Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Kızlar benimki gibi örnek yaşayan yok mu ?

‘malesef dün doktor keseyi belli belirsiz gördü, net değildi. Üstelik dün hcg 3514 tü. Buna rağmen net görünmeyince dış gebelikten şüphelendi. Salı tekrar görüneceğim( bu arada vajinal muayene yapıldı) Sat 15 aralık ancak ilişki tarihimi baz alırsam geç döllenme gibi de görünüyor , yani doktor 1 hafta geriden de geliyor olabilir dedi ama hcg yi ölçtürdükten ve kendisine bildirdikten sonra dış gebelikten şüphelendi (halbuki muayenede dıs gebelik yok gibi demişti) çok korkuyorum bu tarz birşey yaşayan var mı? Bu arada hcg değerlerim 19 ocak: 45 , 24 ocak: 743 27 ocak: 3514 hızlı bir artış olmus

Merhaba canım, inşallah dış gebelil değildir bence biraz daha bekle

betan 4 kat artmış canım ikiz mi acaba

Merhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
Ya ben size hep denk geliyodum duamda da bulunmuslugunuz var gördüm simdi ay cidden cok mutlu oldum yaa :) masAllah saglıkla kucagınıza alın insAllahh :)

Çok korkuyorum resmen örnekler cıksın da benim de öyleydi sonra gözüktü desin diye bekliyorum inşallah değildir cnm çok teşekkurler
Dış gebelik değilsin hem onda kanamalar oluşur ve artması iki katından az olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Dış gebelik değilsin hem onda kanamalar oluşur ve artması iki katından az olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İçime su serptin gerçekten yarın gidicem doktora bakalım, her gece dua rüyamda bile dua ediyorum artık Allahım çok isteyen herkese de bana da nasip etsin, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Ya ben size hep denk geliyodum duamda da bulunmuslugunuz var gördüm simdi ay cidden cok mutlu oldum yaa :) masAllah saglıkla kucagınıza alın insAllahh :)
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsunn sizin gibi güzel insanlarla karsılasmak ne güzel :) yüreğinize saglıkk

Kızlar ben çok aşırı wc ye gidiyorum bide yemek vakitleri sofra hazırlarken bayılcak gibi oluyorum elim ayagım boşalıyo acıktım diye galiba size de öyle oluyo mu??

Kızlar ben çok aşırı wc ye gidiyorum bide yemek vakitleri sofra hazırlarken bayılcak gibi oluyorum elim ayagım boşalıyo acıktım diye galiba size de öyle oluyo mu??
Bence yaşadıkların çok normal bu aynı zamanda hamileliğin yolunda gittiğine de işaret ediyor. Doktorum bana bu tarz belirtiler yaşarsan endişelenme yolunda gittiğini de gösterir dedi ama bende ne bayılma hissi ne bulantı oluyor . Sadece wc ye sık gidiyorum ve sabahları biraz belim ağrıyor .yarın eğriyi doğruyu anlayacağım zaten

İnşallah öyledir canım bende de bulantı yok şuan çok şükür ama bu acıkınca bayılma hissi elin ayagın boşalması da kötü oluyo

İnşallah öyledir canım bende de bulantı yok şuan çok şükür ama bu acıkınca bayılma hissi elin ayagın boşalması da kötü oluyo

Evet haklısın ama sana hamileliğini hatırlatsın ve moral bul canım:) cunku cok norma halsizleşmen ve bayılacakmıs gibi olman .. bak ben resmen azıcık belirti yaşasam diye dua ediyorum :)

Merhaba kızlar
Sat 2 aralık
Ultrasona göre 7+6
Sata göre 8+2 hamileyim
Kese , kalp ve bebeği gördük
Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah

kızlar merhaba benimde sat 14 aralık ama ovulasyon 3 ocakta oldu yani 5+5 im,beta hcg takibi yapıldı sadece
bata 2 gün kala 19
bat günü 92
battan 6 gün sonra 1879:)
ilk zman korktum dusuk diye ama cok sukur iyi arttı doktora ilk defa carsamba gidicem tam 6+0 da sizce duyarmıyım kalp atısını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…