir an önce
Evet canım henüz gözükmeyebilir belki öteki hafta gözükebilirSalı gıdıcem cnm randevu anca aldm sonra guzel bı dr bulmam lazım kese gorunmeyebılır belkı bungıttıgımde daha erken sankı
Hadi inşallah bu gittiğinde gösterir kendini canım :)Benimde SAT 21 Aralık bugün Doktora gittim henüz kese görünmedi. Salı günü tekrar gidicem
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebegin , Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:)Merhaba benim sat 3 aralık keseyi de bebişi de kalp atışlarınıda gördük duyduk çok şükür 8 haftalığız 2.bebiş ama sanki ilk bebiş gibi heyecanlıyız sağlıkla kucağımıza alalım inş
Selamlar benim de sat 19 aralikMerhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
Hayırlı ugurlu olsun canımm :) aynıymıs sat larımızSelamlar benim de sat 19 aralikBenimkinin gec dollenme oldugunu dusunuyorum henuz hcg 1000 i yeni gecti. Keseyi gormedik daha. Bu hafta insaallah.
Merhaba canım , kalp atısı 6 haftalıkken duyulmuyor mu? Beni doktorum haftaya kalp için cagırdı ozaman bebeğim 6hftası bitmiş oluyoMerhaba kizlar benim sat da 2 aralık kalp atışını duymadım daha 2 hafta geriden gidiyoruz ultrason tarihine göre bugün tam 6 haftalık var mi benim gibi olan dr geç döllenme dedi
Merhaba canım, geçmiş olsun Rabbim inşallah sana isteyen herkese saglıklı bir bebek nasip etsin hepimize anneliği tattırsın inşallah hayırlısıyla bu ay olur içini ferah tut ben de 18 ay hamile kalamadım daha yeni oldu mucizem..bu işler nasip kısmet işiymiş bekle sadeceMerhaba arkadaşlar hepinizin hayırlı olsun ben de aralık ayında hamile olduğumu öğrendim malesef ki bir ocak günü , yeni yıla düşük ile girdim çok üzüldüm. Inşallah sizler sagsakim kucağına za alırsınız bebislerinizi. Sizden rica bana da dua edin ne olur, cok istiyorum. Bu ay korunmadik bata dört gun var. Inşallah hamilelik vardır. Hamilelerin duaları kabul olur ne olur bana dua edin bende anne olmak istiyorum
duyulması gerekir canım gittiginde ben iki cocugumuda 6+ da duymuştukMerhaba canım , kalp atısı 6 haftalıkken duyulmuyor mu? Beni doktorum haftaya kalp için cagırdı ozaman bebeğim 6hftası bitmiş oluyo
ne zaman bakıldı en sonMerhaba kizlar benim sat da 2 aralık kalp atışını duymadım daha 2 hafta geriden gidiyoruz ultrason tarihine göre bugün tam 6 haftalık var mi benim gibi olan dr geç döllenme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?