- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Doktorun ne dedi canımm ?Benim sat 21 Aralık henüz kese görünmedi
Ayy hadi hayırlı olsun canım benim Allah tamamına erdirsin inşallahSat 27 aralık 2gün önce testte pozitif çıktı ,çizginin biri az renkliydi ,çok heycanlıyım ,dr a gidicem hafta içi bakalım bizi neler bekliyor
Merhaba canım, inşallah dış gebelil değildir bence biraz daha beklemerhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. Yıllardır takip edip çeşitli konularda yorumlarınızı okuyorum. Ben daha once bir kez kürtaj oldum haziran ayında , ozaman kese gozukuyordu ama kalp atısı gozukmemişti bu nedenle alındı. Şimdi tekrar hamileyim ama malesef dün doktor keseyi belli belirsiz gördü, net değildi. Üstelik dün hcg 3514 tü. Buna rağmen net görünmeyince dış gebelikten şüphelendi. Salı tekrar görüneceğim( bu arada vajinal muayene yapıldı) Sat 15 aralık ancak ilişki tarihimi baz alırsam geç döllenme gibi de görünüyor , yani doktor 1 hafta geriden de geliyor olabilir dedi ama hcg yi ölçtürdükten ve kendisine bildirdikten sonra dış gebelikten şüphelendi (halbuki muayenede dıs gebelik yok gibi demişti) çok korkuyorum bu tarz birşey yaşayan var mı? Bu arada hcg değerlerim 19 ocak: 45 , 24 ocak: 743 27 ocak: 3514 hızlı bir artış olmus
Çok korkuyorum resmen örnekler cıksın da benim de öyleydi sonra gözüktü desin diye bekliyorumMerhaba canım, inşallah dış gebelil değildir bence biraz daha bekle
Yok canım içini ferah tut dua et inşallah iyi haberler verirsinÇok korkuyorum resmen örnekler cıksın da benim de öyleydi sonra gözüktü desin diye bekliyoruminşallah değildir cnm çok teşekkurler
çok tesekkur ederim canım sagolGidicem bakalım canım inşallah ben de duyarım :)
Senin de hayırlı olsun bebişin :)
betan 4 kat artmış canım ikiz mi acabaAaa aynıyızz canım hayırlı ugurlu olsun bebeğinn :) gözün aydın canım
Ben adetim geçer geçmez test yaptım kan verdim öğrendim 4haftaya giriyodu galiba..şuan 5 hafta bitiyo 6 ya gircem inşallah..betam ilk gün 87 idi iki gün sonra 322
Ya ben size hep denk geliyodum duamda da bulunmuslugunuz var gördüm simdi ay cidden cok mutlu oldum yaa :) masAllah saglıkla kucagınıza alın insAllahh :)Merhaba kızlar
Benim sat 19 aralık
5 haftalık hamileyim peki sizler kaç haftalık?? Keseyi kalp atısını gördünüz mü??
Dış gebelik değilsin hem onda kanamalar oluşur ve artması iki katından az olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok korkuyorum resmen örnekler cıksın da benim de öyleydi sonra gözüktü desin diye bekliyoruminşallah değildir cnm çok teşekkurler
İçime su serptin gerçekten yarın gidicem doktora bakalım, her gece dua rüyamda bile dua ediyorum artık Allahım çok isteyen herkese de bana da nasip etsin, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahDış gebelik değilsin hem onda kanamalar oluşur ve artması iki katından az olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok canım kese bir adetbetan 4 kat artmış canım ikiz mi acaba
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsunn sizin gibi güzel insanlarla karsılasmak ne güzel :) yüreğinize saglıkkYa ben size hep denk geliyodum duamda da bulunmuslugunuz var gördüm simdi ay cidden cok mutlu oldum yaa :) masAllah saglıkla kucagınıza alın insAllahh :)
Bence yaşadıkların çok normal bu aynı zamanda hamileliğin yolunda gittiğine de işaret ediyor. Doktorum bana bu tarz belirtiler yaşarsan endişelenme yolunda gittiğini de gösterir dedi ama bende ne bayılma hissi ne bulantı oluyor . Sadece wc ye sık gidiyorum ve sabahları biraz belim ağrıyor .yarın eğriyi doğruyu anlayacağım zatenKızlar ben çok aşırı wc ye gidiyorum bide yemek vakitleri sofra hazırlarken bayılcak gibi oluyorum elim ayagım boşalıyo acıktım diye galiba size de öyle oluyo mu??
İnşallah öyledir canım bende de bulantı yok şuan çok şükür ama bu acıkınca bayılma hissi elin ayagın boşalması da kötü oluyoBence yaşadıkların çok normal bu aynı zamanda hamileliğin yolunda gittiğine de işaret ediyor. Doktorum bana bu tarz belirtiler yaşarsan endişelenme yolunda gittiğini de gösterir dedi ama bende ne bayılma hissi ne bulantı oluyor . Sadece wc ye sık gidiyorum ve sabahları biraz belim ağrıyor .yarın eğriyi doğruyu anlayacağım zaten
İnşallah öyledir canım bende de bulantı yok şuan çok şükür ama bu acıkınca bayılma hissi elin ayagın boşalması da kötü oluyo
Rica ederim gercekten cok sevindimmm sükürler olsun saglıkla kucagınıza alın öpüyorum meleginizle sizi :)Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsunn sizin gibi güzel insanlarla karsılasmak ne güzel :) yüreğinize saglıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?