Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Gaz için doktor probiyotik vermiş bana eve geçtiğimden beri kullanıyorum onun dışında extra yediğime dikkat ediyorum.bi hafta oldu doğum yapalı kanama azaldı baya

Bilmem pek bişey anlamadım. Şimdi 2 gündür sab simplexe başladık. Çok çok aşırı gazı yok ama tuttumu fena tutuyo sancısı. Siz doktora gitmişsinizdir nasıl geçti?
Çok kilo almamış mama takviyesi yapıcam sanırım diğer herşey normal aşı yaptırdık bir ay sonra kalça ultrasonu yapılacak

Çok kilo almamış mama takviyesi yapıcam sanırım diğer herşey normal aşı yaptırdık bir ay sonra kalça ultrasonu yapılacak
Olsun mama versenizde dert etmeyin sizin elinizde olan bişey değil. Biz kalça ultrosonunu kontrolde çektirdik zaten 2dakika sürmüyor. İnş sizde iyi haberler alırsınız

Bizim gaz problemlerimiz basladi. Biogaia basladim gece aglarken kendini kaybediyor kuzum. onun disinda gobegimiz pazartesi dustu ama icinde sanirim bir parca kaldi akinti oluyor hala iltihapa benziyor. Dr goturecegim ins ciddi birsey degildir

Bizim gaz problemlerimiz basladi. Biogaia basladim gece aglarken kendini kaybediyor kuzum. onun disinda gobegimiz pazartesi dustu ama icinde sanirim bir parca kaldi akinti oluyor hala iltihapa benziyor. Dr goturecegim ins ciddi birsey degildir
Siz kaç günlük oldunuz. Bizimde göbekte sıkıntı olmuştu muayenede bi çubuk gibi bişeyle yakıyo korkma hiç bi sorun yok. Ağrısız acısız oluyo. Gaz ilacı sorabilirsin dra ben hem probiyotik hemde sab simplex kullanıyorum

Biz bugun tam 2haftalik olduk. Doktora goturdum bugun 15 gun batikonla pansuman yap kurumassa yakariz dedi bana da. sap simplex yazdi gaz icinde ama ben almadim simdilik sadece biogaia kullaniyorum eger cok artarsa gaz problemimiz alirim dedim

Doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün:) ben de sezeryan oldum ve cok memnunum şuana kadar cok şükür bi agrım acım olmadı

Doğum yapan herkese hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün:) ben de sezeryan oldum ve cok memnunum şuana kadar cok şükür bi agrım acım olmadı
Çok şanslısın ozaman :)) benim ağrım sızım baya oldu , kanama da devam etti. Hatta kanamam bitmişti bugun 51. Gün yeniden pembemsi bir kanama geldi, doktorum ölü dokuyu attıgımı soyledi halen ama korktm açıkçası

Herkese Merhaba Ömer cigim 47 gunluk oldu bizim basimiz gaz sancilariyla dertte. Hatta ilk zamanlarda kolik diye dusunmustum neyseki o siddette devam etmedi. Ama hergun gaz sancisi veya kakasini yaparken ikinmalar ve aglamalar devam ediyor. Gobegi 2. haftada dustu ancak icinde bir parca kalmis o yuzden sari akintilar oldu gecen hafta yakti dr ama gecmedi dun cocuk cerrahina gittik orda kestiler ve yaktilar insallah gecer.
Suanda da esim uyutmaya ugrasiyor 11bucuktan once gece uykusuna gecmiyor sizler nasil uyutuyorsunuz kizlar

Geçmiş olsun bizim göbek yakmayla geçti çok şükür. Gece uykusuna yatırmadan mutlaka banyo yaptırıyorum, emziriyorum ve uyuyor. Bazen erken emzirdiysem duştan sonra kucağıma alıp pışpışlıyorum yatağına bırakıyorum uyuyor. Gece uykusunda sıkıntı olmuyor çok şükür ama gündüz uykusu oluyor dalmakta problem çekiyor. Gaz için kimyon çayı yapıyorum ona 2çay kaşığı veriyorum 1bardak ben içiyorum. Bu arada gece uykusuna 21:00 21:30gibi yatırıyorum.

Masallah subhanallah size. Darisi bizim basimiza insallah. Bende banyosunu yaptirdiktan sonra emziriyorum uyuyor yatiriyorum yarim saat sonra aglayarak uyaniyor yavas yavas geri cekmeye calisacagim uyku saatini nasil olcak bilmiyorum ama kimyonlu su,rezene tohumu cayi, ilaclari hicbisey fayda etmiyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…