Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi dersin?Aslında araştırmıyorum ama bilgim olsun diye okuyorum buraları valla bakmasam mı hiç
Ay benden tavsiye hiç okuma bakma . Ben korunmayı bıraktım hemen araştırmaya koyuldum öğrendikçe dahada stres oldum . İliskide bile spermlerin hızını düşünüyorum acaba ulaştımı Rahime gitti mi dollenecekmi yumurtlama oldumu . Bunları hiç bilmeyen ablam ilk korunmayı bıraktı 2 iliskiden hamile kaldı yumurtlama zamanı nedir onu bile bilmiyo . Ben kendimi şartlıyorum bu akşam yumurtlama oldu iliski olucak diye stres yapıyorum . O yüzden ben olmadığını düşünüyorum .

Yok canim hiç bisey yok İstanbul Amerika’na bile gittim
Bisey çıkmadı .
2 kere çatlatma tedavisi görüm 1 kezde asilama yaptırım ama olmadı .
Bu Ocak basında tekrar asilama düşünüyorum bakalım
Sebepsiz yere olmaması daha da can sıkıcı canım biliyorum ama demek ki hayırlı olan zaman daha değil seni çok iyi anlıyorum emin olabilirsin İstanbul da nerede oturyorsun

Sebepsiz yere olmaması daha da can sıkıcı canım biliyorum ama demek ki hayırlı olan zaman daha değil seni çok iyi anlıyorum emin olabilirsin İstanbul da nerede oturyorsun
İstanbul’da değilim karadenizdeyim doktor icin gelmiştim

Ya bak işte bende bilmezdim yumurtlama bat sat .. hepsini öğrendim burda. Ben öyle şartlamadım aslında ama haklsın bu sefer aa bugün takvimde yumurtlama günü hadi gel ilişki olsun fln modundayım.
En iyisi relax olmak aslında . Şimdi deli gibi bekliyorum ilk olcak diye herşeyide belirti sanıyorum
Eşimde diyor rahat ol bak olursa olur olmazsa korunmasız güzel bi ilişki yaşıyoruz sürpriz olsun bize eğer güzel sonuçlanırsa kendini şartlama diyor haklı o da .
Bundan snra daha da umursamıcam inşallah çok teşekkür ederim düşünceleriniz çok iyi geldi gerçekten de

Allah sabredenlerle beraberdir inşallah sabrımızın meyvesini senin gibi biz de alırız. Senin testin markası neydi canım

canım Pko olduğunu nasıl öğrendin. Benim lh hormonum fsh’den yüksek. Yumurtalara baktırmadım daha
Canım fsh 4 lh 8 benim. Doktor hafif polikistik görünüm var dedi zaten bazen de adetlerim düzensiz oluyor

Merhaba kızlar nasılsıniz ben iki gün önce yazmıştım zaten adetim normalde gecikmez ve akıntım çok falan ama iki gün geçikti diye Çok umutlandım iki gün kendimi hamile hissettim ve sonuç hayal kırıklığı bugün adet oldum çok üzüldüm ağladım ama artık stress yok Allahm ne zaman isterse ozaman olur bir vakti var.. Kendimizi çok yoruluyoruz ama böyle olmaz.. artık adetim 10 gün gecikmese ne test yapacağım ne de hamile olduğumu bir ihtimal bile düşünmeyeceğim. Rabbım isteyen dileyen herkes nasip etsin en kısa zamanda.

Benimde fsh 8.88 lh 11.82 banada pco dicek sanırım
Canım aslında lh fsh üç katıysa pko diyorlar. Benim iki katı olduğu için hafif seviyede dedi. Senin tam pko olmayabilir fsh biraz yüksek geldi bana onu düşürmek için de İbrahim saraçoğlunun kürlerine bak derim

Hepinize mrb kızlar,rabbim en hayirli şekilde nasip etsn,gönlümuzdeki seyleri hakkimiza hayırlı kılsin,benimde bat 29 bende cok stres panik icine girdim,cok zormus birinci cocgu hop die kucağa almak kolaymis,2.3.4. Gebeligim ilerlemedi bir türlü, bende beklemedeyim,herrkezzz iciiinn en hayirlisi

Kızlar bisey sorucam ya baş agrisi belirti olabilirmi gerçekten . Şiddetli basım agriyo . Ben hiç baş agrisi bilmem . Resmen kafam kopuyo ayağa kalkınca gözüm kararıyo olabilirmi
Size üzmek istemiyorum ama adetim iki gün geçikti ve baş ağrısı de vardı ama adet oldum... Yani demek istediğim her şey belirti olabilir olmayadabilir inşallah hamileymişsen

tamam canım bakayım hemen teşekkür ederim

katılıyorum

Aynen canim gelişi güzel takılın tez zamanda nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…